Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

"Knicks" prezidents Milzs: "Porziņģis vairs negribēja būt mūsu komandā"

Agris Suveizda

"Knicks" prezidents Milzs: "Porziņģis vairs negribēja būt mūsu komandā"
Ņujorkas "Knicks" prezidents Stīvs Milzs. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālo basketbola asociāciju iepriekšējā vakarā satricināja Ņujorkas "Knicks" un Dalasas "Mavericks" vērienīgais darījums, kurā latviešu supertalants Kristaps Porziņģis pārcēlās uz Dalasu. "Knicks" prezidents Stīvs Milzs vēlāk preses konferencē izklāstīja Ņujorkas komandas pozīciju šajā darījumā.

"Kristaps īsti neatradās uz mūsu veidotās lidmašīnas klāja. Šorīt viņš apstiprināja, ka vairs nevēlas būt "Knicks" spēlētājs, sacīja Stīvs Milzs. "Uzskatām, ka rīkojāmies pareizi. Domājot par to, kā gribam komandu būvēt ilgtermiņā, nevēlamies parakstīt maksimālo līgumu ar spēlētāju, kurš skaidri saka, ka nevēlas būt šeit. Tas būtu lāča pakalpojums mūsu organizācijai un arī mūsu faniem." Milzs sacīja, ka tas, cik daudz vai maz Porziņģis apmeklēja iepriekšējos treniņus, jau bija mājiens par viņa neapmierinātību.

Kā ziņo ESPN, "Knicks" un Porziņģa tikšanās neilga pat piecas minūtes. "Kad tikšanās notika, mēs jau bijām veikuši pārrunas ar vairākām komandām. Tādēļ rīkojāmies," atklāja "Knicks" ģenerālmenedžeris Skots Perijs. Kā vēsta ESPN, "Knicks" bija sazinājusies arī ar Ņūorleānas "Pelicans", kuras superzvaigzne Entonijs Deiviss ir pieprasījis maiņu, taču nebija skaidrības par Porziņģa vēlmi "Pelicans" palikt ilgākā termiņā. ESPN piebilst, ka maiņas darījuma brīdī "Knicks" jau bija izdarīti arī citi piedāvājumi par Porziņģi.

"Knicks" aizmainīja Porziņģi (šosezon 5,7 miljonu dolāru alga), Timu Hārdeveju (šosezon 17,3 miljoni, līgums līdz 2021. gadam), Kortniju Lī (šosezon 12,3 miljoni, līgums līdz 2020. gadam) un Treju Bērku (1,8 miljoni, līgums beigsies šovasar), bet ieguva Deandrē Džordanu (22,9 miljoni) un Vesliju Metjūzu (18,6 miljoni), kuriem līgums beigsies šosezon, kā arī Denisu Smitu (3,8 miljoni šosezon, nākamsezon 4,5 miljoni, bet 2020./21. g. sezona ir ar komandas iespēju) un divas drafta pirmās kārtas izvēles. Atbrīvošanās no Hārdeveja un Lī līgumiem, kā arī Džordana un Metjūza iztekošo līgumu iegūšana "Knicks" ļaus ievērojami atbrīvot līdzekļus sastāva komplektācijai vasarā, teorētiski pretendējot pat uz diviem maksimālajiem līgumiem.

"Rīkosimies apdomīgi tajā, kā izmantosim šos līdzekļus, jo joprojām esam konsekventi komandas būvniecībā ar drafta un jauno spēlētāju palīdzību. Un, kad būs tāda iespēja iegūt brīvo aģentu, tas noteikti būs viens no rīkiem, kas būs mūsu rīcībā," sacīja Milzs. "Esam priecīgi, ka brīvie līdzekļi dod izvēles iespēju. Un esam priecīgi par to, ko ieguvām [Porziņģa] maiņas darījumā. "Atkal, ļausim vasarai visu salikt savās vietās. Taču esam priecīgi par to, ko spējām iegūt šajā darījumā, un esam priecīgi, ka iegūstam arī labu jauno spēlētāju Denisa Smita personā," piebilda Perijs. ESPN raksta, ka Kevina Durenta nometnē "Knicks" tiek izskatīts kā ļoti reāls karjeras turpināšanas variants. Tāpat brīvo aģentu tirgū būs pieejami tādi spēlētāji kā Kairijs Ērvings, Kavai Lenards un citi.

Tikmēr Kristapam Porziņģim, iespējams, varētu būt pavisam cits skatījums uz notikušo. Porziņģis naktī savā profilā sociālo tīklu vietnē Instagram esot ievietojis ierakstu, kurā sacījis, ka patiesība nāks gaismā. Vēlāk šis ieraksts gan tika izdzēsts.

