Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Čīles uzbrucējs izveido tetovējumu, atgādinot sev par neveiksmi pret Brazīliju

Rolands Eliņš

Čīles uzbrucējs izveido tetovējumu, atgādinot sev par neveiksmi pret Brazīliju
Maurisio Pinilja
Foto:AFP/Scanpix

Čīles uzbrucējs Maurisio Pinilja Pasaules kausa astotdaļfinālā teju kļuva par Brazīlijas izlases izslēdzēju no turnīra, jo papildlaika izskaņā izdarīja lielisku sitienu pa pretinieku vārtiem, tiesa, trāpīja pa vārtu pārliktni. Šo neizmantoto iespēju Pinilja nolēmis atcerēties uz ilgu laiku un izveidojis tetovējumu tai par godu.

30 gadus vecais Maurisio Pinilja pārstāv Itālijas "Cagliari" komandu un astotdaļfināla spēlē pret Brazīliju devās laukumā tikai 87. minūtē. Viņam papildlaika izskaņā radās teicama iespēja izraut uzvaru, jo pie rezultāta 1:1 viņa sistā bumba palidoja garām vārtsargam Žuliu Sēzaram. Taču veiksme tomēr nebija Piniljas pusē, jo bumba trāpīja pa vārtu pārliktni un atleca atpakaļ laukumā.

Pēc zaudējuma pēcspēles sitienos un izstāšanās no Pasaules kausa varētu likties, ka Pinilja vēlēsies aizmirst par šo epizodi pēc iespējas ātrāk, taču tā vietā viņš parūpējies, lai šī neveiksme vienmēr būtu viņa atmiņā.

Piniljam izveidots tetovējums uz muguras, kurā stilizēti attēlots sitiena brīdis un kā bumba trāpa pa vārtu pārliktni. Uz muguras arī ietetovēti vārdi "Viens centimetrs no slavas" ("One centimeter from glory" - ang. v.).

Brazīlija iekļuva ceturtdaļfinālā un izvairījās no nacionālās sēru dienas, savukārt čīlieši jau atgriezušies mājās, kur viņus sagaidīja tūkstošiem līdzjutēju ar valsts prezidentu priekšgalā, kurš sveica savu izlasi.

Piniljas tetovējums un brīdis no spēles

Izmantotie resursi:
Chile striker Mauricio Pinilla gets tattoo of...

  +5 [+] [-]

, 2014-07-01 22:57, pirms 10 gadiem
Jāgaida tattoo no Šveices spēlētāja.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-01 22:58, pirms 10 gadiem
Čīlei ļoti laba izlase, žēl, ka neizslēdza brazīļus

     [+] [-]

, 2014-07-02 11:22, pirms 10 gadiem
musli rakstīja: Jāgaida tattoo no Šveices spēlētāja.
No ASV arī.

     [+] [-]

, 2014-07-03 17:13, pirms 10 gadiem
nedomāju, ka tas viņam nesīs papildus veiksmi, ar neveiksmi saistīts tetovējums.