Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa "Twitter" čalas: sajūsma, šoks un NBA zvaigžņu reakcija

Rolands Eliņš

Porziņģa "Twitter" čalas: sajūsma, šoks un NBA zvaigžņu reakcija
Kristaps Porziņģis NBA TV izveidotajā kolāžā jau "Mavericks" uniformā. Foto: NBA TV

Kristapa Porziņģa aizmainīšana uz Dalasas "Mavericks" sacēlusi vētru ne tikai Latvijas līdzjutēju vidū, bet atstājusi taifūnam līdzīgu efektu uz visu NBA sabiedrību. Savā viedoklī par notikušo (darījums starp "Knicks" un "Mavericks" gan vēl jāapstiprina oficiāli, bet tā, visticamāk, ir tikai formalitāte) sociālajā tīklā "Twitter" dalījās gan vairāki NBA spēlētāji, analīzi piedāvāja teju visi NBA apskatnieki, daži Ņujorkas "Knicks" līdzjutēji paspēja "izcelties" ar Porziņģa kreklu dedzināšanu, bet Latvijas līdzjutējos kopumā novērojama liela interese par Porziņģa nonākšanu vienā komandā ar slovēņu sensāciju Luku Dončiču.

Porziņģa aizmainīšana bija ļoti pēkšņs notikums, un vēl pirms astoņām stundām plašākai publikai nemaz nebija jausmas par "Knicks" noskaņojumu atvadīties no Porziņģa, lai gan sava veida trauksmes zvanus bija iespējams pamanīt jau ilgāku laiku. Ziņas par notikušo maiņu interesanti uztvēra "Knicks" centra spēlētājs Eness Kanters, kurš vairākos "Twitter" ierakstos pēc kārtas publicēja dažādus "smaidiņus".

Minesotas "Timberwolves" līderis Kārls Entonijs Taunss, kurš tika draftēts reizē ar Porziņģi, uz notikušo reaģēja ar vienu vārdiņu "Wow", kamēr Filadelfijas "76ers" zvaigzne Džoels Embīds ziņas par "Knicks" veikto darījumu sagaidīja ar "Twitter" ierakstu, kurā vairākkārt atkārtojās abreviatūra "lol", proti, "skaļi smejos". Jāpiemin, ka Embīds pārstāv komandu, kura spēlē vienā divīzijā ar "Knicks". Savukārt Rodiona Kuruca komandas biedrs Džareds Dadlijs rakstīja, ka notikušais liecina par "Knicks" pārliecību, ka komanda vasarā pierunās sastāvam pievienoties Kevinu Durentu un Kairiju Ērvingu.

Porziņģa maiņas darījums ļāva izvērsties gan interneta asprāšiem, gan Latvijas basketbola līdzjutējiem, gan dažiem "Knicks" līdzjutējiem, kuri uzskatīja par vajadzīgu publicēt video, kā sadedzina Porziņģa kreklu. Jāatgādina, ka Porziņģis drafta naktī "Knicks" līdzjutēju vidū netika sagaidīts ar pozitīvām emocijām, drīz vien kļuva par visu mīluli un favorītu, bet tagad aplis izskatās noslēdzies un atgriezies sākumpunktā.

Pārmetumi Porziņģim gan nemaz novērojami tik daudzi, jo tomēr "Knicks" vadības īpatnības sen vairs nav noslēpums, un biežāk redzami neizpratnes pilni skatieni "Knicks" virzienā par šovakar notikušo. Skaidrs, ka "Knicks" ir plāns šovasar ļoti aktīvi darboties brīvo aģentu tirgū un kopā ar Porziņģi aizmainītie Hārdeveja un Lī līgumi šo uzdevumu atvieglos, taču tieši pēc tikšanās ar Porziņģi noorganizētā maiņa tomēr ir pilnībā raksturīga "Knicks" haosam.

     [+] [-]

, 2019-02-01 01:58, pirms 5 gadiem
Max Kellerman trāpījis desmitniekā

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 02:27, pirms 5 gadiem
tik un tā visvairāk žēl ir Rona Beikera

  -1 [+] [-]

, 2019-02-01 04:01, pirms 5 gadiem
Maveriks- čempioni!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 08:07, pirms 5 gadiem
Vismaz KP vienradzis atbilst maverick komandai

     [+] [-]

, 2019-02-01 09:30, pirms 5 gadiem
Embīda koments vislabākais..

     [+] [-]

, 2019-02-01 09:31, pirms 5 gadiem
Man jau patīk, kā Photoshop meistari pielāgo Dallasas kreklus KP bildēm