Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" kapteinis Hāra vēl nav pieņēmis lēmumu par karjeras turpināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" kapteinis Hāra vēl nav pieņēmis lēmumu par karjeras turpināšanu
Zdeno Hāra. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt no Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas izstājās Bostonas “Bruins”, kas otrās kārtas sērijā ar 1-4 piekāpās Tampabejas “Lightning”. Likumsakarīgi, ka komandas kapteinim Zdeno Hāram pēc mača tika uzdoti jautājumi par iespējamajām karjeras beigām.

“Neesmu pieņēmis šo lēmumu. Nupat mums beigusies sezona, un būšu atvērts visām idejām,” pauda Zdeno Hāra. 43 gadus vecais slovāks kļūs par brīvo aģentu. Ņemot vērā, cik liela loma viņam bija šīs sezonas modelī, sagaidāms, ka Bostonas “Bruins” piedāvās jaunu līgumu. Lēmums būs Hāras rokās - turpināt vai ne. Viņš NHL debitēja 1997./98. gada sezonā.

“Tikai pēc šīs spēles tā pa īstam apjēdzu, ka mūsu kodolam, dažiem no mums, palikuši vairs tikai divi trīs gadi,” teica 34 gadus vecais Davids Krejči. Čehs divas ar pusi minūtes līdz beigām panāca izlīdzinājumu, bet Tampabejas “Lightning” uzvarēja otrajā pagarinājumā. “Pasaulē plosās pandēmija, un mēs nezinām, kas notiks tālāk. Tagad ir skumji. Reizē varu pateikt, ka nenožēloju lēmumu doties uz burbuli un cīnīties par Stenlija kausu. Ja būtu iespēja izvēlēties vēlreiz, es atkal teiktu jā.”

“Noslēgums sagādāja vilšanos. Mums bija laba sezona. Skaidrs, ka play-off grafiks bija smags. Bija ilga pauze pirms sezonas atsākšanas, bet mums ir lieliska komanda. Sagaidīju, ka mums ies labāk. Domājot par to, kā spēlējām sezonas laikā, domāju, ka veiksim visu ceļu - līdz pat Stenlija kausam,” norādīja Breds Maršāns. Regulārajā čempionātā “Bruins” bija labākā komanda, tomēr Stenlija kausā neizdevās atgūt ritmu, turklāt vārtsargs Tuka Rasks negaidīti pameta komandu, lai būtu kopā ar savu ģimeni.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/boston-bru...

     [+] [-]

, 2020-09-01 13:21, pirms 4 gadiem
Rasks normāli uzmeta 😁

     [+] [-]

, 2020-09-01 13:50, pirms 4 gadiem
profesorsk rakstīja: Rasks normāli uzmeta 😁
https://www.youtube.com/watch?v=G0a...

     [+] [-]

, 2020-09-01 15:43, pirms 4 gadiem
Visu cieņu, bet jau pirms 2 sezonām jau vajadzēja aiziet. 43 gadi, bet vēl domā par turpināšanu. Neprot aiziet..

     [+] [-]

, 2020-09-01 17:18, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Visu cieņu, bet jau pirms 2 sezonām jau vajadzēja aiziet. 43 gadi, bet vēl domā par turpināšanu. Neprot aiziet..
Labākā lietderība starp aizsargiem komandā un piektā labākā NHL. Gan jau, ka nav tā, ka galīgs nespējnieks.

     [+] [-]

, 2020-09-01 17:27, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Labākā lietderība starp aizsargiem komandā un piektā labākā NHL. Gan jau, ka nav tā, ka galīgs nespējnieks.
tas nav svarīgi, īstais rādītājs 43 gadi

     [+] [-]

, 2020-09-01 20:00, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Labākā lietderība starp aizsargiem komandā un piektā labākā NHL. Gan jau, ka nav tā, ka galīgs nespējnieks.
pie tāda uzbrukuma tur ieliktu jebkuru Dinamo aizsargu un viņam būtu labs lietderības koeficients