Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" joprojām nespēj gūt pirmo uzvaru šosezon

Rolands Eliņš

HK "Rīga" joprojām nespēj gūt pirmo uzvaru šosezon
Uvis Balinskis
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja čempionātā (MHL) devīto zaudējumu deviņās spēlēs cietusi HK „Rīga”, saspringtā mačā ar 1:2 piekāpjoties „Krasnaya Armiya”. Vienīgos vārtus „Rīgas” sastāvā guva Uvis Balinskis.

Aleksandrs Ņiživijs „Rīgas” galvenā trenera debijas mēnesī tā arī neizcīnīja nevienu uzvaru – komanda bija zaudējusi visās astoņās spēlēs, guvus tikai sešus vārtus un kopvērtējuma tabulā ar vienu punktu bija pēdējā vietā. Šodien mājas spēlē Piņķos jaunie rīdzinieki tikās ar Maskavas CSKA jauniešu komandu „Krasnaya Armiya”, kas ar 19 punktiem 10 spēlēs pirms šodienas tikšanās ieņēma piekto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Arī šodienas mačā „Rīga” nokļuva iedzinējos, kad 27. minūtē viesi guva vārtus, spēlējot četri pret četriem. Otrā perioda turpinājumā netrūka noraidījumu, un savu iespēju beidzot izmantoja „Rīga”, kad vārtus guva Uvis Balinskis, kuru pirms divām dienām uz savu sastāvu citu aizsargu traumu dēļ izsauc Rīgas „Dinamo”. Balinskim ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Kristaps Zīle un Kirils Galoha.

Otrajā periodā „Rīga” pretinieku vārtiem uzbruka vairāk, taču trešā perioda sākumā sekoja divi noraidījumi pēc kārtas, un „Krasnaya Armya” sodīja, atkal izvirzoties vadībā (2:1). Spēles izskaņā iespēja vairākumā bija jau „Rīgai”, taču nelīdzēja ne tas, ne vārtsarga nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju, un atkal nācās samierināties ar zaudējumu.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2016-10-01 16:19, pirms 8 gadiem
haha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja