Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Znarokam uzvara pret līderiem, Pujacs atgriežas ar zaudējumu "bullīšos"

Jānis Celmiņš

Znarokam uzvara pret līderiem, Pujacs atgriežas ar zaudējumu "bullīšos"
Oļegs Znaroks
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Jau trešajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) mačā pēc kārtas punktus zaudējusi līdervienība Habarovskas „Amur” komanda, savā laukumā atzīstot Oļega Znaroka vadītās Maskavas „Dynamo” pārākumu – 2:6. Habarovskas komanda sezonu iesāka pārsteidzoši veiksmīgi, taču pēdējos mačos tai tik labi vairs nesekmējas.

Filipa Novāka un Sergeja Koņkova divi gūtie vārti attiecīgi vairākumā un mazākumā maskaviešiem spēles pirmajā pusē šodien deva divu vārtu pārsvaru, taču jau pēc nepilnas minūtes Aleksandrs Ņikuļins realizēja vairākumu „Amur” vienībai un vienus vārtus mājiniekiem atguva. Mača turpinājumā viesi atkal ieguva divu vārtu pārsvaru, bet īsā laikā laukuma saimnieki atkal panāca vienu vārtu deficītu (2:3). Kā vēlāk izrādījās tas arī bija viss, uz ko šodien spējīga bija „Amur” vienība. „Dinamo” guva trīs bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru visā mačā – 6:2.

Šis bija jau trešais mačs pēc kārtas, kurā „Amur” komanda zaudē punktus. Iepriekš 1:3 pret „Traktor” un 5:4 (pēcspēles metienos) pret „Avtomobilist”. Tikmēr Maskavas „Dynamo” komanda svinējusi otro uzvaru pēc kārtas. „Amur” savākusi 43 punktus 21 spēlē, bet „Dynamo” kontā par trim punktiem mazāk, aizvadot 20 spēles.

Šodien spēlēja arī Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā "Sibir", kas savā laukumā ar 3:4 "bullīšos" piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo". "Sibir" kapteinim šī bija pirmā spēle pēc savainojuma izdziedēšanas.

"Sibir" pamatlaikā bija vadībā ar 2:0, taču pārsvaru izsēja. Trešajā periodā divus vārtus "Torpedo" labā guva zviedru uzbrucējs Martins Tērnbergs, izvirzot viesus vadībā ar 3:2, taču uzvaru "Torpedo" nenosargāja. Divas minūtes un deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām "Sibir" sastāvā skaitlisko vairākumu realizēja Aleksandrs Čerņikovs – 3:3. Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos pārāki bija "Torpedo" hokejisti, kuriem uzvaru nodrošināja Mets Elisons.

Pujacs šodien nospēlēja 20 minūtes un četras sekundes, punktus neguva, iztika arī bez soda minūtēm. Latvijas aizsargam arī neitrāls lietderības koeficients.

"Sibir" 19 mačos savākusi 26 punktus, kas dod 7. vietu Austrumu konferencē, savukārt "Torpedo" rietumos ar 33 punktiem no 20 mačiem ieņem 4. vietu.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +6 [+] [-]

, 2011-11-01 13:21, pirms 12 gadiem
Jo Tu nekad neesi bijis krodziņā!

 +10 [+] [-]

, 2011-11-01 13:32, pirms 12 gadiem
Mr Kastro rakstīja: Kaapeec neraksta kaa es vakar krodzinnnaa vienu uz rokaam nolauzu?
Vietejo Janku ,75 gadus vecu ? Apsveicu!!

Nevaar būt ka Amur visu pulveri izšāvis!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-11-01 13:42, pirms 12 gadiem
''sakarīgi'' komenti

  +1 [+] [-]

, 2011-11-01 13:49, pirms 12 gadiem
Kāpēc neraksta,ka Dinamo noslēdzis līgumu ar Villi Nieminenu?

  +4 [+] [-]

, 2011-11-01 13:52, pirms 12 gadiem
Mr Kastro rakstīja: Man Po.
Edgars Alans Po? Tev?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 14:30, pirms 12 gadiem
Es domāju, ka Maskavas Dinamo tagad kļūs par vienu no neuzvaramākajām komandā KHL. Konferences fināls būs Din Msk - Vitjaz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja