Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bišops zaudē "Kings" debijā, Praiss atstāj sausā Kolumbusu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bišops zaudē "Kings" debijā, Praiss atstāj sausā Kolumbusu
Bens Bišops
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Losandželosas "Kings" rindās debitēja vārtsargs Bens Bišops, Kerijs Praiss palīdzēja Monreālas "Canadiens" uzvarēt ar 1:0, bet debitanti Ostons Metjūzs un Patriks Laine guva 31. vārtus sezonā.

Losandželosas "Kings" izbraukumā tikās ar Kalgari "Flames", astotajā minūtē izvirzoties vadībā. Anže Kopitars vairākumā nogādāja ripu līdz vārtu priekšai, un Taneram Pīrsonam ar atkārtotu mēģinājumu izdevās to iebakstīt vārtos. Tomēr laukuma saimnieki spēles vidū panāca izlīdzinājumu. Uzvarēta cīņa pie apmales ļāva netraucētu metienu no tuvas distances izdarīt Maiklam Fērlandam, un viņš ar šāvienu tuvajā stūrī nekļūdījās – 1:1.

Kanādas komandai tūdaļ bija lieliska iespēja izvirzīties vadībā, tomēr izgājiens divatā pret vienu aizsargu palika neizmantots, jo Bens Bišops paguva pārvietoties un tikt galā ar Džonija Gudro metienu. Tomēr debijā no Tampabejas "Lightning" iegūtais vārtsargs zaudēja. Pagarinājumā Tīdžejs Brodijs nonāca vienatnē pret Bišopu un izcēlās no neērtā satvēriena – 2:1. Tādējādi Kalgari "Flames" svinēja piekto uzvaru pēc kārtas. Bišops atvairīja 28 metienus.

Kerijs Praiss atvairīja 26 metienus un aizvadīja trešo sauso spēli sezonā, Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 1:0 pagarinājumā pieveicot Kolumbusas "Blue Jackets". Vienīgos vārtus guva Alekss Galčenjaks, kurš vairākumā meta no distances pēc Šeja Vēbera piespēles un trāpīja augšējā stūrī.

Vašingtonas "Capitals" izbraukumā ar 4:1 pieveica Ņujorkas "Rangers", taču aizsargs Kevins Šatenkirks debijā palika bez punktiem. Dalasas "Stars" noslēdzošajā trešdaļā iemeta trīs bezatbildes ripas un ar 3:2 pieveica čempioni Pitsburgas "Penguins". Savukārt Ostons Metjūzs un Patriks Laine guva savus 31. vārtus sezonā, tomēr gan Toronto "Maple Leafs", gan Vinipegas "Jets" zaudēja.

NHL regulārā sezona, 1. marts

SpēleRez.
Bruins – Coyotes4:1
Sabres – Predators4:5 P
Rangers – Capitals1:4
Flyers – Avalanche4:0
Canadiens – Blue Jackets1:0 P
Panthers – Hurricanes3:2 PM
Blues – Oilers1:2
Jets – Wild5:6
Stars – Penguins3:2
Flames – Kings2:1 P
Canucks – Red Wings2:3 P
Sharks – Maple Leafs3:1