Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Pēc 3:3 dāvanas Jūrmalai šodien izdarījām pareizos secinājumus"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pahars: "Pēc 3:3 dāvanas Jūrmalai šodien izdarījām pareizos secinājumus"
Marians Pahars, "Skonto" galvenais treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šis dienas Virslīgas 2. kārtas noslēdzošās spēles, kurā Rīgas "Skonto" ar 1:0 uzveica FK "Ventspili" uzvarētāju treneris Marians Pahars uzsvēra, ka komanda pēc nesekmīgās 1. kārtas spēles pret "Jūrmalu" smagi strādājusi, izdarījusi pareizos secinājumus un šodien pelnīti uzvarējusi.

Marians Pahars, "Skonto" galvenais treneris: "Paldies spēlētājiem, ka izpildīja visus manus uzstādījumus. Pēc pagājušās spēles, kurā būtībā uzdāvinājām "Jūrmalai" 3:3 neizšķirtu, visu šo nedēļu daudz strādājām un izdarījām pareizos secinājumus. Nospēlējām gudri - kur vajadzēja nospēlēt vienkārši, tur nospēlējām vienkārši, savukārt, kur bija nepieciešams saasināt spēli, aiziet uz apspēlēšanu, tur to arī darījām. Komandai bija pozitīva dzirksts. Šādos mačos komanda nobriest. Mums ir jauna komanda (tāpat kā Ventspilij). Piekrītu kolēģim, ka spēle bija diezgan līdzīga, tomēr uzskatu, ka bijām pelnījuši uzvaru. Tur vēl jāskatās, vai Savčenkova neieskaitītie vārti bija pareizs tiesnešu lēmums. Katrā ziņā nostrādājām pietiekami, lai panāktu 2:0.

Rode un Karašausks? Viņi joprojām savainoti. Mazie un ātrie Sato un Mingazovs? Šodien negribu izcelt atsevišķus spēlētājus, bet gan visu komandu. Mingazovs vēl līdz galam nav gatavs. Es pat teiktu, ka pēdējās 15 minūtēs viņš nospēlēja labāk nekā sākumā. Brīžiem gaidīju no viņa labāku sniegumu, bet principā viss bija normāli. Savčenkova pievienošanās? Viņš mūsu komandā ir ienesis svarīgus elementus - pieredzi, padomu došanu. Viņš ir viens no mūsu līderiem. Savčenkovam šī sezona jāaizvada spēcīgi, viņš cer atgriezties izlasē. Lai to paveiktu, labi jānospēlē čempionātā. Smirnovs? Viņš tagad ir "Ventspils" spēlētājs, tāpēc nekomentēšu."

Diskvalificētu FK "Ventspils" treneri Sergeju Podpaliju pēcspēles preses konferencē aizvietoja viņa palīgs Sauļus Cekanāvičs: "Spēle bija līdzīga, visu izšķīra vieni vārti, kurus diemžēl guva "Skonto". Momenti bija abām komandām. Nevarētu teikt, ka kādam piederēja pārsvars. Būtībā var teikt, ka mūs pievīla momentu realizācija - to nebija daudz, taču pietiekami, lai gūtu vienus vārtus. Varbūt nebijām tos pelnījuši. Kāpēc šodien atšķirībā no 1. kārtas vārtos stājās Meļņičenko, nevis Vlasovs? Mums nav izteikta numur viens. Vidējā līnija? Jā, piekrītu, ka tur ir problēmas - Tukura komandai pievienojās pēdējā brīdī, tas pats ar Cigirlašu. Kas jāuzlabo, lai turpmāk rādītu čempioni cienīgu sniegumu? Jāuzlabo viss... Ko domāju par nākamo spēli pret "Liepājas metalurgu"? Šobrīd domāju par aizvadīto maču, bet par cīņu ar Liepāju sāksim domāt rīt."

  -1 [+] [-]

, 2012-04-01 16:57, pirms 12 gadiem
Rīt var būt par vēlu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja