Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 regbija izlase ar trim uzvarām sāk EČ "Trophy" turnīru

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas U18 regbija izlase ar trim uzvarām sāk EČ "Trophy" turnīru
Latvijas izlases spēlētājs Miķelis Jurevičs (pirmais no kreisās) kapteiņu kopbildē
Organizatoru foto

Latvijas U18 regbija izlase sestdien negaidīti veiksmīgi iesāka Eiropas čempionāta "Trophy" divīzijas turnīru, uzvarot pirmajos trijos mačos.

Latvijas juniori vispirms ar 32:5 apspēlēja Bulgāriju, kam sekoja 26:5 uzvara pār Turciju un 19:5 panākums pār Slovākiju.

Apakšgrupas noslēdzošajā spēlē Latvija svētdienas rītā sacentīsies ar sacensību saimnieci Ungāriju, kas "sausā" zaudēja Turcijai, bet droši pieveica Slovākiju un Bulgāriju. Šīs spēles uzvarētāji iekļūs turnīra pusfinālā, bet zaudētājai būs jācer, ka tā būs labākā no otro vietu ieguvējām un arī tiks pusfinālā. Ja tas neizdosies, nāksies cīnīties par piekto vietu.

Eiropas čempionātā "Trophy" divīzija ir otrā spēcīgākā. Pērn Latvijas juniori tajā guva piekto vietu, bet vēl gadu pirms tam bija ceturtie.