Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Gulbenes" treneris Koņevs: "Spēles ritējuma ziņā mums nebija jāzaudē Jelgavai"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Gulbenes" treneris Koņevs: "Spēles ritējuma ziņā mums nebija jāzaudē Jelgavai"
Mihails Koņevs
Foto: Romualds Vambuts

Pēc vakardienas Virslīgas 2. kārtas spēli starp "Jelgavu" un "Gulbeni" (2:1) zaudētāju treneris Mihails Koņevs kritizēja savu komandu, vienlaikus norādot, ka zaudējums nebija īsti pelnīts. Jelgavnieku vadītājs Dainis Kazakaevičs atzina, ka spēle bijusi starp divām spēkos līdzīgām komandām.

Mihails Koņevs, "Gulbenes" treneris: "Protams, ļoti žēl, ka šo spēli zaudējām. Spēles ritējuma ziņā, īpaši 2. puslaikā, mums nebija jāzaudē. Turējām spēli savās rokās. Varbūt nebija uzbrukumu noslēguma, kaut arī momenti bija. Taču patraucēja šīs divas pozicionālās kļūdas - pirmajā gadījumā nesapratu, kāpēc mūsu malējie pussargi pameta savu pozīciju, caur kurieni aizgāja piespēle uz Kozlovu, otrajā gadījumā tas pats. Brīdināju, ka pretiniekiem izies ārā ātrs futbolists, kļuva arī slapjš laukums, bet mūsu spēlētājs atkal nesaprotami metās uz laukuma vidu, kamēr piespēle aizgāja uz malu. Vēlreiz - žēl, ka tā. Esmu ar dažiem spēlētājiem neapmierināts - es skaidroju viņiem, bet daudzi acīmredzot nesadzird. Pārtraukumā pat nācās sakliegt un uz tāfelītes parādīt, kur ir mūsu priekšrocības. Tad arī parādījās ātrums, saspēle, uzlabojām sniegumu un ieguvām pārsvaru. Žēl, ka nerealizējām momentus."

Dainis Kazakevičs, "Jelgavas" treneris: "Absolūti nevaram būt apmierināti ar spēles kvalitāti, jo īpaši 2. puslaikā absolūti zaudējām pretiniekam bumbas kontrolē, absolūti zaudējām laukuma vidusdaļu. Ļoti daudz kļūdu bija elementārās situācijās, piespēlēs. Domāju, ka visvērtīgākais ieguvums no šīs spēles ir trīs punkti - īpaši sezonas sākumā, kad spēlējam uz sintētiskajiem laukumiem. Kamēr komandas vēl tikai ieskrienas, ir būtiski šos punktus paņemt. Taču vēlreiz - pēc spēles kvalitātes absolūti nevaram būt apmierināti.

Prieks par to, ka izdevās pavariēt ar maiņām un izlaist svaigus spēlētājus, ka saasināja spēli, bet tai pašā laikā ir milzum daudz pretenziju gan par spēli aizsardzībā pozicionāli, jo netikām galā ar individuāli tehniski spēcīgiem pretinieku spēlētājiem, kuriem izdevās kvalitatīva saspēle ar īsām un vidējām piespēlēm plus ne vienmēr izdevās savākt otrās bumbas pēc cīņām. Tas neapmierināja. Toties, kaut arī standartu mums nebija pārāk daudz, tie bija pietiekami bīstami - šeit darbs ir pareizajā virzienā. Protams, mums neviena spēle ar "Gulbeni" nav izvērtusies viegla, un arī šī bija ļoti smaga spēle, un, es domāju, reāli tikās divas līdzvērtīgas komandas - katra ar saviem plusiem un mīnusiem. Arī visas nākamās spēles starp šīm komandām izvērsīsies tikpat sarežģīti."

  -2 [+] [-]

, 2012-04-01 13:18, pirms 12 gadiem
nebija gan pelnīts