Izmantotie resursi:
New York Knicks president says Kristaps...

1 2 51 komentārs

  -2 [+] [-]

, 2019-02-01 09:47, pirms 5 gadiem
a ko ta TU, vecā pim_galva darīji, lai komandā būtu atmosfēra, kas vilinātu sportistu (-us) tajā palikt un saskatīt augstus mērķus?

 +12 [+] [-]

, 2019-02-01 09:48, pirms 5 gadiem
Knicks tagad stāstīs visu iespējamo un neiespējamo par KP, lai tik nedabūtu par dirsu no faniem.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 09:51, pirms 5 gadiem
Twitter labāk tagad nelasīt, tur visi dedzina Porziņģa kreklus...

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 09:53, pirms 5 gadiem
Pēc 5minūšu intervijas, kurā KP pateica savas domas-prezis vnk viņu aizmaina!? AD varētu tikai sapņot, ka viņu aizmaina...
Normāls klubs būtu kaut marinējis, īpaši KP, kurš var arī nespēlēt, jo tam ir iemesls!
Lieku uz to, ka februārī KP jau sāks spēlēt!
Tiesa, Dalasas īpašnieks jau nav prātā diži labāks par NYK vadību... rīt jau var aizmainīt!?
Slēpts komentārs: adrock

     [+] [-]

, 2019-02-01 09:54, pirms 5 gadiem
bembists rakstīja: Twitter labāk tagad nelasīt, tur visi dedzina Porziņģa kreklus...
Kam tas sāp?! Un kur to kreklu likt?! Uzbliez KP 6 kreklu bez komandas un miers... LV izlases kreklus tupie amīši varētu sasūtīt

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 09:55, pirms 5 gadiem
VIņi tiešām domā,ka visi Knicks fani ir reāli auni?
Šādus treidus neveic stundas laikā.Šis jau viss ir noticis nedēļām ilgi

  +7 [+] [-]

, 2019-02-01 09:56, pirms 5 gadiem
Rīkosimies apdomīgi tajā, kā izmantosim šos līdzekļus, jo joprojām esam konsekventi komandas būvniecībā ar drafta un jauno spēlētāju palīdzību

Teica čalis kurš Timam iedeva līgumu

 +13 [+] [-]

, 2019-02-01 09:57, pirms 5 gadiem
Man gribās domāt, ka Kristaps nevēlējās būt daļa komandas, jo katru gadu tiek piesaukts kaut kādās mistiskās maiņās un šogad jau kā redzam treida paka bija gatava pirms vēl kādām sarunām. Otrkārt, gribas ticēt, ka viņš ir gatavs spēlēt un to gribēja, bet Knicks pateica lai sēž, tankot svarīgāk.
Katrā ziņā spekulāciju daudz. Lai Kristapam veicas un atrod pareizos lēmumus. Dallasa nav slikta organizācija.

 +13 [+] [-]

, 2019-02-01 09:59, pirms 5 gadiem
Šeit kaut kas nav tīrs, maiņas darijums jau bija skaidrs pirms Kristapu izsauca uz tepiķa!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 10:00, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: ... LV izlases kreklus tupie amīši varētu sasūtīt
ar numuru 6-42-00 un uzrakstu "Latvian Dream team"

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 10:17, pirms 5 gadiem
Man šķiet, abpusēji izdevīgs darījums. Knicks vienu savainotu zvaigzni ar neskaidrām nākotnes perspektīvām būs iemainījis pret divām veselām zvaigznēm nākamajā sezonā. KP tiks prom no vietas, kur ir nauda, bet nav liela interese par rezultātu un pietrūkst cilvēciskā faktora. Tagad abām pusēm atliek tikai strādāt un pierādīt, ka šis bija veiksmīgs darījums.

     [+] [-]

, 2019-02-01 10:26, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Pēc 5minūšu intervijas, kurā KP pateica savas domas-prezis vnk viņu aizmaina!? AD varētu tikai sapņot, ka viņu aizmaina...
Normāls klubs būtu kaut marinējis, īpaši KP, kurš var arī nespēlēt, jo tam ir iemesls!
Lieku uz to, ka februārī KP jau sāks spēlēt!
Tiesa, Dalasas īpašnieks jau nav prātā diži labāks par NYK vadību... rīt jau var aizmainīt!?
1)KP tikšanās laikā pieprasīja maiņu, ko GM un prezidentam vajadzēja darīt? Piesiet KP pie krēsla?

