Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Sarkanis: "Bijām pārliecināti par uzvaru, atlika tikai sagraut "Kurbada" pili"

Sarkanis: "Bijām pārliecināti par uzvaru, atlika tikai sagraut "Kurbada" pili"
Deivids Sarkanis (pa labi) ar komandas biedriem svin čempiona titula iegūšanu. Foto: HK "Kurbads"

Vakar "Optibet" Hokeja līgas (OHL) finālsērijas sestajā spēlē "Mogo" papildlaikā ar rezultātu 2:1 pieveica iepriekšējo divu sezonu čempionus "Kurbads". Šī bija ceturtā "Mogo" uzvara finālsērijā, kas nozīmēja uzvaru arī visā finālsērijā (4-2). Pēcspēles intervijā Sportacentrs.com "Mogo" uzbrucējs Deivids Sarkanis, kurš bija viens no finālsērijas atslēgas spēlētājiem, norādīja, ka spēlēšana pret savu bijušo komandu bija īpaša. "Mogo" Latvijas čempionātā triumfēja otro reizi vēsturē, atkārtojot 2015. gadā gūto panākumu.

2018./2019.gada OHL sezonu Deivids Sarkanis iesāka tieši "Kurbads" komandā, tās laikā pārejot uz "Mogo", uzbrucējam sakot, ka šis fakts raisījis lielāku motivāciju.

"Spēles sanāca ļoti interesantas un sīvas, ar lielisku atmosfēru. Abas komandas spēkos bija līdzvērtīgas un uzvarēja tā, kas mazāk kļūdījās," uz visu finālsērijas gaitu atskatījās Sarkanis.

Pēc finālsērijas ceturtās spēles "Kurbads" spēja izlīdzināt rezultātu sērijā 2-2. Sarkanis intervijā norādīja, ka gan viņš, gan visa "Mogo" komanda bija pārliecināta par saviem spēkiem turpmākajā sērijā. "Piektajā spēlē zinājām, ka varam labāk nospēlēt mājās, kas arī izdevās, bet šajā spēlē atlika tikai sagraut Kurbada pili," apmierināts apgalvoja Sarkanis.

"Mēs bijām vienkārši labāki," Sarkaņa viedoklim piekrita arī "Mogo" aizsargs Ronalds Cinks, kurš, dodoties uz ģērbtuvēm, nespēja slēpt arī savas emocijas par izšķirošo uzvaru.

Zīmīgi, ka visās trijās finālsērijas spēlēs, kurās uzvarētājs tika noskaidrots pēc pamatlaika beigām, triumfēja tieši "Mogo" komanda (divās spēlēs tika aizvadīti papildlaiki, vienā spēlē uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos). "Darījām visu, lai overtaims ietu mums par labu. Šādos spēles nogriežņos nepieļāvām kļūdas," atkārtoti Sarkanis norādīja uz "Mogo" mazāk pieļautajām kļūdām finālsērijā.

Pirms došanās uz ģērbtuvēm, lai turpinātu atzīmēt čempiona titula iegūšanu, uzbrucējs Sportacentrs.com norādīja, ka nav vēl domājis par nākamo sezonu un nevarēja sīkāk komentēt par savu turpmāko karjeru.

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks.

     [+] [-]

, 2019-04-01 14:12, pirms 5 gadiem
Atslēgas spēlētāji bija citi , Pedālis bija tikai piedeva viņiem .

     [+] [-]

, 2019-04-02 17:38, pirms 5 gadiem
Var redzēt, ka autors īsti neseko OHL.... Cinks NAV aizsargs, bet uzbrucējs!

     [+] [-]

, 2019-04-02 17:46, pirms 5 gadiem
Kas attiecas uz rezultātu tad viss po ģēlu! Mogo vairāk gribēja uzvarēt un Mogo arī uzvarēja. Trešajā periodā vispār Kurbadu no savas zonas ārā praktiski nemaz neizlaižot...