Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 badmintonisti zaudē visos Eiropas komandu čempionāta dueļos

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas U17 badmintonisti zaudē visos Eiropas komandu čempionāta dueļos
Annija Rulle-Titava. Foto: Ainars Gureckis

Latvijas U17 badmintona izlase šonedēļ zaudēja visos četros Eiropas komandu čempionāta dueļos, uzvarot divās no 20 spēlēm.

Latvija turnīru sāka piektdien, kad ar 1-4 piekāpās Beļģijai. Mūsu izlase zaudēja pirmajos četros dueļos - vienspēlēs neveiksmes cieta Patriks Kandis un trijos setos Anna Kupča, kamēr dubultspēlēs Dāvis Strazdiņš/Alens Zandovskis un Kupča/Annija Rulle-Titava. Piektajā mačā, kas neko vairs neizšķīra, jauktajā dubultspēlē Roberts Renārs Miščenko un Annemarija Lorēna Priede svinēja uzvaru trijos setos.

Otrajā mačā sestdien Latvija piecos mačos zaudēja Turcijai, kas ir apakšgrupas favorīte un arī uzvarēja kopvērtējumā. Savukārt svētdienas rītā Latvija visos piecos dueļos zaudēja Rumānijai.

Grupu turnīrs noslēdzās vēlāk svētdien, kad latvieši ar 1-4 zaudēja Baltkrievijai. Arī šeit Latvija vienīgo uzvaru izcīnīja svētdien, kad sieviešu dubultspēlē, kas bija ceturtais duelis, panākumu svinēja Kupčas un Rulles-Titavas pāris.

Turpinājumā sportistiem gaidāms individuālais Eiropas U17 čempionāts, kas Gņezno pilsētā Polijā risināsies no 3. līdz 7. septembrim.