Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Varbūt labāk ielaist pirmajiem, citādi nonākam stuporā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ābols: "Varbūt labāk ielaist pirmajiem, citādi nonākam stuporā"
Artis Ābols
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Arta Ābola vadītā Toljati "Lada" piektdien negaidīti pārliecinoši pārspēja Helsinku "Jokerit" (5:2). Latviešu speciālists joko, ka varbūt ir vērts ielaist pirmajiem, jo pretējā gadījumā spēle parasti nav tā labākā.

Artis Ābols: "Šoreiz spēlējām labi visa mačā laikā. Puišiem izdevās īstenot dzīvē to, par ko runājām pirms spēles. Nospēlējām tā, kā vēlamies nospēlēt. Mazliet sabijāmies pie rezultāta 4:2, kad paši sev iemetām, arī nākamjās maiņās "Jokerit" mūs spieda, taču pēc tam puiši spēja organizēt spēli pie pretinieku vārtiem un izcīnīja uzvaru. Esmu lepns par to, kā viņi šoreiz spēlēja."

Pēc zaudējuma iepriekšējā spēlē (2:3 pret Minskas "Dinamo") toljatiešu galvenais treneris teica, ka viņa vadītie spēlētāji nonāk stuporā, ja iemet pirmie un izvirzās vadībā. Stupors - psihiskās aktivitātes nomāktības stāvoklis, kas izpaužas pilnīgā nekustībā, psihomotoriskā aizturē.

"Ģērbtuvē pasmējāmies, ka varbūt labāk ielaist pirmajiem. Neskatoties uz pirmajā periodā ielaisto ripu (0:1), pret "Jokerit" mēs sākām veiksmīgi un kopumā spēli aizvadījām labā un augstā līmenī. Priecē, ka visi piecinieki iemeta pa ripai, nevis tikai pirmais vai otrais piecinieks. Tagad mums ir konkurence par vietu sastāvā, piecus uzbrukuma trijniekus laukumā nesūtīsi," saka Artis Ābols.

Toljati "Lada" šobrīd ir latviešiem bagātākā KHL komanda aiz Rīgas "Dinamo". Pievolgas vienībā nodarbināti četri mūsējie - galvenais treneris Artis Ābols, fiziskās sagatavotības treneris Vilnis Klucis, vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks. Šī komanda patlaban ieņem 8. vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +3 [+] [-]

, 2016-10-01 15:49, pirms 8 gadiem
Stuporā un brīvā lidojumā atrodas Rīgas čekisti.)))))))))))

  -1 [+] [-]

, 2016-10-01 16:56, pirms 8 gadiem
Toljati "Lada" šobrīd ir latviešiem bagātākā KHL komanda aiz Rīgas "Dinamo". Pievolgas vienībā nodarbināti četri mūsējie

Un kur tad Ņižņijnovgorodas Torpedo?
Skudra,Ankipāns,Siliņš un Daugaviņš.

     [+] [-]

, 2016-10-01 20:39, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Toljati "Lada" šobrīd ir latviešiem bagātākā KHL komanda aiz Rīgas "Dinamo". Pievolgas vienībā nodarbināti četri mūsējie

Un kur tad Ņižņijnovgorodas Torpedo?
Skudra,Ankipāns,Siliņš un Daugaviņš.
Skudras kungs nav vairs letiņš! Tik vien kā Lv pase palikusi. Varbūt arī to sen jau pazaudējis.