Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlase nosauc PK sastāvu un gatavojas vēl vienai pārbaudes spēlei

Juris Miņins
Juris Miņins

Krievijas izlase nosauc PK sastāvu un gatavojas vēl vienai pārbaudes spēlei
Vasīlijs Dorofejevs (ar bumbu) pārbaudes spēlē pret Itāliju
Foto: SIPA Press/Scanpix

Krievijas regbija izlases galvenais treneris Lins Džonss ir nosaucis 31 vīra sastāvu dalībai Pasaules kausā, bet regbija savienības vadība ir atradusi vēl vienas pārbaudes spēles pretiniekus.

Iepriekš ziņojām, ka Krievijas regbija izlase, gatavojoties startam savā otrajā Pasaules kausa finālturnīrā, aizvadīja pārbaudes spēli pret Anglijas čempionāta otrās līgas, jeb "Championship" komandu Džērsijas "Reds", kurā piedzīvoja zaudējumu. Tiesa, pašlaik ir kļuvis zināms, ka krieviem būs vēl viena spēle, jo regbija savienības vadība ir vienojusies par cīņu ar spēcīgo Īrijas komandu, Kanohtu, kas spēlē prestižajā Pro 14 čempionātā.

Ja iepriekšējos mačos velsietis Lins Džonss, kurš ir uzņēmies Krievijas izlases vadību, varēja eksperimentēt ar sastāvu, ko viņš arī darīja, tad šodien ir nosaukts galīgais komandas sastāvs un mačā pret Konahtu komandai būtu jābūt jau pilnā kaujas gatavībā.

Kā jau varēja paredzēt, vienības lielāko daļu veido Krievijas regbija Premjerlīgas komandu pārstāvji, tiesa, ir arī divi ārzemēs spēlējošie – 24 gadus vecais Valērijs Morozovs no Anglijas Premjerlīgas komandas Seilas "Sharks" un Andrejs Ostrikovs no Grenbles vienības, kas šo sezonu aizvada Francijas Pro D2 čempionātā, jeb otrajā līgā.

Par komandas kapteini ir iecelts 32 gadus vecais aizsargs Vasīlijs Artemjevs, kurš vienlaicīgi ir arī visu laiku labākais piezemējumu guvējs izlases rindās. Tāpat sastāvā ir arī Jurijs Kušnarjovs, kurš ir rezultatīvākais izlases spēlētājs. Nevar nepieminēt, ka kopumā Krievijas izlase ir gana pieredzējusi gan vecuma, gan aizvadīto spēļu skaita ziņā, bet jau pieminētajam Kušnarjovam un Viktoram Gresevam izlases rindās ir vairāk kā 100 aizvadīto maču.

Krievijas izlases sastāvs 2019. gada pasaules kausam regbijā

Uzbrucēji: Sergejs Černišovs, Jevgeņijs Matvejevs, Staņislavs Seļskis, Azamats Bitijevs, Kirils Gotovcevs, Valērijs Morozovs, Vladimirs Podrezovs, Andrejs Polivalovs, Jevgeņijs Jelgins, Bogdans Fedotko, Andrejs Garbuzovs, Andrejs Ostrikovs, Tagirs Gadžijevs, Viktors Gresevs, Romans Hodins, Antons Sičovs, Ņikita Vaviļins, Vitālijs Živatovs.
Aizsargi: Vasīlijs Dorofejevs, Dmitrijs Perovs, Ramiļs Gaisins, Jurijs Kušnarjovs, Sergejs Januškins, Igors Gaļinovskis, Dmitrijs Gerasimovs, Kirils Golosņickis, Vladimirs Ostrouško, Germans Davidovs, Deniss Simplikevičs, Vladislavs Sazonovs, Vasīlijs Artemjevs.

Izmantotie resursi:
https://rugby.ru/