Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Nigērietis Onazi pēc Matuidī rupjības nevarēs spēlēt divus mēnešus

Rolands Eliņš

Nigērietis Onazi pēc Matuidī rupjības nevarēs spēlēt divus mēnešus
Blēzs Matuidī salauž Ogenji Onazi kāju
Foto: AFP/Scanpix

Nigērijas izlases futbolists Ogenji Onazi pēc mača pret Fraciju būs spiests izlaist vismaz divus mēnešus, jo viņam diagnozēts kreisās kājas stilba kaula lūzums. Savukārt itāliešu aizsargs Andrea Bardzalji nespēlēs trīs mēnešus.

Nigērija vakar ļoti cienīgā cīņā piekāpās Francijas valstsvienībai, taču ne vēsts no cienīguma nebija Blēza Matuidī pārkāpumā otrā puslaika sākumā. Viņš par to saņēma vien brīdinājumu, savukārt "Lazio"pārstāvošais Odženji Onazi guva smagu traumu. Šodien apstiprināts, ka Onazi ir divās vietās lauzts stilba kauls, un viņš nevarēs spēlēt vismaz divus mēnešus.

Sašutumu par Matuīdi rīcību un tai nesekojošo FIFA reakciju paudis futbola leģenda Djēgo Maradona, kurš paziņojis: "Patiešām neticami, ka tiesnesis neredzēju šo vājprātu. Tas ir daudzkārt sliktāk par to, ko izdarīja Svaress." Tiesa, Matuidī uzreiz pēc mača pauda nožēlu par notikušo un aizgājis uz Nigērijas izlases ģērtuvēm, lai atvainotos.

Nigērijas izlasē šobrīd novērojams arī pamatīgs apjukums, jo galvenais treneris Stīvens Keši paziņojis par atkāpšanos no amata, taču šīs valsts futbola federācija apgalvo, ka Keši nav iesniedzis atlūgumu vai citādā veidā izrādījis vēlmi aiziet no darba.

Pasaules kausā gūtais savainojums liks nākamās sezonas sākumu izlaist arī Andrea Bardzalji. Viņam veikta pēdas kaula operācija, no kuras nāksies atgūties apmēram trīs mēnešus. Tas nozīmē, ka vismaz sezonas sākumu "Juventus" komandā viņam nāksies izlaist.

Izmantotie resursi:
Barzagli to miss start of season after surgery...
ЧМ-2014. У Огеньи Онази диагностирован двойной...

  +3 [+] [-]

, 2014-07-02 00:06, pirms 10 gadiem
FIFA jabut konsekventai un jadiskvalificee Matuidi par rupjiibu.

     [+] [-]

, 2014-07-02 00:57, pirms 10 gadiem
madmatixx rakstīja: FIFA jabut konsekventai un jadiskvalificee Matuidi par rupjiibu.
Šveicietis pie stūres, bet franči arī ir ietekmīgi. Žirū neko neiedeva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-07-02 03:54, pirms 10 gadiem
te nu FIFA sevi ieveda sprukaas,Suaresa gadiijumaa iedeva megasodu, pamatojoties uz video materiaaliem,lai gan neko konkreitaaku kaa pieliekto Suaresa galvu uz pleca no mugurpuses nav naacies redzeet,a te cilveekam reaali kaaju salauz,ko nu dariis,jaabuut konsekventiem

     [+] [-]

, 2014-07-02 08:13, pirms 10 gadiem
Vajag spēles skatīties!
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: eu, Eliņ, varbūt arī video ieliksi?

  -2 [+] [-]

, 2014-07-02 08:52, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: te nu FIFA sevi ieveda sprukaas,Suaresa gadiijumaa iedeva megasodu, pamatojoties uz video materiaaliem,lai gan neko konkreitaaku kaa pieliekto Suaresa galvu uz pleca no mugurpuses nav naacies redzeet,a te cilveekam reaali kaaju salauz,ko nu dariis,jaabuut konsekventiem
preciizi. no Suaresa kodiena cieteeju nebija (driizaak pat ieguveeji, piemeeram, maarketinga jomaa), kameer te chali gandriiz sakropljo (un shis nav pirmais varzheedaaju upuris turniiraa, lai vai atceramies nabaga sieru, kuram Zhiruu ieshaava ar kaaju pa seju).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-02 10:29, pirms 10 gadiem
Tajā epizodē Matuidī bija četrkārtīga sarkanā kartiņa, nesaprotu no kurienes fifa izrakusi šitādas tiesnešu brigādes. Es atbalstu ka pēc visām spēlēm ir jāsastāda komisija, kas skatās atkārtojumos strīdīgās situācijas un ir jādala kartiņas un diskābeļi biezā slānī - gan par tiesnešu "neredzētām" epizodēm, gan par simulācijām utt. Futbola dārziņš ir aizaudzis un ar steigu jāravē, kamēr nav pilnīgs cirks uz zālāja.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-02 14:36, pirms 10 gadiem
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: Es jau skatijos. Vnk tā ir nolaidība, ja pie šāda veida rakstiem nav atbilstoši video, jo pieļauju ka ne visi spēli redzēja, un tgd nesaprot par ko ir runa!
Par autortiesībām esi kādreiz dzirdējis?