Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

"US Open" septītajā dienā Viljamsa pret Stīvensu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" septītajā dienā Viljamsa pret Stīvensu
Slouna Stīvensa un Serēna Viljamsa janvārī Melburnā
Foto: Professional Sport/Scanpix

"US Open" turnīrā svētdien sāksies 4. kārtas izspēle dāmu turnīrā, kā arī pabeigs 3. kārtu vīriešu sacensībās. Dienas galvenā spēle bez šaubām būs Serēnas Viljamsas un Slounas Stīvensas gada trešā tikšanās. Šis mačs ir viens no trim dienas izceltajiem Sportacentrs.com versijā.

Serēna Viljamsa – Slouna Stīvensa

Dienas mačs Ņujorkā savā starpā saved abas šī brīža ASV labākās tenisistes. Viljamsa ar Stīvensu līdz šim tikusies divreiz, abi mači notika janvārī Austrālijā. Vispirms Brisbenā ar 6:4, 6:3 pārāka bija Viljamsa, bet divas nedēļas vēlāk krietni svarīgākā turnīrā – "Australian Open" ceturtdaļfinālā – Stīvensa guva revanšu ar 3:6, 7:5, 6:4.

Viljamsa toreiz ar breiku bija vadībā visos setos, bet spēja uzvarēt tikai pirmajā. Kopš mača Melburnā abu attiecības kļuvušas saspīlētas – Slouna pavasarī paziņoja, ka viņas vairs nav draudzenes. Kopš tā laika situācija īpaši nav mainījusies – gan viena, gan otra par pretinieci izsakās piezemētos toņos. Šo maču tenisa pasaule gaidījusi vairākus mēnešus. Cerams, ka nebūs vilšanās. Viljamsas un Stīvensas mačs Eša arēnā pēc tam, kad būs noslēgusies Mareja un Maijera spēle (sākums ne ātrāk kā plkst. 20:00).

Markoss Bagdatis – Stanislass Vavrinka

Šosezon bāli spēlējošais Bagdatis Ņujorkā beidzot atradis motivāciju un, šeit ierodoties ar trim zaudējumiem pēc kārtas, izskatījies patiešām lieliski. Īpaši iespaidīga bija Andersona izskološana ar trīs vienādiem 6:2 setiem. Vavrinka arī nav zaudējis setu, bet uzvarējis abas spēles pret Bagdati. Tiesa, abos gadījumos vienu setu Stans zaudēja. Grūti iedomāties, ka kāds no šiem diviem vīriem šodien spēs uzvarēt trīs setos. Šo spēli var skatīties ne tāpēc vien, bet gan arī tāpēc, ka abi spēj spēlēt skaistu tenisu ar lieliskiem sitieniem. Bagdata pirmās divas spēles liecina, ka viņš šobrīd ir noskaņojies, tāpēc ir pamats cerēt uz labu spēli. Tā notiks plkst. 18:00 Ārmstronga arēnā.

Jeļena Jankoviča – Na Lī

Vēlajā spēlē ap plkst. 4-5:00 pēc Latvijas laika [Džokovičam no 2:00 jātiek galā ar portugāļu Sousu] gaidāma potenciāli saistoša Jankovičas un Lī tikšanās. Tā abām būs devītā savstarpējā spēle, iepriekšējās astoņās katrai pa trim uzvarām. Tiesa, Jankoviča uzvarējusi pēdējos trīs mačos. Interesants teniss varētu būt gaidāms atšķirīgo spēles stilu sadursmes dēļ. Jankovičai ir teicama aizsardzība, kamēr Lī teniss balstīts uz uzbrukumu.

Šovakar plkst. 18:00 junioru turnīru sāks Aļona Ostapenko. Viņai ar izlozi nav paveicies, jo jau pirmajā mačā jāsacenšas ar junioru reitinga vicelīderi, Horvātijas tenisisti Anu Konjuhu.

Kur skatīties?

Tiešraides tiek piedāvātas no sešiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī 11., 13. un 17. korta. Turnīru Latvijā translē Eurosport. Tāpat būs pieejamas tiešraides daudzviet internetā. Stabilas, bet par maksu piedāvā Unibet.com. Bezmaksas var atrast šeit.

Pilns septītās dienas spēļu plāns aplūkojams te.

     [+] [-]

, 2013-09-01 10:39, pirms 11 gadiem
Jā žēl par Aļonu, bet ja tiks ar savu servi galā tad viss var notikt, arī lielas uzvaras. Galu galā tas ir sieviešu teniss. Lai tik laukumā neiet ar nolemtības sajūtu.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-01 10:42, pirms 11 gadiem
pag kā tad sanāk? Jankoviča ar Lī spēlējusi 8 spēles un katrai 3 uzvaras un 2 neizšķirti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-01 11:59, pirms 11 gadiem
tomasmuller rakstīja: Cerams Viljamsa vēlreiz nenorausies no Stīvensas.
stivensa labi ja trīs geimus paņems

  +3 [+] [-]

, 2013-09-01 12:07, pirms 11 gadiem
Skatās rīt Tipsarevičs ņem Ferreru ar koefu 3-4

     [+] [-]

, 2013-09-01 13:05, pirms 11 gadiem
Aļonai ir paveicies ne pa jokam, jo pirmajā kārtā jāspēlē ar otro izlikto no Horvātijas, kura ir vēl piecpadsmit gadus jauna.

     [+] [-]

, 2013-09-01 13:17, pirms 11 gadiem
Mazliet nervozēju par otra s a v a Džoko maču - koments veltīts komentētājam erudīts 007 un citiem, kurus neinteresē,vai kāds ir vai nav "mans"

     [+] [-]

, 2013-09-01 13:21, pirms 11 gadiem
Runājot nopietni, Džoko arī neizskatās ipaši labā formā un nezinu gan, vai izdosies viņam tikt līdz finālam.Tipsarevičs, šķiet, uzlabojis savu spēli un neizskatās vairs tik bezcerīgs.Jā, taisnība mačs Bagdatis - Vavrinka varētu būt skatāms.