Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vēl četriem Balcera komandas pārstāvjiem konstatēts koronavīruss

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vēl četriem Balcera komandas pārstāvjiem konstatēts koronavīruss
Otavas "Senators" hokejisti. Foto: Zumapress/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) pastarītes Otavas "Senators" komandā pēc atlikušo analīžu saņemšanas vēl četriem cilvēkiem fiksēts COVID-19 jeb koronavīruss, vēstīts līgas mājaslapā.

Kanādas mediju rīcībā ir nonākusi informācija, ka vīruss diagnosticēts trijiem "Senators" hokejistiem un vienam komandas darbiniekam. Kopumā ar vīrusu pēc tālā izbraukuma Kalifornijā inficējās seši vienības pārstāvji. Visi no tiem ir veiksmīgi no tā atguvušies.

"Senators” pēdējā izbraukumā pirms NHL regulārās sezonas apturēšanas piedalījās 52 personas – spēlētāji, komandas darbinieki, treneri, mediji, viesi un lidmašīnas apkalpe. Visiem viņiem, ieskaitot latviešu hokejistu Rūdolfu Balceru, 13. martā tika noteikts ievērot pašizolāciju, kas joprojām turpinās.

Jāatzīmē, ka Balcers šosezon uz NHL ledus aizvadīja 16 spēles, izceļoties ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. NHL vadība tuvākajā nākotnē lems kā un vai turpināt atlikušo sezonas daļu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/senators/arena/...

  -3 [+] [-]

, 2020-04-01 22:55, pirms 4 gadiem
Laimīgie...

Vīrus ir dāvana mums visiem.

     [+] [-]

, 2020-04-02 14:24, pirms 4 gadiem
chemist_dk rakstīja: Laimīgie...

Vīrus ir dāvana mums visiem.
Savu dāvanu jau sagaidīji?