2)Kjubans un Dolans - tur vienlīdzības zīmi likt ir galīgi garām

3)Lai paiet laiks - gadi 2-3 un tad jau redzēs kur ir KP un kur ir Knicks - latviešiem vienmēr ir paticis karstu putru strebt un te es nedomāju KP, bet gan fanus kas internetā tagad auro kādi nu cūkas ir Knicks vadība, atslābstat un paskatieties kā šie notikumi attīstīsies pēc pāris gadiem.

     [+] [-]

, 2019-02-01 10:27, pirms 5 gadiem
Detection rakstīja: Man gribās domāt, ka Kristaps nevēlējās būt daļa komandas, jo katru gadu tiek piesaukts kaut kādās mistiskās maiņās un šogad jau kā redzam treida paka bija gatava pirms vēl kādām sarunām. Otrkārt, gribas ticēt, ka viņš ir gatavs spēlēt un to gribēja, bet Knicks pateica lai sēž, tankot svarīgāk.
Katrā ziņā spekulāciju daudz. Lai Kristapam veicas un atrod pareizos lēmumus. Dallasa nav slikta organizācija.
Tās sarunas starp klubu un KP cilvēkiem esot notikušas jau vairākas dienas, šis maiņas darījums bija tikai laika jautājums.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-01 10:28, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tās sarunas starp klubu un KP cilvēkiem esot notikušas jau vairākas dienas, šis maiņas darījums bija tikai laika jautājums.
Galvenais,ka beigās KP ir uztaisīts par grēkāzi

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 10:29, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: VIņi tiešām domā,ka visi Knicks fani ir reāli auni?
Šādus treidus neveic stundas laikā.Šis jau viss ir noticis nedēļām ilgi
Taa arii ir, pilnigi auni, jau n-tos gadus nesaprot, ka vinus chakaree.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-01 10:36, pirms 5 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Knicks tagad stāstīs visu iespējamo un neiespējamo par KP, lai tik nedabūtu par dirsu no faniem.
A ko netaisnibu pateica vai?
Slēpts komentārs: Maikl30

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 10:39, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: 1)KP tikšanās laikā pieprasīja maiņu, ko GM un prezidentam vajadzēja darīt? Piesiet KP pie krēsla?

2)Kjubans un Dolans - tur vienlīdzības zīmi likt ir galīgi garām

3)Lai paiet laiks - gadi 2-3 un tad jau redzēs kur ir KP un kur ir Knicks - latviešiem vienmēr ir paticis karstu putru strebt un te es nedomāju KP, bet gan fanus kas internetā tagad auro kādi nu cūkas ir Knicks vadība, atslābstat un paskatieties kā šie notikumi attīstīsies pēc pāris gadiem.
Tikšanās esot bijusi 5!!! minūtes!? Tavuprāt KP tika nokaitināts 5minūtēs!? Kantera marinēsana, tankošanās x gadam utt... šis viss jau ir vilcies teju gadu! Nosauc iemeslu, kāpēc NYK nedeva viņam lielo līgumu??
Jup... AD kauc pēc maiņas, bet to nedod, jo nav ar ko iemainīt! KP maiņas darījums jau ir bijis gatavs-tikai papīrīti vajadzēja!
Tas, ka klubi pa kluso visu sarunā, un tad 5!!! minūtēs "sačakarē" savstarpējās attiecības ir redzams šajā darījumā...

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 10:40, pirms 5 gadiem
jbk rakstīja: Man šķiet, abpusēji izdevīgs darījums. Knicks vienu savainotu zvaigzni ar neskaidrām nākotnes perspektīvām būs iemainījis pret divām veselām zvaigznēm nākamajā sezonā. KP tiks prom no vietas, kur ir nauda, bet nav liela interese par rezultātu un pietrūkst cilvēciskā faktora. Tagad abām pusēm atliek tikai strādāt un pierādīt, ka šis bija veiksmīgs darījums.
Nosauc tās zvaigznes!? Un vismaz 1 loģisku iemeslu, kāpēc lai tās tur ietu?!

     [+] [-]

, 2019-02-01 10:41, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Galvenais,ka beigās KP ir uztaisīts par grēkāzi
Nez no otra skatu punkta, ko vajadzēja teikt?! Loģiski, ka KP tiks vainots! NYK savu atrašanās vietu nemainīs... spēlētāji nāk un iet!

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 10:43, pirms 5 gadiem
Detection rakstīja: Man gribās domāt, ka Kristaps nevēlējās būt daļa komandas, jo katru gadu tiek piesaukts kaut kādās mistiskās maiņās un šogad jau kā redzam treida paka bija gatava pirms vēl kādām sarunām. Otrkārt, gribas ticēt, ka viņš ir gatavs spēlēt un to gribēja, bet Knicks pateica lai sēž, tankot svarīgāk.
Katrā ziņā spekulāciju daudz. Lai Kristapam veicas un atrod pareizos lēmumus. Dallasa nav slikta organizācija.
Dalasai tikai īpašnieks ir 1:1 ar NKY prezidentu... šodien būvē, rīt var visu pārdot...

