Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tavaress atgriešanās spēlē tiek saukāts par nodevēju un piedzīvo zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tavaress atgriešanās spēlē tiek saukāts par nodevēju un piedzīvo zaudējumu
Džons Tavaress. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" centra uzbrucējs Džons Tavaress vēl pagājušajā sezonā bija Ņujorkas "Islanders" kapteinis, bet vasarā kā brīvais aģents pieņēma Toronto piedāvājumu. Viņš aizvadīja savu pirmo spēli izbraukumā pie "Islanders", zaudējot ar 1:6.

Neskatoties uz smago zaudējumu, pirmos vārtus guva tieši "Maple Leafs", 14. minūtē komandu vadībā izvirzot Zakam Haimanam. Tobrīd uz ledus atradās arī Tavaress, kurš mirkli iepriekš, "Islanders" faniem par prieku, tika ietriekts apmalē. Bijušais kapteinis tika sagaidīts ar kreklu dedzināšanu un plakātiem, kurus rotāja vārds nodevējs, bet iesildīšanās laikā uz ledus tika mestas plastmasas čūskas. Tavaress vasarā kļuva par brīvo aģentu un pieņēma dzimtās Toronto komandas piedāvājumu, atstājot "Islanders" ar garu degunu.

Turklāt mača turpinājumā priecāties varēja "Islanders" spēlētāji un līdzjutēji, jo izdevās iemest sešus bezatbildes vārtus. Izlīdzinājumu trīs minūtes vēlāk panāca Antonī Boviljē, kura piemēram sekoja komandas jaunais kapteinis Anderss Lī, Keisijs Sizikass, Valteri Filpula, Niks Ledijs un Broks Nelsons.

Desmit zaudējumu sērija pārtrūka NHL spēcīgākajai komandai Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā ar 1:4 zaudēja Bostonas "Bruins". Laukuma saimniekiem pie punktiem izdevies tikt jau 15 spēlēs pēc kārtas. "Bruins" uzvaru nodrošināja trešajā trešdaļā, gūstot trīs vārtus 1:28 minūšu laikā. Vispirms pirmais pie atlēkušās ripas bija Noels Asiari, tad ar plaukstas metienu izcēlās Patrīss Beržerons, bet 4:0 panāca Breds Maršāns, kurš realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu.

Regulārais čempionāts, 1. marts

SpēleRez.SpēleRez.
Islanders – Maple Leafs6:1Blue Jackets – Flyers4:3 P
Bruins – Lightning4:1Senators – Oilers2:4
Coyotes – Canucks5:2Golden Knights – Panthers6:5 PM
Kings – Stars3:4 P

  -1 [+] [-]

, 2019-03-01 09:59, pirms 5 gadiem
Lol, ņujorka, ieskats tam, kas notiks ar porziņģi

     [+] [-]

, 2019-03-01 10:52, pirms 5 gadiem
Desmit zaudējumu sērija pārtrūka NHL spēcīgākajai komandai Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā ar 1:4 zaudēja Bostonas "Bruins".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja