Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Koņevs: "Ošs skrien pa visu laukumu un ķer, lai kādu nosistu"

Andris Liepa
Andris Liepa
Komentāri pēc "Synottip" futbola Virslīgas 6. kārtas spēles starp FK "Jelgava" un "Riga FC".
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2017-05-01 11:32, pirms 7 gadiem
Lazdiņš tev galva jaārstē

  +4 [+] [-]

, 2017-05-01 18:38, pirms 7 gadiem
Nav skaidrs ar ok Jelgavas miesnieki nav apmierināti. Lazdiņam tīra spēle ar taisno kāju pretinieka kājā momentā, kad pretinieks ir pirmais uz bumbas nevis 50/50, kā viņš apgalvo - labi, ka viņš palika vesels pēc viņa pārkāpuma un nospēlēja 90 min. Sarkanās dod ne tikai par kāju laušanu, kāju laušana ir cits sporta veids, bet arī par bīstamo spēli, kas var novest pie traumas, Lazdiņ, atjēdzies vai maini sporta veidu uz MMA. Kas par otro, tad tur tas pats - Bakmazs iebrauc ar taisnu kāju un šipiem sejā Šabalam, tur pat nav vērts diskutēt.

Ņemot vērā jau ilgo Jelgavas rupjo spēles stilu, tad tas ir tikai normāli, ka Freimanim par tīšu sitienu ar elkoni iedod 3 spēles, tagad šiem diviem iedos vismaz pa divām. Lai atpūšas un sakārto galvas, jo to ko viņi spēlē jau sen nav futbols, bet regbijs.

Beidzot, arī tiesneši sākuši to pamanīt, ne tikai skatītāji. Treimanis izrādījās drosmīgākās no visiem, kurš sāka sodīt par šādām rīcībām kā pienākās, jācer, ka citi arī to sāks darīt.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-02 10:04, pirms 7 gadiem
Работа с судьями в Риге на высоком уровне.Кто там директор?Господин Лаюкс.Вопросы есть?Гулбене Даугавпилс теперь Рига.Финал предсказуем.Трейманис мало того что далёкий от футбола человек,так ещё и ангажирован.Страшный человек.А вы комментируйте засранцы.У вас кроме Лаздыньша и Фрейманиса других тем нет идиоты.

     [+] [-]

, 2017-05-02 14:26, pirms 7 gadiem
Skaidrs, ka abi Kurtejans un Lazdiņš emocijās pateica lietas, kas pēc video noskatīšanās ar vēsu prātu, liktos citādākas. Piekrītu, ka negribēja Lazdiņš tajā epizodē pārkāpt noteikumus, jo, kā pats saka 50/50 redzēja bumbu, taču sanāca ārkārtīgi rupji nopļaut Apajevu. Šādi spēlēt nedrīkst - tur no spēles bumbā bija ļoti tālu. Bakmazs ar taisnu kāju trāpīja pretiniekam pa krūtīm - kādi vēl tur var būt jautājumi?