Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasa uzvar pagarinājumā un atgūst vadību sērijā pret "Sharks"

Krišs Upenieks

Vegasa uzvar pagarinājumā un atgūst vadību sērijā pret "Sharks"
Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ''play-off'' turnīrā šorīt otro spēli pēc kārtas ''Sharks'' un ''Golden Knights'' uzvarētāju noskaidroja spēles pagarinājumā, šoreiz uzvaru izcīnot Vegasas komandai. Tikmēr pirmo uzvaru sērijā izcīnījusi Tampabejas ''Lightning''.

Vegasas ''Golden Knights'' sēriju pret Sanhosē savā laukumā uzsāka ar graujošu 7:0 uzvaru, bet otrajā spēlē ''Sharks'' spēja revanšēties un izlīdzināt rezultātu sērijā ar 4:3 uzvaru spēles pagarinājumā. Šonakt sērijā nonāca Sanhosē, kur ''Sharks'' bija iespēja jau pārņemt vadību.

Mača pirmajā periodā Sanhosē demonstrēja ļoti aktīvu hokeju un izpildīja 16 metienus pa Marka-Andrē Flerī vārtiem, tomēr pēc 20 minūtēm rezultāts uz tablo tā arī nemainījās. Otrā perioda ievadā ''Golden Knights'' nopelnīja divus noraidījumus pēc kārtas. Otro iespēju ''Sharks'' izmantoja, kad ar precīzu metienu izcēlās 21 gadu vecais Šveices hokejists Timo Meiers (1:0).

Otrās trešdaļas turpinājums par pilnīgu murgu izvērtās Sanhosē - Vegasas realizēja divus vairākumus pēc kārtas (2:1), bet 35. minūtē Railijs Smits guva trešos bezatbides vārtus, pirms izšķirošā perioda iegūstot Vegasai diezgan komfortablu 3:1 handikapu. ''Sharks'' nepadevās, un 48. minūtē Evanders Keins pietuvināja Sanhosē līdz 2:3, savukārt pusotru minūtes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu izrāva čehs Tomāšs Hertls (3:3).

Pagarinājumā ''Sharks'' pamatīgi pievīla disciplīna, jo pirmajās trīs ar pusi minūtēs Sanhosē bija nopelnījusi divus noraidījumus. Šīs smagās minūtes Sanhosē pat spēja izturēt, bet 69. minūtē ''Golden Knights'' panākumu nodrošināja Viljams Kārlsons - 4:3.

''Bruins'' pret Tampabeju pirmo spēli viesos nospēlēja graujoši un uzvarēja ar 6:2, bet aizvadītajā naktī pirms došanās uz Bostonu ''Lightning'' spēja revanšēties. Mača pirmajā periodā bija diezgan daudz rupjību, noraidījumu, kā rezultātā spēle izvērtās saraustīta, bet komandas spēja apmainīties ar precīziem metieniem, tādējādi pēc 20 minūtēm uz tablo neizšķirts 1:1.

Otrajā trešdaļā abas vienības jau spēlēja krietni disciplinētāk, tāpēc momentu arī bija mazāk, spēle bija piesardzīga, tomēr iegūt vadību Tampabeja spēja, kad perioda vidusdaļā ar vārtiem izcēlās Tailers Džonsons (2:1). Ondrejs Palāts 55. minūtē panāca 3:1, taču divas minūtes vēlāk intrigu atgrieza Torejs Krags (3:2). 26 sekundes pirms noslēguma Braidens Points iemeta tukšos vārtus, ''Lightning'' izcīnīja uzvaru ar 4:2 un izlīdzināja rezultātu sērijā līdz četriem panākumiem (1-1).

  -3 [+] [-]

, 2018-05-01 09:17, pirms 6 gadiem
Kā jau teicu ka visur būs 1-1.
Nu jā tagad jau 2-1 Vegasa priekšā, bet visās sērijā bija 1-1, kas tikai sola ļoti lielu intrigu tālāk.
Arī šeit nekas nebeidzās, domāju nākamo spēli Sharks ņems un sērijā atkal būs līdzsvars.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 09:45, pirms 6 gadiem
Diemžēl Minskas nēģeris vienatnē nevar savējos izvilkt....

  +1 [+] [-]

, 2018-05-01 09:52, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Diemžēl Minskas nēģeris vienatnē nevar savējos izvilkt....
Tavs sapņu puisis?

     [+] [-]

, 2018-05-01 11:20, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Diemžēl Minskas nēģeris vienatnē nevar savējos izvilkt....
Redz kur šie te nav tavējie?
';

  -1 [+] [-]

, 2018-05-01 11:34, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-01 16:30, pirms 6 gadiem
Bostona izbraukumā paņēma vienu spēli, tas labi! Mājās sērijā jātiek vadībā ar 3-1!!! Bet noteikti, ka tā nebūs!! Gan jau būs 2-2, bet to mēs redzēsim!!
Ps. Vegasa nu vienkārši turpina spridzināt!! Domāju, ka nolauzīs haizivis 6. spēlēs!!