Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Metta" nostumj Jelgavu uz pēdējo vietu turnīra tabulā

Klāvs Māris Miezis
Klāvs Māris Miezis
Piektdien Rīgā, Hanzas vidusskolas futbola laukumā tikās Optibet futbola Virslīgas divas šobrīd vājākās komandas, FK "Metta" un FK "Jelgava". Uzvaru garlaicīgā un lietaino laika apstākļu nomāktā spēlē ar rezultātu 2:1 guva rīdzinieki, savas komandas labā abus vārtus gūstot Tamirlanam Džamalutdinovam. Goda vārtus jelgavnieku rindās guva Dāvis Indrāns. Piedāvājam spēles labākos momentus.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2019-06-01 08:31, pirms 5 gadiem
Nezinu ,kad izbeigsies šitais marazms,kad virslīgas komandas vasarā spēlē uz plastmasas laukumiem.Kaspar! Vienreiz tam jāpieliek punkts un komandas ,kuras nevar nodrošināt dabīgos laukumus,lai spēlē pirmā vai otrā līgā.Ak jā,starp citu LFF zināšanai.Ventspilī te viens dabīgais laukums,atbilstošs pēc visiem izmēriem,mētājās pie muižkunga hūtes.Atliek tikai piebūvēt mazas tribīnītes,vai koka solus,kā pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados un uz priekšu.Varbūt Ventspils dome ar muižkungu priekšgalā izīrētu šo nevienam nevajadzīgo laukumu Mettai.Varētu apvienoties ar Ventspils augstskolu pieklājības pēc un aiziet.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-01 11:52, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nezinu ,kad izbeigsies šitais marazms,kad virslīgas komandas vasarā spēlē uz plastmasas laukumiem.Kaspar! Vienreiz tam jāpieliek punkts un komandas ,kuras nevar nodrošināt dabīgos laukumus,lai spēlē pirmā vai otrā līgā.Ak jā,starp citu LFF zināšanai.Ventspilī te viens dabīgais laukums,atbilstošs pēc visiem izmēriem,mētājās pie muižkunga hūtes.Atliek tikai piebūvēt mazas tribīnītes,vai koka solus,kā pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados un uz priekšu.Varbūt Ventspils dome ar muižkungu priekšgalā izīrētu šo nevienam nevajadzīgo laukumu Mettai.Varētu apvienoties ar Ventspils augstskolu pieklājības pēc un aiziet.
ČL redz nav problēmu spēlēt uz mākslīgā laukuma, bet VL tas ir nepieņemami!?
Jums, lielo klubu atbalstītājiem, būtu nedaudz jāpiebremzē savs šovinisms. Tāda Metta šobrīd Latvijas futbolam dod daudz vairāk nekā tavs FKV.

  -4 [+] [-]

, 2019-06-01 12:23, pirms 5 gadiem
Metta pēdējos gados no vislatviskākās komandas pakāpeniski pārvēršas par vispērtiķaināko
Jeb daudziem idiņiem jēdziens vislatviskākais nozīmē, kur mazāk Slāvu?

  +3 [+] [-]

, 2019-06-01 13:43, pirms 5 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Metta pēdējos gados no vislatviskākās komandas pakāpeniski pārvēršas par vispērtiķaināko
Jeb daudziem idiņiem jēdziens vislatviskākais nozīmē, kur mazāk Slāvu?
Tā notiek, kad kliedz bez iemesla. Pagājušā kārtā: Mettai 8 latvieši izgāja laukumā, Valmierai 11, Spartakam 7, Liepājai 7, Ventspils 7, Riga 8, RFS 8, BFC 7. Pārbaudi faktus pirms smirdini. Metta joprojām ir viena no latviskākajām komandām.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-01 16:28, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Tā notiek, kad kliedz bez iemesla. Pagājušā kārtā: Mettai 8 latvieši izgāja laukumā, Valmierai 11, Spartakam 7, Liepājai 7, Ventspils 7, Riga 8, RFS 8, BFC 7. Pārbaudi faktus pirms smirdini. Metta joprojām ir viena no latviskākajām komandām.
Nosauc, lūdzu, 7 Ventspils latviešus.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-01 17:05, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Nosauc, lūdzu, 7 Ventspils latviešus.
Baturins, Kazačoks, Svārups, Mickevičs, Stuglis, Mordatenko un Ļotčikovs - 7 spēlētāji ar LV pasi, kas pagājušajā kārtā izgāja laukumā FKV sastāvā. Nu, nosaucu. Ko tālāk?

  -4 [+] [-]

, 2019-06-01 17:40, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Baturins, Kazačoks, Svārups, Mickevičs, Stuglis, Mordatenko un Ļotčikovs - 7 spēlētāji ar LV pasi, kas pagājušajā kārtā izgāja laukumā FKV sastāvā. Nu, nosaucu. Ko tālāk?
Nosauc labāk to komandu, kurā vismazāk pērtiķu, jeb to vispār nav!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-01 18:00, pirms 5 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Nosauc labāk to komandu, kurā vismazāk pērtiķu, jeb to vispār nav!
Par komandas talismaniem runā? Cik zinu nevienai nav pērtiķu. Ir pāris lauvas, lūsis, alnis

  -3 [+] [-]

, 2019-06-01 18:48, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Par komandas talismaniem runā? Cik zinu nevienai nav pērtiķu. Ir pāris lauvas, lūsis, alnis
Tev saprotamākā liberasta mēlē pārjautāšu, kuros LV klubos visvairāk BALTO spēlētāju?
Tieši šis kritērijs, manuprāt, visvairāk raksturotu attiecīgas komandas Latviskumu, jo Lettiņi pieder pie Baltās Rases Labāk lai klubā ir 5-6 ar LV pasēm, bet pārējie visi Baltie leģi, nekā 8-10 LV pilsoņi un pērtiķu melnās pļežkas laukumā rēgojas

     [+] [-]

, 2019-06-01 18:50, pirms 5 gadiem
Metta, ja nemaldos, pērtiķu skaita ziņā ir viena no virslīgas līderēm
Vislatviskākā komanda, ibio rio!

  -1 [+] [-]

, 2019-06-01 19:07, pirms 5 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Tev saprotamākā liberasta mēlē pārjautāšu, kuros LV klubos visvairāk BALTO spēlētāju?
Tieši šis kritērijs, manuprāt, visvairāk raksturotu attiecīgas komandas Latviskumu, jo Lettiņi pieder pie Baltās Rases Labāk lai klubā ir 5-6 ar LV pasēm, bet pārējie visi Baltie leģi, nekā 8-10 LV pilsoņi un pērtiķu melnās pļežkas laukumā rēgojas
Kāda šķirba rasei?
Viņiem ko tur savā starpā jāpārojas, ka tā uztraucies par rases tīrību!? Atbrauks uz sezonu vai divām un aizbrauks, ne plāno viņi tavu māti izmantot, ne iznīdēt vietējo etnosu.
Nu, kur var tādi pajoļikā tu rasties?