Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viens no Bruklinas "Nets" līderiem Dinvidijs: ''Esmu gatavs spēlēt jau šajā mačā"'

Viens no Bruklinas "Nets" līderiem Dinvidijs: ''Esmu gatavs spēlēt jau šajā mačā"'
Spensers Dinvidijs Foto: AP/Scanpix

Spensers Dinvidijs, kurš ir izlaida mēnesi īkšķa savainojuma dēļ, ir gatavs atgriezties komandas sastāvā jau tuvākajā Bruklinas "Nets" spēlē pret Šārlotas 'Hornets''. Spēle tiks aizvadīta šonakt plkst. 2:30.

''Es neatgriežos laukumā, lai meklētu kādus attaisnojumus,'' tā skanēja Dinvidija atbilde pēc jautājumiem par to, vai savainojums jebkādā veidā varētu izmainīt viņa spēli, ''esmu gatavs spēlēt!''

Dinvidijs uzteica arī savus komandas biedrus D’Andželo Raselu un Kerisu Levertu: ''Rasels viennozīmīgi spēlē ļoti augsta līmeņa basketbolu. Keriss atgriežas iepriekšējā sportiskajā formā. Viņi turpinās darīt to, ko viņi dara, kas palīdzēs ''Nets'' svinēt uzvaras ne tikai regulārajā sezonā, bet arī izslēgšanas spēlēs.''

''Mans darbs ir palicis tikai vieglāks,'' uz jautājumiem par lomu sadalīšanu starp šiem trim spēlētājiem smejoties atbild Spensers.

''Nedomāju, ka viņš šonakt laukumā aizvadīs 40 minūtes, no sākuma mēs dosim viņam iespēju iejusties spēlē, taču treniņos Dinvidijs izskatījās ļoti labi,'' tā situāciju komentē komandas galvenais treneris Kenijs Atkinsons.

Rodiona Kuruca pārstāvētā ''Nets'' aizvada negaidīti veiksmīgu sezonu un cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Ar 32 uzvarām un 31 zaudējumiem Bruklinas komanda ieņem 6.vietu Austrumu konferencē.

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/03/01/spenc...

     [+] [-]

, 2019-03-02 03:56, pirms 5 gadiem
Labrīt! Izskatās, ka vietējās zvaigznītes vismaz garīgi vēl nav atveseļojušās! Ar savu supervarēšanas pierādīšanu pamatīgi sabojāts komandas mikroklimats! Negribu izteikties publiski, kā es to visu vērtēju savā sirdī (viens pī pī). Ar labu nakti!
P.s. Ceru, ka nākošajā Rodiona iznākumā vismaz būs spējīgas biežāk ieraudzīt pretī izstieptās rokas!