Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings: "Pieņemšu karjerai labāko lēmumu. Nevienam neesmu neko parādā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ērvings: "Pieņemšu karjerai labāko lēmumu. Nevienam neesmu neko parādā"
Kairijs Ērvings un Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bostonas "Celtics" saspēles vadītājs Kairijs Ērvings norādījis, ka tagad domā par titula izcīnīšanu, nevis savu brīvā aģenta statusu. Tomēr starp rindām nolasāms, ka Ērvings nebūt nav pārliecināts par palikšanu Bostonā.

Kairijs Ērvings vasarā kļūs par brīvo aģentu un varēs uzklausīt jebkuras komandas piedāvājumus. Pirms sezonas sākuma viņš norādīja, ka plāno pagarināt līgumu ar "Celtics", bet tagad saspēles vadītāja domas mainījušās, līguma pagarināšanu vairs nepieminot.

"Pieņemšu savai karjerai labāko lēmumu – tāda šobrīd ir mana pozīcija," skaidroja Ērvings. "Šobrīd domāju par to, kā kopā ar "Celtics" izcīnīt titulu. Mums pirms sezonas bija vairāki mērķi, bet pats galvenais bija kļūt par čempioniem. Tieši tam koncentrējos."

Kad Ērvingam tika uzdots tiešāks jautājums, proti, vai viņa domas ir mainījušās un viņš neplāno palikt Bostonā, basketbolists atbildēja, lai viņam tādu pašu jautājumu uzdod 1. jūlijā. Tāpat Ērvings piebilda, ka viņš nevienam neko nav parādā un ka domās par sevi.

Nav šaubu, ka uz viņa pakalpojumiem cer Ņujorkas "Knicks", kas aizmainīja Kristapu Porziņģi, lai atbrīvotu naudas līdzekļus un vasarā iegūtu divas lielās zvaigznes. Tāpat Ērvinga vārds piesaukts Losandželosas "Lakers" sakarā. Tur spēlē viņa bijušais komandas biedrs Lebrons Džeimss, un abi pirms neilga laika pārrunājuši iespēju atkal spēlēt kopā.

"Darīšu to, kas būs vislabāk man. Tas būs galvenais, pēc kā vadīšos, kad pieņemšu lēmumu. Skaidrs, ka viss process cilvēkiem no malas ir kļuvis par izklaidi. Neuztraucos par savu reputāciju. Esmu cilvēks, kurš pieņems labāko lēmumu savai ģimenei," teica Ērvings.

Izmantotie resursi:
Boston Celtics guard Kyrie Irving says focus on...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 20:32, pirms 5 gadiem
lai iet uz leikeriem. ar lebi kādu gredzenu vēl savākt

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 20:38, pirms 5 gadiem
haha, Knicks varēs sūkāt Īrvinga līko cik vien grib šīs nakts spēlē, bet uz NY viņš neies, ja jau pieminēja labāko lēmumu karjerai. Man pilnīgi acis mirdz no tā cik Knicks var sev šaut kājā

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 20:38, pirms 5 gadiem
Bostonā ne viņš ne Heivords īsti neiederās pie šī sastāva ,kas viņiem ir novākts

  +5 [+] [-]

, 2019-02-01 20:47, pirms 5 gadiem
ahahha tik rēcīgi lasīt nyknicks redditu un par to, kā daži haipo īrvingu un KD, ka viņi vasarā būs ņujorkā, būs interesanti paskatīties kā viņi iedos max kaut kādam butleram

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 20:53, pirms 5 gadiem
Ne Kanters, ne Karamele, ne KP negrib palikt knikos. Es nesaprotu kāpēc lai kāda superzvaigzne tur vispār ietu spēlēt, jo pēc max gada viņam arī viss būs pieriebies

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 21:01, pirms 5 gadiem
diemžēl Mavericks vietas nav , piedo Kyrie ej tik uz knicks..

