Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kamešam un Savičam būs jāizlaiž trīs spēles

Kamešam un Savičam būs jāizlaiž trīs spēles
Milans Savičs pret Vladimiru Bajenko
Foto: facebook.com/pg/rigafootballclub

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija lēmusi, ka trīs spēļu diskvalifikācija tiek piešķirta "Liepāja/Mogo" uzbrucējam Vladimiram Kamešam un RFS serbu pussargam Milanam Savičam.

Kamešs trīs spēļu diskvalifikāciju un 170 eiro naudas sodu saņēmis par tīšu uzkāpšanu pretiniekam uz kājas Virslīgas 16. spēļu kārtas mačā pret "Valmiera Glass"/ViA komandu. Minētajā spēlē liepājnieki izcīnīja graujošu uzvaru ar 6:2, bet Kamešs par pārkāpumu tika sodīts ar sarkano kartīti.

Sarkano kartīti nopelnīja arī Savičs, kurš pirmdien kārtas centrālajā spēlē pret "Riga" FC jau mača sākumā pēc sitiena pretinieku kapteinim Vladimiram Bajenko atstāja RFS mazākumā, bet otrajā puslaikā Ivans Lukjanovs nodrošināja "Riga" FC svarīgu uzvaru.

Vienu spēli sakrāto dzelteno kartīšu dēļ nāksies izlaist diviem citiem RFS spēlētājiem - Gļebam Kļuškinam un Bekam Vahiberadzem, valmierietim Artūram Bankavam un Bajenko, kurš ticis arī pie 70 eiro naudas soda. Tikmēr no 140 eiro būs jāšķiras RFS klubam, kam piespriests sods par piecām vai vairāk piešķirtajām dzeltenajām un sarkanajām kartītēm vienā spēlē.

Tāpat LFF Disciplinārās komisijas sēdē tika izskatīts bijušā telpu futbola izlases spēlētāja Alekseja Kuplova-Oginska iesniegums par 2017. gada 14. jūlija piešķirta soda apmēra samazināšanu vai nosacītas diskvalifikācijas piemērošanu. Iepazīstoties ar minēto iesniegumu, DK lēma Kuplovam-Oginskim piespriesto 36 mēnešu diskvalifikāciju atstāt spēkā. Viņš ir diskvalificēts par spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Izmantotie resursi:
lff.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja