Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Dārziņš nebija par 100% vesels, bet saprata komandas situāciju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra: "Dārziņš nebija par 100% vesels, bet saprata komandas situāciju"
Ernests Ošenieks, Pēteris Skudra un Raimonds Vilkoits. Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas “Dinamo” savā laukumā atspēlējās un pēcspēles metienos ar 4:3 pieveica Minskas “Dinamo”, pārtraucot Baltkrievijas kluba sešu uzvaru sēriju. Pēc mača preses konferencē piedalījās galvenais treneris Pēteris Skudra un 18 gadus vecais uzbrucējs Gļebs Prohorenkovs, kurš divas minūtes līdz beigām panāca izlīdzinājumu, gūstot savus pirmos vārtus KHL.

Rīgas “Dinamo” galvenais treneris Pēteris Skudra: “Spēlēt pēc divu nedēļu pārtraukuma bija grūti. Bija skaidrs, ka kļūdas būs, bet galvenais bija nebaidīties spēlēt hokeju. Paldies jaunajiem spēlētājiem par viņu ieguldījumu. Viņu ritms ir daudz labāks nekā mūsējais, un viņi ir malači. Vakar aizvadīja treniņu kopā ar mums, šodien jau devās laukumā. Taktiskās nianses, ko prasījām, viņi izpildīja. Mēs sekojam līdzi jaunajiem, un profesionālajā hokejā viss ātri mainās. Viņi tika pie iespējas.

Gustavs Millers atnesa komandai divus vairākumus. Gļebs Prohorenkovs beigās panāca izlīdzinājumu. Atbildīgs hokejists, kurš labi izprot nianses. Viņi visi izdarīja ļoti daudz labu lietu, un cerams, ka šis mačs iedos pārliecību. Mums, visai komandai, šāda uzvara bija nepieciešama. Gribu arī izcelt Genādiju Stoļarovu un Jevgeņiju Gračovu, viņi iedeva to spēku, kas bija vajadzīgs. Saprotams, ka viņi kļūs tikai labāki, bet jau tagad kopā ar Pāvelu Černovu izskatījās labi.

Ir daudz labu lietu, ko varam paņemt no šīs spēles. Lauris Dārziņš izgāja laukumā, kaut nav par 100% vesels. Viņš saprata komandas stāvokli un bija gatavs spēlēt. Viņš parādīja, ka ir īsts līderis, un kapteinis sevi laukumā atdeva visu.”

Rīgas “Dinamo” uzbrucējs Gļebs Prohorenkovs: “Sākumā bija satraukums - tomēr pirmā spēle KHL. Pēc tam sapratu, ka ne ar ko neesam sliktāki par viņiem. Treneris sāka uzticēties arvien vairāk, uzlika laukumā arī beigās, kad spēlējām ar sešiem spēlētājiem, un izdevās iemest golu. Bija liels prieks.

Par to, ka spēlēšu Rīgas “Dinamo” sastāvā, uzzināju vakar - treneris pienāca un pateica, ka jābūt gatavam spēlēt. Protams, bija daudz emociju, arī satraukums. Tiku pieteikts kā 13. uzbrucējs, domāju, ka daudz nespēlēšu, bet beigās spēles laiks savācās. Treneris instruēja, ka jāspēlē spēcīgi, agresīvi, ka nedrīkstam dot pretiniekam pacelt galvu. Bija smagas kājas, jo šī bija trešā spēle trīs dienās, bet atradu spēku, lai izpildītu uzdevumu.”

  -4 [+] [-]

, 2020-10-01 23:45, pirms 3 gadiem
Dārziņš spēlēja ar COVID? Kur ir SPKC? Kur ir atbildīgās iestādes?

  -1 [+] [-]

, 2020-10-01 23:53, pirms 3 gadiem
Kurā vietā pieminēts kaut kāds kovids? Klauns.

     [+] [-]

, 2020-10-02 07:18, pirms 3 gadiem
LUX_04 rakstīja: Dārziņš spēlēja ar COVID? Kur ir SPKC? Kur ir atbildīgās iestādes?
Kur tavas smadzenes?

  +2 [+] [-]

, 2020-10-02 08:50, pirms 3 gadiem
Skudra , atkāpies !

     [+] [-]

, 2020-10-02 10:51, pirms 3 gadiem
Covid, atkāpies!

  +1 [+] [-]

, 2020-10-02 12:33, pirms 3 gadiem
khl, atkāpies !

     [+] [-]

, 2020-10-02 13:09, pirms 3 gadiem
Putin, atkāpies!

  -1 [+] [-]

, 2020-10-02 13:14, pirms 3 gadiem
Bildē recīgi 2 kremlini rāda kā tas ir jādara ar labo rociņu ...

     [+] [-]

, 2020-10-02 15:52, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Bildē recīgi 2 kremlini rāda kā tas ir jādara ar labo rociņu ...
Kad Vilkoits šancēja HK Rīga nekādu iebildumi "Jāņem uz Dinamo!" Tagad atkal viss mainās. Pietiks dzert ibio maķ!