Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Mugurusai Vimbldonas pusfināla atkārtojums pret Ribarikovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mugurusai Vimbldonas pusfināla atkārtojums pret Ribarikovu
Garbinje Mugurusa
Foto: SIPA/Scanpix

Garbinje Mugurusa un Petra Kvitova šodien "US Open" 3. kārtas mačos tiksies ar pretiniecēm, kurām ir divreiz zaudējušas. Spānijas tenisistei mačs pret Magdalēnu Ribarikovu, bet čehietei pretī stāsies Karolīna Garsija.

Garbinje Mugurusa sesto reizi spēkosies ar Magdalēnu Ribarikovu, par kuru viņai ir 3-2 bilance. Abas pēdējo reizi tikās Vimbldonas pusfinālā, kur Mugurusa uzvarēja ar graujošu 6:1, 6:1. Slovākijas tenisiste, pirmoreiz spēlējot "Grand Slam" pusfinālā, nespēja atrast vismaz apmierinoša līmeņa tenisu.

Ja Mugurusa Ribarikovu pieveiks arī šoreiz, viņa provizoriski pacelsies uz ranga pirmo pozīciju, kur, rēķinot zaudētos punktus, atrodas Simona Halepa. Rumānietei "US Open" beidzās ar zaudējumu 1. kārtā Marijai Šarapovai. Mugurusas uzvara no cīņas par reitinga līderes godu izslēgtu arī Venusu Viljamsu, kura vēl turpina "US Open".

Petra Kvitova Ņujorkā ieradās ar diviem bezcerīgiem zaudējumiem, radot pamatotas bažas par savu startu sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīrā. Uzvaras pār Jeļenu Jankoviču (7:5, 7:5) un Alizē Kornē (6:1, 6:2) uzlabojušas čehietes noskaņojumu, bet šodien gaidāma tikšanās ar Karolīnu Garsiju, kurai Petra zaudējusi divas reizes pēc kārtas.

Jekaterina Makarova 2. kārtas maču pret Karolīnu Vozņacki sāka ar 0-7 bilanci pret Dānijas tenisisti, spējot gūt pirmo uzvaru pār Vozņacki. Šodien Krievijas tenisistei atkal tikšanās ar viņai daudz zaudējumus sagādājušu spēlētāju – Makarovai ir 2-6 bilance pret Karlu Suaresu Navarro. Spānijas tenisistei šajā sāncensībā ir četras uzvaras pēc kārtas.