Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Royals" atspēlējas un nonāk vienas uzvaras attālumā no titula

Juris Miņins
Juris Miņins

"Royals" atspēlējas un nonāk vienas uzvaras attālumā no titula
Daniels Mērfijs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudētas Augstāko beisbola līgu (MLB) Pasaules sērijas trešās spēles, aizvadītajā naktī Kanzassitijas "Royals" atspēlēja divu punktu deficītu un ar 5:3 pārspēja Ņujorkas "Mets", sērijā panākot 3-1.

Kanzassitijas komanda Pasaules sēriju bija sākusi ar divām uzvarām savās mājās, tāpēc atgriezties savā stadionā viņi vēlējās jau nevis ar spēlēšanu, bet čempionu parādi. Lai arī šī ideja vēl aizvien ir dzīva, uzvarēt sēriju četros mačos viņiem gan neizdevās, jo trešajā spēlē "Mets" tomēr tika pie panākuma. Tiesa, ideja par atgriešanos mājās ar parādi var realizēties, jo sērijas piektā cīņa arī notiks Ņujorkā.

Sērijas ceturtā cīņa sākās ņujorkiešiem labvēlīgi, jo viņi izvirzījās vadībā ar diviem punktiem, bet Maikls Konforto, kurš ir debitants, guva divus "Home run" sitienus, kas Pasaules sērijas kontekstā ir ļoti ievērojams sasniegums.

Tomēr, spēles atrisinājums nebija jāmeklē uzbrukumā, bet gan aizsardzībā, precīzāk "Mets" spēlētāju kļūdās sargājot savas bāzes. Kopumā viņu spēli var saukt par paviršu, ko pierādīja arī vēl nesenā Ņujorkas kluba varoņa Daniela Mērfija nenotvertā bumbiņa šķietami vieglā izspēlē, kas astotajā iningā noveda pie neizšķirta rezultāta, kā arī iesāka "Royals" izšķirošo izrāvienu.

Pie punktiem uzvarētāju labā tika Lorenzo Keins, Maiks Mustakass, Salvadors Perezs un Alekss Gordons.

Sērija turpināsies šonakt, kad Ņujorkas "Mets" būs pēdējā iespēja izmantot sava laukuma priekšrocības, jo, ja mājnieki uzvarēs, tad sērijas izšķirošās divas cīņas norisināsies Kanzassitijā. Savukārt "Royals" uzvaras gadījumā 2015. gada MLB sezona būs noslēgusies un līga iegūs jaunus čempionus.

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...