Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky pārstāvētā "FaZe" zaudē vēlreiz un cīnīsies par 11. vietu

Andrejs Siliņš

broky pārstāvētā "FaZe" zaudē vēlreiz un cīnīsies par 11. vietu
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Latviešu esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "Counter Strike:GO" komanda "FaZe” otrdien "cs_summit 6 Online: Europe" sacensību mazajā pusfinālā par 9.-12. vietu ar 0-2 piekāpās Somijas komandai ENCE un pēdējā spēlē turnīrā cīnīsies par 11. vietu.

Pirmajā "Dust2" spēlē "FaZe" zaudēja ar 13:16 un arī otrajā "Overpass" spēlē atzina somu esportistu pārākumu ar 13:16. Saukants sakrāja statistiku 38:32, kas bija otra labākā komandā, un reitingu 1.07, kas bija trešais labākais starp visiem "FaZe Clan" spēlētājiem.

Cīņu par 11. vietu turnīrā "FaZe Clan" aizvadīs šovakar pulksten 22:00, tiekoties ar Spānijas komandu "Movistar Riders", kas pasaules rangā ieņem 33. pozīciju ("FaZe" šobrīd ir augstajā ceturtajā vietā).

"cs_summit 6 Online: Europe" turnīru "FaZe" aizvada neierasti vāji - grupu turnīrā viena uzvara trīs spēlēs un trešā vieta četru komandu konkurencē, līdz ar to neiekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet uzreiz cīnoties mazajā turnīrā vien par 9. vietu.