     [+] [-]

, 2019-02-01 10:44, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: 1)KP tikšanās laikā pieprasīja maiņu, ko GM un prezidentam vajadzēja darīt? Piesiet KP pie krēsla?

2)Kjubans un Dolans - tur vienlīdzības zīmi likt ir galīgi garām

3)Lai paiet laiks - gadi 2-3 un tad jau redzēs kur ir KP un kur ir Knicks - latviešiem vienmēr ir paticis karstu putru strebt un te es nedomāju KP, bet gan fanus kas internetā tagad auro kādi nu cūkas ir Knicks vadība, atslābstat un paskatieties kā šie notikumi attīstīsies pēc pāris gadiem.
Īpašnieks un vadība nav ar vienlīdzības zīmi, tas gan, nav ne jausmas kāpēc piesauc šeit neminētus cilvēkus...

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 10:45, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: 1)KP tikšanās laikā pieprasīja maiņu, ko GM un prezidentam vajadzēja darīt? Piesiet KP pie krēsla?

2)Kjubans un Dolans - tur vienlīdzības zīmi likt ir galīgi garām

3)Lai paiet laiks - gadi 2-3 un tad jau redzēs kur ir KP un kur ir Knicks - latviešiem vienmēr ir paticis karstu putru strebt un te es nedomāju KP, bet gan fanus kas internetā tagad auro kādi nu cūkas ir Knicks vadība, atslābstat un paskatieties kā šie notikumi attīstīsies pēc pāris gadiem.
Entonijs un viņa līgums.
Noā un līgums.
Derick Rose.
Tyson Chandler.
Dereks Fišers
Shumpert and Smith trade.

Knicks vadība būtībā to vien dara, kā pieļauj kļūdas. Praktiski vienīgais pozitīvais moments pēdējos gados bija Porziņģi izcelšana draftā.

Es domāju, ka Knicks sen jau ir iztērējuši savu uzticības kredītu, lai faniem nevarētu pārmest "karstas putras strēbšanu"

  -1 [+] [-]

, 2019-02-01 10:46, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Nosauc tās zvaigznes!? Un vismaz 1 loģisku iemeslu, kāpēc lai tās tur ietu?!
Pagaidīsim jūliju. Ņujorka ir Ņujorka, tur atrasties grib daudzi. Par iespējamajiem variantiem tāpat pilns nets. Es tomēr paredzu, ka ilgtermiņā Knicks nebūs zaudētāji.
Slēpts komentārs: teamo

     [+] [-]

, 2019-02-01 10:50, pirms 5 gadiem
Didziz rakstīja: Knicks vadība būtībā to vien dara, kā pieļauj kļūdas. Praktiski vienīgais pozitīvais moments pēdējos gados bija Porziņģi izcelšana draftā.

Es domāju, ka Knicks sen jau ir iztērējuši savu uzticības kredītu, lai faniem nevarētu pārmest "karstas putras strēbšanu"
Viņiem klubs pirmkārt ir bizness. Kamēr Knicks ir vērtīgākā un pelnošākā organizācija līgā, tikmēr dara pareizi. Ko domā un vai vispār domā fani - tas ir otršķirīgi.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-01 11:01, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Tikšanās esot bijusi 5!!! minūtes!? Tavuprāt KP tika nokaitināts 5minūtēs!? Kantera marinēsana, tankošanās x gadam utt... šis viss jau ir vilcies teju gadu! Nosauc iemeslu, kāpēc NYK nedeva viņam lielo līgumu??
Jup... AD kauc pēc maiņas, bet to nedod, jo nav ar ko iemainīt! KP maiņas darījums jau ir bijis gatavs-tikai papīrīti vajadzēja!
Tas, ka klubi pa kluso visu sarunā, un tad 5!!! minūtēs "sačakarē" savstarpējās attiecības ir redzams šajā darījumā...
Es arī nedotu vismaz pagaidām lielo līgumu ja būtu Knicks vietā, KP ir nopietnākā trauma kāda var būt profesionālam sportistam, nav nekādas garantijas ka viņš atgriezīsies augstākā līmenī, klubs iedodot lielo līgumu riskēja un riskēja arī viņu pazaudēt kas arī notika, bet lai es tagad lietu dubļus virsū Knicks par to ka viņi negribēja riskēt.. es to nedarīšu.

