Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Nikars" atgriežas Virslīgā ar uzvaru, Raščevskis sit gan pretinieku, gan "Lokomotiv" vārtos

Emils Ozerinskis

"Nikars" atgriežas Virslīgā ar uzvaru, Raščevskis sit gan pretinieku, gan "Lokomotiv" vārtos
"Nikars" ir atpakaļ! Foto: FS Nikars

Latvijas telpu futbola čempionātā aizvadīts pirmā spēļu kārta. Vakardien Daugavpils "Lokomativ" izbraukumā ar 5:4 uzvarēja Salaspilī. Ričards Raščevskis guva četrus no pieciem daugavpiliešu vārtiem, kā arī pamanījās divreiz ieripināt bumbu savos vārtos.

Aizvadītās sezonas telpu futbola Virslīgas čempione "Petrow/Jelgava", kas savā nosaukumā nu iekļāvusi arī Zemgales pilsētas vārdu, čempionātu uzsāka ar spēli izbraukumā pret "Rēzekni". Favorīgei lielas grūtības atklāt sezonu ar uzvaru neradās, izcīnot drošu panākumu ar 6:2. Jelgavnieku rindās divus vārtus guva Artūrs Jerofejevs.

Visu laiku titulētākā Latvijas telpu futbola komanda "Nikars" Virslīgā atgriezās ar uzvaru pret "Raba". Vienpadsmitkārtējā valsts čempione tika pie panākuma ar 3:2. "Nikars" uzvaru ar diviem vārtiem nodrošināja Dmitrijs Zabarovskis, bet pretinieku rindās Vlada Rimkus vārti nāca par vēlu, lai ļautu "Raba" veikt atspēlēšanos.

Rolanda Putāna divi gūtie vārti kaldināja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" panākumu Dobelē ar rezultātu 5:1. Savukārt vakardienas spēlē Daugavpils "Lokomotiv" ar 5:4 tika pie panākuma Salaspilī. Daugavpiliešu rindās gan pie saviem vārtiem, gan pie pretinieku izcēlās Ričards Raščevskis. Viņa rēķinā četri no pieciem savas komandas gūtajiem vārtiem. Tāpat Raščevskis pamanījās pierakstīties ar diviem no četriem salaspiliešu vārtiem, ievirzot bumbu savos vārtos.

Telpu futbola Virslīgas 1. kārta

DatumsSpēleRez.
26.09.Rēzekne - Petrov/Jelgava2:6 (1:2)
26.09.Nikars - Raba3:2 (2:1)
27.09.RSU/BAO-Dobele - Jēkabpils Lūši/Ošukalns1:5 (0:2)
30.09.Salaspils - Lokomotiv Daugavpils4:5 (2:1)

     [+] [-]

, 2020-10-01 10:56, pirms 4 gadiem
Jelgavnieku rindās divus vārtus guva Artūrs J

------ - ---- - ------ -------- --☆☆☆☆-- -------------

Daudz tur jelgavnieku ??? ))))))