Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Uldriķis palīdz "Sion" Šveices Superlīgā izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķis palīdz "Sion" Šveices Superlīgā izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Šveices futbola Superlīgas sestajā kārtā kārtējo veiksmīgo maču aizvadījusi Latvijas izlases uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion", kas izbraukumā ar 1:0 apspēlēja "Thun", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Uldriķis šoreiz izgāja "Sion" pamatsastāvā, laukumā pavadot laiku līdz 84. minūtei, kad tika nomainīts. Uzvaras vārtus "Sion" spēja gūt 17. minūtē, kad pēc ļoti tālas Pažtima Kasami piespēles no savas laukuma puses vienatnē ar vārtsargu izrāvās Ermirs Lenjani, kurš bumbu meistarīgi pārsita pāri izskrējušajam "Thun" vārtsargam.

Līdz ar to "Sion" pēc aizvadītām sešām spēlēm ar izcīnītiem 13 punktiem nostiprinājusies Šveices Superlīgas trešajā pozīcijā, par diviem punktiem atpaliekot no līderes "Basel".

Tikmēr Polijas 1. līgas septītās kārtas noslēgumā uz Legnicas "Miedź" rezervistu soliņa palika cits uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš noskatījās kā viņa komanda ar 2:1 pārspēj Suvalku "Wigry". "Miedź" uzvara bija visnotaļ pelnīta, ņemot vērā to, ka mājinieki dominēja gan bumbas kontrolē (66:34 (%)), gan izdarītajos sitienos (23:5).

Pagājušās sezonas turnīra labākais snaiperis Šabala šosezon Polijas 1. līgas ietvaros laukumā devies piecos mačos, ar gūtiem vārtiem neizceļoties. "Miedź" ar septiņās cīņās iegūtiem 13 punktiem šobrīd dala 1. - 3. pozīciju.

     [+] [-]

, 2019-09-01 19:41, pirms 5 gadiem
Uzbrucējs Šabala visas Eiropas vārtsargu bieds !

     [+] [-]

, 2019-09-01 23:02, pirms 5 gadiem
1.polijas liga rezervists, bet Riga apspeleja Polijas cempionu, bet calis ir izlase.