Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča nesasniedz finālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča nesasniedz finālu
Diāna Marcinkeviča

Ar zaudējumu (3:6, 1:6) pusfinālā pret vācieti Dinahu Ficenmaijeri Plovdivas (Bulgārija) ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīrs noslēdzies Latvijas tenisistei Diānai Marcinkevičai. Turnīrā viņa nopelnīja sešus reitinga punktus, bet jaunnedēļ spēlēs vēl vienā turnīrā Bulgārijā.

Pēc vairākiem ITF 25 000 un 50 000 sērijas turnīriem Latvijas tenisistei Diānai Marcinkevičai izdevās ielauzties WTA ranga ceturtajā simtā (šonedēļ 384.), bet šajā nedēļā mūsu tenisiste nolēma uzspēlēt ITF 10 000 sērijas sacensībās Bulgārijas pilsētā Plovdivā. Vienspēlēs viņa tika izlikta ar 1.numuru, ko pirmajās cīņās arī apliecināja – vispirms 6:4, 6:1 pret itālieti Stefāniju Rubini, bet pēc tam 6:0, 6:0 pret mājinieci Juliju Terzijsku (abas rangā neatrodas). Ceturtdaļfinālā mačs jau bija grūtāks, tomēr arī rumāniete Raluka Elena Platona (WTA 669.) tika uzveikta divos setos – 6:4, 7:5.

Šodien pusfinālā Diānai pretī stājās vāciete Dinaha Ficenmaijere. Rangā viņa ieņem 406.vietu, taču pirms divām nedēļām uzvarēja 25 000 turnīrā Roterdamā. To, ka viņa ir lieliskā sportiskajā formā, vāciete apliecināja arī šodien, apspēlējot Marcinkeviču pat ļoti pārliecinoši – 6:3, 6:1. Līdz ar to turnīrs Diānai beidzies ar sešu reitinga punktu iegūšanu.

Prom no Bulgārijas mūsu sportiste gan nedosies – jaunnedēļ Dobričas pilsētā notiks ITF 25 000 sērijas sacensības. Pagaidām Diāna ir kvalifikācijas dalībnieču vidū, bet to, vai viņai patiešām būs jāspēlē kvalifikācija, uzzināsim rīt.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page