Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Kormjē tomēr necīnīsies ar Lesnaru, Miočičs tiek pie ilgi gaidītā revanša

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kormjē tomēr necīnīsies ar Lesnaru, Miočičs tiek pie ilgi gaidītā revanša
Daniels Kormjē iepriekšējā cīņā atņēma Stipem Miočičam piederošo titulu. Vai Miočičs spēs paveikt to pašu? Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka panākta mutiska vienošanās par revanša cīņu starp UFC smagsvaru čempionu Danielu Kormjē (22-1) un organizācijas smagsvaru rekordistu Stipi Miočiču (18-3). UFC prezidents Deina Vaits pielicis punktu runām par iespējamo Kormjē cīņu ar WWE cīkstoni Broku Lesnaru (UFC: 5-3).

36 gadus vecais Miočičs [Stipe Miocic] beidzot saņēmis zaļo gaismu revanša cīņai pret Kormjē [Daniel Cormier]. Pagājušā gada 7. jūlijā cīņu šovā ''UFC 226'' horvātu izcelsmes amerikānis pēc trim veiksmīgām titula aizstāvības cīņām pēc kārtas, kas ir UFC smagsvaru rekords, cīņā ar Kormjē tika nokautēts pirmajā raundā un zaudēja savu titulu. Savukārt Kormjē, pieveicot Miočiču, kļuva par otro cīkstoni UFC vēsturē (pēc Konora Makgregora), kas vienlaicīgi bijis divu dažādu svara kategoriju čempiona godā, tolaik atrazdamies arī pussmagā svara čempiona godā.

Oficiāli cīņas vieta un laiks vēl nav izziņots, bet ESPN apskatnieks Brets Okamoto ziņo, ka amerikāņu smagsvaru duelis risināsies 17. augustā Anaheimā. Miočičs līdz ar to cīņu apritē atgriezīsies vairāk nekā pēc gada pārtraukuma. UFC smagsvaru reitinga pirmā numura iepriekšējais bija tieši duelis ar Kormjē. Pašreizējais UFC smagsvaru čempions Kormjē tikmēr paguva novembrī vienreiz aizstāvēt savu titulu, pieveicot Deriku Lūisu [Derrick Lewis] (21-7).

Kormjē pēc smagsvaru titula izcīnīšanas savu nākamo cīņu gan plānoja aizvadīt nevis pret Miočiču vai kādu no aktīvajiem UFC cīkstoņiem, bet gan pret profesionālā reslinga organizācijas WWE cīkstoni Broku Lesnaru [Brock Lesnar], kurš pēdējo cīņu MMA astoņstūrī aizvadīja pirms trim gadiem. Toreiz Lesnars pēc punktiem pieveica Marku Hantu [Mark Hunt] (13-14-1), bet pēc tam cīņas iznākums tika anulēts, Lesnaram uzrādot pozitīvas dopinga analīzes. Lesnara astoņu cīņu garajā MMA karjerā gan ir arī spilgts ieraksts - tālajā 2008. gadā amerikānis kļuva par UFC smagsvaru čempionu, nokautējot Rendiju Kotūru [Randy Couture] (19-11).

40 gadus vecais Kormjē vairākkārt atzinis, ka šogad plāno likt punktu savai karjerai, kā termiņu nosaucot maiju. MMA sabiedrība nereti pārmeta Kormjē un UFC, ka priekšroka cīnīties par titulu būs tieši Lesnaram, nevis Miočičam vai kādam citam UFC cīkstonim, tomēr duelis ar Lesnaru noteikti sagādātu treknu algas dienu Kormjē tieši uz paredzētajām karjeras beigām. UFC jau uzreiz ķērās pie šīs cīņas promoutēšanas.

Pēc uzvaras pār Miočiču Kormjē izaicināja Lesnaru, Broks ienāca astoņstūrī un sarīkoja nelielu jandāliņu, pagrūžot Kormjē un veltot čempionam un citiem UFC cīkstoņiem pāris apvainojumu. Lesnars pat atgriezās UFC antidopinga testu apritē, tomēr cīņas iecere palikusi bez turpinājuma, UFC prezidentam Deinam Vaitam paziņojot, ka Lesnars nolicis malā domas par cīņu UFC.

Izmantotie resursi:
White calls Lesnar 'retired'; Cormier to fight...

Kurš cīkstonis, tavuprāt, būs pārāks revanša cīņā?

  • 59

  • 54


     [+] [-]

, 2019-05-01 11:51, pirms 5 gadiem
Beidzot būs rematch,jo pēdējos gados vispār reti viņus dabuj,lai spētu dabūt jostu atpakaļ

  +1 [+] [-]

, 2019-05-01 11:52, pirms 5 gadiem
Varētu regulāri rakstīt par WWE.

     [+] [-]

, 2019-05-02 02:11, pirms 5 gadiem
Ne jau mma sadaļā. Vajadzēs jaunu,ierosinu to saukt cirks

     [+] [-]

, 2019-05-02 09:24, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Varētu regulāri rakstīt par WWE.
Tas nebūtu slikti, kaut vai vismaz PPV rezultātus iesākumā. Ja runājam par WWE, tad ceru, ka baumas par Lesnara atgriešanos nepiepildīsies. Jau zb ka Lesnaram iedod titulu uz 500 dienām, kuru laikā viņš to aizstāv tikai pāris reizes.