Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim sausais zaudējumus, Kalniņš rezervē, Joensū "hat-trick" pret "Sochi"

Indrašim sausais zaudējumus, Kalniņš rezervē, Joensū "hat-trick" pret "Sochi"
Helsinku "Jokerit" uzbrucējs Jese Joensū

Desmito zaudējumu piedzīvoja Mika Indraša „Dynamo”, kas piekapās Čeļabinskas „Traktor” ar 0:1, „Jokerit” viegli apspēlēja „Sochi” ar 4:2, bet „Salavat Yulaev” ar 1:2 atzina Maskavas CSKA pārākumu.

Maskavas „Dynamo” viesos piekāpās Čeļabinskas „Traktor” ar 0:1. Vienīgos vārtus uzvarētāju labā guva Aleksandrs Bergstrems, kurš ar metienu vienā pieskārienā no vārtu priekšas realizēja vairākumu 11 minūtes pirms pamatlaika beigām. Miks Indrašis laukumā pavadīja 18:56 minūtes, kuru laikā izradīja četrus metienus pa vārtiem. Uzbrucēja kontā ir četri vārti un divas piespēles 13 spēlēs, bet „Dynamo” ieņem desmito vietu Rietumos ar deviņiem punktiem, 13 mačos gūstot vien trīs uzvaras.

Ufas „Salavat Yulaev” savā laukumā piekāpās Maskavas CSKA ar 1:2. Viesi abus vārtus guva pirmajā periodā trīsarpus minūšu laikā. Trešdaļas vidū Gregs Skots realizēja vairākumu ar metienu no vārtu priekšas, bet drīz Maksims Šalunovs sagaidīja ripu vārtu tuvumā un iemeta to tukšajā stūrī – 0:2. Deviņas minūtes pirms sirēnas Antons Burdasovs vairākumā panāca 1:2, bet pēdējā minūtē vēl viena ripa ielidoja CSKA vārtos, taču tiesneši nolēma, ka tajā epizodē bija spēle ar kāju, līdz ar ko rezultāts palika nemainīgs, kas ļāva Maskavas komandai pacelties otrajā vietā Rietumos, izcīnot 18 punktus 12 mačos.

Helsinku „Jokerit” ar 4:2 pārspēja „Sochi”. Jānis Kalniņš šodien palika rezervē, bet vārtus sargāja amerikānis Raiens Zapolskis. Ar „hat-trick” uzvarētāju rindās atzīmējās uzbrucējs Jese Joensū. Mača vidū Somijas komandai bija trīs vārtu vadība – 4:1. Atlikušajā laikā „Sochi” iemeta vienu ripu Zapolska vārtos, palīdzot „Jokerit” svinēt devīto panākumu un saglabāt pirmo vietu Rietumos ar 20 punktiem 12 mačos. Šosezon Kalniņš aizvadījis 5 spēles „Jokerit” vārtos, palīdzot komandai svinēt trīs uzvaras. Latviešu vārtsargs atvairījis 92,9% metienu, un vidēji mačā ielaidis 2,15 ripas.

KHL spēles, 1. oktobris

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev – CSKA1:2
Traktor – Dynamo (Maskava)1:0
Jokerit – Sochi4:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...