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 21:03, pirms 5 gadiem
kur totalizators uz to vai KP šosezon vēl spēlēs .. 50/50

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 21:04, pirms 5 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: diemžēl Mavericks vietas nav , piedo Kyrie ej tik uz knicks..
Es protams šo saku jokojot,bet ja KP paņemt QO un Dalasa tiek vaļā no pāris miljoni(max 5) tad viņi var dabūt Kyrie
Slēpts komentārs: Emka953

  -1 [+] [-]

, 2019-02-01 21:25, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es protams šo saku jokojot,bet ja KP paņemt QO un Dalasa tiek vaļā no pāris miljoni(max 5) tad viņi var dabūt Kyrie
Es Protams arī saku jokojot , bet ja KP paņems QO tad viņu ienīdis ne tikai Knicks fani , bet arī Mavs. Kā jau teicu ka Mavs ir best tīms kur KP var spēlēt plus šie ir ļoti ieintresēta dabūt Dragiču un vel klausījos Lukas interviju kur viņš teica ka vienalga vai KP spēlētu tagat vai paliktu knicks viņš būtu recruitojis KP uz Mavs

  +5 [+] [-]

, 2019-02-01 21:48, pirms 5 gadiem
Jā par šito variantu, ka Irving varētu iet pie Lakers arī ASV mēdijos jau no vakardienas iet runas - te varētu sazīmēties tāds interesants scenārijs. Anthony Davis tiek aizmainīts uz Celtics, bet Irving tiek uz Lakers - Pelicans saņem spēlētājus no Lakers un Celtics + kaut ko no drafta izvēlēm.
Runājot par NYK scenārīju - te jāsaka, ka šodien noklausījos Čārlza Bārklija interviju kur viņš bija visskeptiskākais par NYK lēmumu aizmainīt KP, jo KYK nav nevienas garantjas, ka piepildīsies viņu vēlēšanās kā vien negarantētas vēlmes. Viņš iezīmēja sliktāko NYK scenārīju - 1) Lai kā NYK tankotu loterijā viņi nedabon top 3 nr. drafta izvēlē. 2) Pat ar savu lielo cap space naudas ziņā - ne Irvings, ne Durent, ne Kahwi nepāriet uz NYK, jo nevēlas it uz ļoti vāju komandu un riskēt + NYK ir jādabon 2x top spēlētāji un nevis viens, lai vispār uz ko cerētu. Reālākais variants esot Kemba no Hornets un Gasol no Grizzlies - bet tie nav spēlētāji uz ko cer NYK - drīzāk ar situāciju - paņemt vismaz kaut ko, nekā kļūt par apsmieklu un palikt bez KP + neviena laba spēlētāja.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 21:56, pirms 5 gadiem
Emka953 rakstīja: Nejau uz Lakeriem viņs baigi grib rauties bet uz Knicks , tas tīms viņam jau no pašas bērnības ir bijis mīļš ,Faktiski tas ir vienīgais tīms Eastā kur viņš būtu gatavs Long term paķert , bet te atkal Ainge sturgalvība sākās , jo viņš grib dabūt AD zinot ka šis grib tikai un vienīgi uz La la land , bet dabūnot AD Ainge plāno paturēt Kayrie , bet šis One year rental galīg neiet kopā manās smadzenēs. anyway Ainge zina labāk kas un kā. #BleedGreen #CelticsNation
ASV mēdijos iet tieši runa, ka Irving esot iztecs vēlmi spēlēt ar James atkal - tātad Lakers. Skaidrs, ka Pelicans veiks trade - un visticamāk AD nonāks Celtics - visticamāk iesaistīses šajā darījumā 3x komandas Lakers, Celtics un Pelicans.
Un runājot par KP - ja viņš izvēlas QO tad tās ir viņa pilnigas tiesības, jo viņš nekad nav izteicis vēlmi spēlēt Mavericks, bet ir teicis, ka nekad nevēlas būt New Orleans un negribējis, lai viņu draftē 76ers. Ja KP būs brīvais aģents un nebūs nopietnas traumas tad kāpēc gan viņam nedoties uz Spurs, Clippers, Nets, Celtics? KP visticamāk ar ar iztekumu, ka slēgs ar Mavericks tikai QO nozīmē, ka viņš nav apmierināts ar maiņas darījumu.
Laiks rādīs, bet domāju, ka NYK rūgti nožēlos izdarīto maiņu.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 22:09, pirms 5 gadiem
Šis laiks NBA ir ļoti interesants, izbaudam, gaidam KP pirmos soļus uz laukuma..

