Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ziemiņš atzīts par februāra mēneša vērtīgāko spēlētāju Virslīgā

Ziemiņš atzīts par februāra mēneša vērtīgāko spēlētāju Virslīgā
Juris Ziemiņš
Foto: Ruslans Antropovs, LHF

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja Virslīgā atzīts HK „Zemgale/LLU” uzbrucējs Juris Ziemiņš, kurš februārī septiņās spēlēs guva piecus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, sakrājot astoņus rezultativitātes punktus.

Jura Ziemiņa pārstāvētā „Zemgales/LLU” komanda februārī izcīnīja četras uzvaras un ar 51 punktu turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. 22 gadus vecais Ziemiņš ir Virslīgas astotais rezultatīvākais spēlētājs un otrais labākais vārtu guvējs. Kopumā 27 regulārās sezonas spēlēs viņš ir guvis 22 vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja Virslīgā tika atzīts „Mogo” vārtsargs Henrijs Ančs, oktobrī – „Liepājas” uzbrucējs Bruno Zabis, novembrī par vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts Jānis Ozoliņš no „Mogo”, decembrī „Kurbada” aizsargs Toms Bluks, bet janvārī - „Liepājas” uzbrucējs Māris Diļevka.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un „Optibet Sporta bāra”.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

     [+] [-]

, 2016-03-02 07:19, pirms 8 gadiem
Ziemiņu uz Chigago pie bračkām!