Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zibanedžada "hat-trick" ļauj "Rangers" izcīnīt ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos

Zibanedžada "hat-trick" ļauj "Rangers" izcīnīt ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos
Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Mika Zibanedžads atzīmējās ar "hat-trick". Foto: AP/Scanpix

Par dienas varoni Nacionālajā hokejā līgā (NHL) kļuva Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Mika Zibanedžads, kurš atzīmējās ar trīs vārtiem spēlē pret "Devils", palīdzot komandai tikt pie uzvaras ar 4:3.

Ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos izcīnīja Ņujorkas „Rangers”, kas apspēlēja Ņūdžersijas „Devils” ar 4:3. Pirmajā trešdaļā reindžeri nonāca iedzinējos ar 0:2, savukārt trešā perioda sākumā komanda izvirzījās vadībā ar 3:2. „Devils” aizsargs Jegors Jakovļevs panāca neizšķirtu, bet uzvaras vārtus četrarpus minūtes pirms pamatlaika beigām guva Mika Zibanedžads, kuram tie bija trešie spēlē – 4:3, savukārt, viņa komandas biedrs Metss Zukarello atzīmējās ar trīs piespēlēm.

„Rangers” turpina cīņu par iekļūšanu „play-off” zonā, šobrīd Ņujorka ieņem 11. vietu Austrumos ar 51 punktu 50 spēlēs, savukārt, „Devils” tajā pašā konferencē ieņem 14. vietu ar 45 punktiem 50 mačos.

Vinipegas „Jets” ar identisku rezultātu pārspēja Kolambusas „Blue Jackets”, uzvaras vārtus gūstot vien 1:14 minūti pirms sirēnas. Precīzs bija Kails Konors, kuram tie bija 22. vārti sezonā. „Jets” svinēja sesto panākumu pēdējos astoņos mačos, turpinot ieņemt otro vietu Rietumos ar 68 punktiem 51 spēlē, kamēr „Blue Jackets” vēl turas Austrumu konferences labāko astoņniekā.

Filadelfijas „Flyers” papildlaikā tika galā ar Bostonas „Bruins” – 3:2. Abus golus „Flyers” vārtos iemeta Bostonas uzbrucējs Dāvids Pastrņāks, kurš sasniedza 30 gūto vārtu robežu. Filadelfijai ar 1+1 atzīmējās Jakubs Voračeks, bet uzvaras vārti Trevisa Sanheima kontā. „Flyers” izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas, ieņemot 12. pozīciju Austrumos, bet Bostona – ceturto.

NHL spēles, 1. februāris

SpēleRezultāts
Flyers – Bruins3:2 PL
Rangers – Devils4:3
Blue Jackets – Jets3:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-02-01 07:44, pirms 5 gadiem
sc.com labs uzvārda tulkojums

     [+] [-]

, 2019-02-01 08:23, pirms 5 gadiem
Nav konsekvences
Ja jau ir Zibanedžads, tad jābūt arī Cukarello
Jo tieši tā to izrunā