Es gribu redzēt kā tu iedotu 120 mio$ spēlētājam kurš gadu nav spēlējis dēļ šīs nopietnās traumas un nezinot kāds viņš atgriezīsies.

     [+] [-]

, 2019-02-01 11:02, pirms 5 gadiem
Didziz rakstīja: Entonijs un viņa līgums.
Noā un līgums.
Derick Rose.
Tyson Chandler.
Dereks Fišers
Shumpert and Smith trade.

Knicks vadība būtībā to vien dara, kā pieļauj kļūdas. Praktiski vienīgais pozitīvais moments pēdējos gados bija Porziņģi izcelšana draftā.

Es domāju, ka Knicks sen jau ir iztērējuši savu uzticības kredītu, lai faniem nevarētu pārmest "karstas putras strēbšanu"
Lēmumus komandām pieņem GM, un Knicks tādu nomainīja pagājšvasar. Tā kā ir lieki pieminēt pagājušos komandas darījumus

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 11:03, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Galvenais,ka beigās KP ir uztaisīts par grēkāzi
Kāds grēkāzis? Klubs pateica ka KP pieprasīja maiņu. Kāpēc? Nu to taču visi redz un saprot kāpēc KP to izdarīja un tie kas saprot tie arī saprot to ka KP nav nekāds grēkāzis.

  -4 [+] [-]

, 2019-02-01 11:04, pirms 5 gadiem
Pilnīg pa jāt ko tas m@sls vēlējās, lai tinās uz savu z du zemi un z du valodu.

     [+] [-]

, 2019-02-01 11:05, pirms 5 gadiem
Didziz rakstīja: Entonijs un viņa līgums.
Noā un līgums.
Derick Rose.
Tyson Chandler.
Dereks Fišers
Shumpert and Smith trade.

Knicks vadība būtībā to vien dara, kā pieļauj kļūdas. Praktiski vienīgais pozitīvais moments pēdējos gados bija Porziņģi izcelšana draftā.

Es domāju, ka Knicks sen jau ir iztērējuši savu uzticības kredītu, lai faniem nevarētu pārmest "karstas putras strēbšanu"
Kāpēc tu šos vecos nedarbus piešuj Perijam? Kāds viņam ar to sakars?

Es neaizstāvu Knicks bet arī saprotu kāpēc viņi piekrita veikt šo maiņu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 11:07, pirms 5 gadiem
Didziz rakstīja: Entonijs un viņa līgums.
Noā un līgums.
Derick Rose.
Tyson Chandler.
Dereks Fišers
Shumpert and Smith trade.

Knicks vadība būtībā to vien dara, kā pieļauj kļūdas. Praktiski vienīgais pozitīvais moments pēdējos gados bija Porziņģi izcelšana draftā.

Es domāju, ka Knicks sen jau ir iztērējuši savu uzticības kredītu, lai faniem nevarētu pārmest "karstas putras strēbšanu"
Un vēl viena lieta - kas zin vai KP spēlētu Knicks starta pieciniekā savā pirmajā sezonā ja Fišera vietā būtu cits treneris, par šo gan var teikt paldies vecajai vadībai jo Fišers ticēja KP un nešaubījās par viņu kā šaubījās par KP pat šeit Latvijā.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 11:19, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kāds grēkāzis? Klubs pateica ka KP pieprasīja maiņu. Kāpēc? Nu to taču visi redz un saprot kāpēc KP to izdarīja un tie kas saprot tie arī saprot to ka KP nav nekāds grēkāzis.
KP maiņas pieprasīšana un tās laiks ir mazliet jocīgs.Pēķšņi AD tiek treidots,un KP uzreiz prasa.100% KP tika paziņots,ka viņš tiktu ievietots tajā Trade.Kas viņam nav paticis.Pieņemu,ka komanda atrada vairākus piedāvājumus kopā ar KP,lai pats izvēlētos labāko priekš sevis arī.
Nepilnas stundas laikā šitādas lietas nenotiek,un informācija speciāli tika nopludināta no Knicks puses.Protams viņš nevēlētos palikt Knicks ja viņi jau mēģina viņu treidot prom pēc visa teiktā.
100% arī tiek slēpta informācija par KP rehab procesu,lai turpinātu zaudēt.Nebrīnītos ja viņš jau ir gatavs spēlēt

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 11:27, pirms 5 gadiem
adrock rakstīja: he he, KP tā arī angleni nav apguvis, I vai me?
Eh mulkis izlida no pazobelem. "I" ir gramatiski pareizi. "Me" ir stila kluda.
1 2 51 komentārs