Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: Podkāsts "Ārpus Kadra", epizode #18

Andris Liepa
Andris Liepa
Nedēļā, kad sākas jaunā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona, Andrejs Siliņš, Ulvis Brože un Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Edgars Gaross runā par gaidāmajām intrigām Ziemeļamerikas ledus laukumos. Kā sekmēsies Girgensonam un "Sabres"? Kurš latvietis no AHL sezonas laikā tiks izsaukts uz NHL? Kuras būs Top5 komandas Austrumu un Rietumu konferencēs? Kurām trim komandām nav vērts sekot? Vai Ovečkins nosvinēs kādu vārtu guvumu, simulējot Stenlija kausa pacelšanu virs galvas?

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "iTunes" aplikācijā ŠEIT!

Spied "Follow" vai "Subscribe" un nepalaid garām nākamo epizodi!
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2018-10-01 20:49, pirms 5 gadiem
Domāju, ka tāds SC veterāns Argonauts ir lielāks NHL specs par šiem kungiem. Jēziņ, ko viņi muldēja par Blue Jackets - šie nekad nav pārvarējuši Stenlija kausa 1.kārtu, bet viņi te sprieda par to, ka Kolumbusa kā 8.komanda vienu sezonu izsita konferences uzvarētāju.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-01 21:14, pirms 5 gadiem
Kolumbusa nekad savā vēsturē av uzvarējusi play-off sēriju. Tīrā muldēšana šeit notiek.