Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gudro, Lēners un Keins – NHL janvāra zvaigznes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gudro, Lēners un Keins – NHL janvāra zvaigznes
Džonijs Gudro. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga par janvāra labāko spēlētāju atzinusi Kalgari "Flames" uzbrucēju Džoniju Gudro.

Janvārī "Flames" uzvarēja deviņās no 11 spēlēm, kļūstot par Rietumu konferences līderi, un Gudro izcēlās ar astoņiem vārtiem un 18 punktiem, kas bija otrais labākais rezultāts NHL. Sešos mačos amerikānis izcēlās ar vismaz diviem punktiem, bet tikai pašā pēdējā spēlē viņš palika sausā. 25 gadus vecais Gudro, kurš tika atzīts par decembra otro zvaigzni, ar 51 spēlē sakrātajiem 73 punktiem ir ceturtais rezultatīvākais hokejists līgā.

Otrās zvaigznes gods ticis Ņujorkas "Islanders" vārtsargam Robinam Lēneram, kurš laukumā devās astoņās spēlēs, palīdzot komandai izcīnīt sešas uzvaras. Zviedrs tika galā ar 93,5% metienu un vidēji ielaida 1,73 ripas. Lēners janvāri sāka ar trim panākumiem pēc kārtas, kopējo uzvaru sēriju pagarinot līdz astoņiem mačiem. Viņš sešās no astoņām spēlēm ielaida divus vai mazāk vārtus.

Par trešo zvaigzni atzīts janvāra rezultatīvākais spēlētājs – Čikāgas "Blackhawks" uzbrucējs Patriks Keins. Viņš desmit spēlēs izcēlās ar 14 rezultatīvām piespēlēm, bet kopā savāca 21 punktu. Cīņā pret čempioni Vašingtonas "Capitals" Keins otro reizi karjerā tika pie pieciem punktiem spēlē, izceļoties ar 2+3. Jāatzīmē, ka šobrīd Keinam pietrūkst viens punkts līdz karjeras 900 punktu atzīmei.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/johnny-gau...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 21:13, pirms 5 gadiem
Lēneram, Ņujorkā tā spēle ir aizgājusi..Prieks, ka izrāvies no depresija un atguvis spēlētprieku

     [+] [-]

, 2019-02-01 21:36, pirms 5 gadiem
Kaners malacis!Go Go Blackhawks!!!