Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Mēs nākamsezon neaizstāvēsim titulu, bet gan uzbruksim tam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Mēs nākamsezon neaizstāvēsim titulu, bet gan uzbruksim tam"
Jirgens Klops.Foto PA/Scanpix

Par Anglijas Premjerlīgas čempioni septiņas kārtas līdz sezonas beigām kronēta "Liverpool", kas nākamajā spēlē tiksies ar tuvāko sekotāju "Manchester City". Galvenais treneris Jirgens Klops izteicies, ka mērķis arī nākamajā sezonā ir tituls, bet ne tā aizstāvēšana.

"Mēs nākamsezon neaizstāvēsim titulu, bet gan uzbruksim nākamajam kausam. Laika gaitā esmu iemācījies – brīdis, kurā domā, ka esi sasniedzis virsotni, patiesībā ir brīdis, kurā jau atrodies ceļā lejup," skaidroja Jirgens Klops. Viņš kļuvis par pirmo treneri no Vācijas, kurš triumfējis Premjerlīgā. "Liverpool" Anglijas titulu nebija izcīnījusi 30 gadus.

"Nākamajā sezonā "Manchester City" būs spēcīga, "Manchester United" būs spēcīga, "Chelsea" būs spēcīga. Visiem ir skaidrs, ka "City" ir lieliska komanda, ka "United" ir ļoti labā formā un ka "Chelsea" iegādājusies vairākus labus spēlētājus," vēl pirms šīs sezonas noslēguma nākamo čempionātu vērtēja Klops.

Ceturtdienas vakarā "Liverpool" spēkosies ar iepriekšējo divu gadu uzvarētāju "City", un sāncenši pirms spēles izveidos godasardzes koridoru, tādējādi izrādot cieņu čempioniem. "Neesmu drošs, vai kādreiz esmu ar to sastapies. Tā ir Anglijas tradīcija, kuru ar prieku pieņemšu," teica Klops. "Man tā nav vajadzīga, jo mēs ieradīsimies, lai uzvarētu spēlē, nevis lai nosvinētu pagājušās nedēļas notikumus, taču tas ir patīkams žests."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-07-01 21:15, pirms 4 gadiem
YNWA!!!!!