Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Polijas 1. līgas klubs "Podbeskidzie" nepagarinās esošo līgumu ar Šabalu

Ints Megnis
Ints Megnis

Polijas 1. līgas klubs "Podbeskidzie" nepagarinās esošo līgumu ar Šabalu
Valērijs Šabala. Foto: tspodbeskidzie.pl

Polijas pirmās līgas komanda "Podbeskidzie" pirmdien pavēstīja, ka neizmantos iespēju pagarināt līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Valēriju Šabalu, kuram līdz ar to būs jāmeklē jauna vienība.

Šobrīd divi Latvijas izlases uzbrucēji spēlē Polijas pēc spēka otrajā līgā - Šabala ar astoņiem precīziem sitieniem tajā ieņem dalītu otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, kamēr "Termalica" vienību pārstāvošais Vladislavs Gutkovskis izcēlies sešas reizes.

Pirmdien "Podbeskidzie" paziņoja, ka līguma nosacījumi tai ļautu pagarināt līgumu ar Šabalu uz vēl vienu gadu, tomēr klubs vismaz pēc pašreizējiem nosacījumiem šādu iespēju neizmantos. "Šis neizslēdz iespēju veikt turpmākas pārrunas par līguma pagarināšanu, bet pēc citiem nosacījumiem nevis tiem, kādi ir pašreizējā kontraktā," pavēstīja vienība.

Tas nozīmē, ka 24 gadus vecais Šabala vasarā, visticamāk, jau kārtējo reizi mainīs klubu. Līdz šim viņš jau ir pamanījies būt 11 dažādās komandās. Karjeras sākumā Šabala pārstāvēja tādas komandas kā Vladimira Beļajeva trenētā Rīgas "Daugava" un "Olimps", bet no 2011. līdz 2014. gada vasarai spēlēja Rīgas "Skonto", Virslīgā 86 mačos gūstot 33 vārtus (pēdējo trīs sezonu statistika bija 31 precīzs sitiens 64 spēlēs). Turpinājumā viņš noslēdza ilgtermiņa līgumu ar "Club Brugge" no Beļģijas, bet šajā vienībā tā arī neaizvadīja nevienu oficiālu spēli, turpinājumā ik pa pusgadam mainot klubus, kuriem bija izīrēts - uzbrucējs uzspēlēja Kiprā ("Anorthosis"), Čehijā ("Jablonec", "Pribram"), Polijas pēc spēka otrajā līgā ("Miedz Legnica"), Slovākijā (DAC) un arī Latvijā ("Riga"). Savukārt 2017. gadā viņš negaidīti atgriezās Polijas otrajā līgā, pašlaik jau otro sezonu aizvadot "Podbeskidzie" rindās.

Izmantotie resursi:
https://tspodbeskidzie.pl/newsy/dec...

     [+] [-]

, 2019-04-01 14:50, pirms 5 gadiem
Tātad komanda tomēr gribētu viņu paturēt, bet par mazāku naudu. Šabalam tagad jāblefo un jāstāsta par interesi no futbola grandu puses. Ka tik beigās neatgriežas Latvijā.

  +6 [+] [-]

, 2019-04-01 14:53, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Tātad komanda tomēr gribētu viņu paturēt, bet par mazāku naudu. Šabalam tagad jāblefo un jāstāsta par interesi no futbola grandu puses. Ka tik beigās neatgriežas Latvijā.
Šabala:"Par mani interesējas Real Madrid, jo viņiem vajag jaunu vilcēju!"
Jā, šis noteikti strādās

  +6 [+] [-]

, 2019-04-01 16:01, pirms 5 gadiem
Es domāju, ja par viņu interesētos kāds augstākas līgas klubs, tad poļu klubs pagarinātu līgumu ar domu nopelnīt uz transfēra, bet šis nebūs tas gadījums.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-01 16:53, pirms 5 gadiem
Kā tā? Vilku snaiperim kurvīti iedeva? Kādā Metā vēl varētu uzzipāt.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-01 17:24, pirms 5 gadiem
Apšaubu, ka pēc Polijas 1. līgas kkas nopietns uzreiz Eiropā būs. Lai kārtējo reizi restartē karjeru un sāk atkal no VL kārpīties uz augšu. Šobrīd Liepājai prasās riktīgs vilcējs! Šabala būtu labs ieguvums uz sezonas otro pusi.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-01 17:57, pirms 5 gadiem
Nu nezinu,manuprāt čalis pēdējos 3-4 gadus kā minimums neprogresē .
Domāju ,ka arī līdz šim atrast līgumu ārzemēs izdevās tikai pateicoties tam, ka patstāvīgi tika likts izlases sastāvā (manuprāt nepamatoti).
Arī pēdējā atrādīšanās virslīgā bija ,kā minimums,nepārliecinoša ... nu nebija tā,ka varētu teikt,ka ir pāraudzis šo līmeni.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-01 18:08, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, Šabalam taču tik labi gāja izlasē (guva daudz vārtu, kas uzbrucējam ir ļoti svarīgi), ar viņu parakstīja līgumu Brugge, neveiksmīgas īres ir īstā vaina vai tomēr traumas/cīņasspara zudums?

  +2 [+] [-]

, 2019-04-01 20:18, pirms 5 gadiem
bāāc ... cerams Riga FC izglābs, ja nē jābrauc uz krieviju spēlet Veiksmi Valērijam!

  +1 [+] [-]

, 2019-04-01 22:29, pirms 5 gadiem
Kāda Liepāja,kāda Rīga,ko Jūs pīpējat? Metta un arī ne fakts,ka vajadzīgs. vilcējs jau ir,tikai uz leju. Lai neņem ļaunā,bet vispārvērtētākais spēlētājs pēdējo gadu laikā.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-02 08:39, pirms 5 gadiem
Moška jāskatās Polijas trešās līgas virzienā. Tur vismaz atkal būs līderis, sitīs amatieriem golus un varēs turpināt rukāt izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-02 09:07, pirms 5 gadiem
Papis_Diane rakstīja: bāāc ... cerams Riga FC izglābs, ja nē jābrauc uz krieviju spēlet Veiksmi Valērijam!
FC pilna ar uzbrucējiem. Karašauskis, Bilinskis, Lemajičs. Tad vēl no Paphos viņi var izīrēt Rakelu, ko jau vienreiz darīja. Ir Fjodorovs. Ko tur darīt Šabalam? Liekas uzbrucēju ļoti daudz. Višņakovs nespēlē, Gabovs, Laizāns nespēlē. Kurakins nāk uz maiņu. Galvenais, ka Laizāns nespēlē. Pēc kā tad tā izlase izskatīsies?