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 22:48, pirms 5 gadiem
Kāpēc, lai Irvings neietu uz NYK?
Pats ir uzaudzis Ņujorkā, un ja spēja aiziet no Lebrona, spētu arī apvienoties ar kādu zvaigzni Ņujorkā.. Vispār ar KD viņi ir tuvi draugi.
Un Knicks būs pievilcīga komanda, jaunie ar potenciālu + vajadzētu būt ļoti augstai drafta izvēlei..
Man jau šķiet vai nu viņš paliek Bostonā vai iet Ņujorku, bet nu tas ir tikai mans pieņēmums.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 22:53, pirms 5 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Kāpēc, lai Irvings neietu uz NYK?
Pats ir uzaudzis Ņujorkā, un ja spēja aiziet no Lebrona, spētu arī apvienoties ar kādu zvaigzni Ņujorkā.. Vispār ar KD viņi ir tuvi draugi.
Un Knicks būs pievilcīga komanda, jaunie ar potenciālu + vajadzētu būt ļoti augstai drafta izvēlei..
Man jau šķiet vai nu viņš paliek Bostonā vai iet Ņujorku, bet nu tas ir tikai mans pieņēmums.
Tā būtu loģiski, bet zinot kā notiek realitātē un ar Knicks, tad viss ir iespējams. Es, protams, tagad esmu Knicks heiteris dubultā.

     [+] [-]

, 2019-02-01 23:36, pirms 5 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: kur totalizators uz to vai KP šosezon vēl spēlēs .. 50/50
betsafe ir, visādas opcijas. uzliku kopā 100e uz trim dažādām un man nolimitēja kontu. psc nabagi

     [+] [-]

, 2019-02-02 02:12, pirms 5 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Kāpēc, lai Irvings neietu uz NYK?
Pats ir uzaudzis Ņujorkā, un ja spēja aiziet no Lebrona, spētu arī apvienoties ar kādu zvaigzni Ņujorkā.. Vispār ar KD viņi ir tuvi draugi.
Un Knicks būs pievilcīga komanda, jaunie ar potenciālu + vajadzētu būt ļoti augstai drafta izvēlei..
Man jau šķiet vai nu viņš paliek Bostonā vai iet Ņujorku, bet nu tas ir tikai mans pieņēmums.
Kādi jaunie ar potenciālu tur ir? Pabiras.

     [+] [-]

, 2019-02-02 03:52, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: lai iet uz leikeriem. ar lebi kādu gredzenu vēl savākt
cik sapratu no Cavaliers aizgaja,jo bija James eena, tagad laikam bus pardomajis

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 04:07, pirms 5 gadiem
Neesmu specs NBA tirgū, bet mans viedoklis:
Ar Knicks imidžu, visiem skandāliem, palielo haosu un nekādas neskaidrības par nākotni, kā arī ne visai spīdošiem nu jaunajiem un ne tik jaunajiem talantiem, ir visai grūti dabūt labākās pieredzējušās/norietošās zvaigznes.
Var dabūt kārtējos pārmaksātos lūzerus ar lieliem līgumiem, kuru krekliņus pārdot. Durants vai gribētu būt kāds no tādiem? Neizslēdzu. Vai tas palielinās NYK izredzes uz PO? Nekādā gadījumā. NYK gaitām sekojis līdz esmu pietiekami. Tikai īpašnieka maiņa var ko līdzēt.

     [+] [-]

, 2019-02-02 08:15, pirms 5 gadiem
Ja knicks dabūs Zionu, tad Irvings varētu iet uz NY, ja nē tad uz LA. Bet nu vēl daudz par agru par šo spriest. Šķiet būs visinteresantākā NBA vasara ever.

     [+] [-]

, 2019-02-02 12:20, pirms 5 gadiem
Visu sito jezgu laikam sacela AD ar savu pieprasijumu vai arii knicks aizmuguriskaas ricibas pret KP..Viens no diviem...

     [+] [-]

, 2019-02-02 14:24, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kādi jaunie ar potenciālu tur ir? Pabiras.
Knox ir pabira??(tikai 19gadi) ~2.08, kustīgs, ar labu metienu un garām rokām.
Robinsons?? Arī ja nemaldos tikai 19.., ir pabira? 2kārtas stīls, ir potenciāls kādu dienu būt bloku līderim līgā.
Trajers? Nedraftēts SG, kurš priekš pirmgadnieka ir ļoti efektīvs punktu guvējs.
Tas, ka komanda tanko nenozīmē, kad jaunie ir garām.. Paskaties uz Fīniksu. 4gadus tanko, bet komandā ir Ejtons, Bukers un citi..
Un nesauc cilvēkus par pabirām, ja pašam līdz viņu sasniegumiem nekad netikt