Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Atvadāmies no toksiskās "Knicks" un iepazīstamies ar Porziņģa jauno komandu

Rolands Eliņš

Viedoklis: Atvadāmies no toksiskās "Knicks" un iepazīstamies ar Porziņģa jauno komandu
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis šonakt oficiāli mainīja savu NBA komandu, maiņas darījumā no Ņujorkas „Knicks” nonākot Dalasas „Mavericks” sastāvā, kurā piebiedrojies Vācijas basketbola leģendai Dirkam Novickim un slovēņu basketbola talantam Lukam Dončičam. Šajā materiālā plašāk par „Mavericks” vienības sastāvu un klubu kopumā, kā arī viedoklis par to, ka aiziešana no „Knicks” nav nekāda traģēdija, bet gan gluži pretēji.

”Knicks” solīja daudz, bet Porziņģim kā kluba nākotnei tomēr nenoticēja

Kristaps Porziņģis par NBA zvaigzni kļuva Ņujorkā, kur viņu draftējušais Fils Džeksons uzreiz deva latviešu debitantam iespēju pierādīt sevi, kas arī izdevās, un 2015. gadā Ņujorkā, redzot Porziņģa talantu un tobrīd vēl spēku virsotnē esošo Karmelo Entoniju vienā komandā, bija pamats labām cerībām par nākotni.

Patinot laiku uz priekšu līdz šī gada sākumam, redzams, ka gandrīz nekas no labajām cerībām nav piepildījies. Pēdējos gados praktiski vienīgais patiešām lielais pozitīvais aspekts „Knicks” komandā bija Porziņģa klātbūtne, taču no šodienas vairs nav arī tās. „Knicks” šo gadu laikā mētājās no vienas stratēģijas otrā, ilgi nespējot izlemt, vai vēlas spēlēt ar Džeksona trīsstūra uzbrukumu, vai vēlas sākt pārbūvi vai tomēr vēlas papildināt sastāvu ar pieredzējušiem brīvajiem aģentiem, lai cīnītos par uzvarām, kā arī ļoti ilgi izstiepa Karmelo Entonija aizmainīšanas sāgu, noslēdza nepārdomāti lielus līgumus (Noā, Hārdevejs) un tad domāja, kā tikt no tiem vaļā.

Viens no retajiem konstantajiem lielumiem Ņujorkā bija tas, ka kluba vadība publiski solīja rēķināties ar Porziņģi kā kluba nākotni. Vārdi un solījumi bija skaisti, bet, kad pienāca īstais brīdis likt kārtisgaldā un izrādīt uzticību Porziņģim, tas nenotika. Rudenī, kad Porziņģis turpināja atlabt no traumas, „Knicks” neizmantoja iespēju laicīgi pagarināt līgumu. Pēc maiņas darījuma „Knicks” ĢM Skots Perijs neskaidrību par Porziņģa brīvā aģenta statusu piesauca kā iemeslu nesaistīt ar viņu kluba nākotni. Kurš tad šo neskaidrību radīja, ja ne "Knicks"?

Perijs piesauc, ka Porziņģis vairs neesot vēlējies palikt komandā. Komandā, kas atklāti veic soļus uz drafta pirmā numura iegūšanu un Kevina Durenta piesaisti šovasar, nevis Porziņģa atgriešanos sastāvā, kur viņu šobrīd sagaidītu bezcerīga zaudējumu atmosfēra un regulāri paviršs gados jauno komandas biedru sniegums. Te arī jautājums, vai „Knicks” vispār vēlējās Porziņģa atgriešanos laukumā šosezon – galu galā, janvārī pieredzējušie Eness Kanters un Kortnijs Lī tika bezceremoniāli nosēdināti rezervē, lai ar savu spēli nebojātu „Knicks” izredzes uz pēdējo vietu līgā.

Interesanti, ka Porziņģa „Instagram” profilā naktī arī parādījas attēls ar uzrakstu „Truth will come out”, proti, „patiesība nāks atklātībā”. Vai tas attiecas uz „Knicks” piedāvāto skaidrojumu par maiņas motīviem? Pat to „Knicks” nevarēja izdarīt bez problēmu radīšanas. Un to, cik augstā vērtē „Knicks” vadības publiskie izteikumi ir pašā komandā, var novērtēt Enesa Kantera reakcijā.

„Knicks” jau vairākas sezonas ir toksiska komanda, kas spējīga vienā nedēļā sarīkot vairāk skandālu, nekā lielākā daļa citu komandu to izdara pāris gadu garumā. Porziņģis Ņujorkā pieredzēja četrus galvenos trenerus, kluba prezidentu, kas uzspieda savu basketbola taktiku un publiski smīnēja par Karmelo līdera dotībām, kluba īpašnieku, kurš, Porziņģim noskatoties, lika izsviest no arēnas „Knicks” leģendu Čārlzu Oukliju, un pārsvarā ļoti zema līmeņa komandas aizsardzību, kurā darboties nācās arī pašam. Šo rindu autora personīgais viedoklis – labi, ka šis posms ir beidzies un „Knicks” atstāta pagātnē.

Dalasā kopā ar Dončiču un Novicki, un arī Adetokunbo jaunāko brāli

Porziņģa aizmainīšana seko NBA tendencēm, ka līgas zvaigznes turpina virzīties no Austrumu konferences uz Rietumiem, un arī no 2018. gada drafta lielākās zvaigznes izskatās nonākušas Rietumu konferencē. Īpaši, protams, jāizceļ Porziņģa jaunais komandas biedrs Luka Dončičs, kurš sevi NBA debijas sezonā pieteicis vēl spilgtāk nekā iepriekš pats Porziņģis. Savā pirmajā tvītā pēc maiņas apstiprināšanas Porziņģis ievietoja attēlu tieši ar Dončiču.

Dončičs savā debijas sezonā izcēlies ar 20.4 punktiem, 6.9 atlēkušajām bumbām un 5.4 rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē, taču arī ar to izrādījās par maz iekļūšanai Rietumu konferences sastāvā Zvaigžņu spēlē. Tieši Dončičs 2017. gada rudenī Slovēnijas izlases rindās aizšķērsoja Porziņģa un Latvijas izlases ceļu uz Eiropas čempionāta pusfinālu, taču tagad iespējams, ka reizē laukumā varēs redzēt ne tikai Dončiču un Porziņģi, bet arī Dirku Novicki.

Novickis izlaida sezonas sākumu, bet tagad spēlē regulāri, uzņemoties rezervista lomu, kurš gan tāpat spējīgs iemest pustālo metienu pāri jebkura sedzēja rokām. Porziņģis iepriekš vairākkārt tika salīdzināts ar Novicki savu fizisko īpašību un talanta dēļ, tagad latviešu uzbrucējam būs iespēja ikdienā sadarboties un mācīties no Novicka, kurš, iespējams, aizvada savu pēdējo sezonu līgā.

„Mavericks” maiņas darījumā zaudēja savu pamatsastāva saspēles vadītāju Denisu Smitu, taču Smits tāpat bija spēlētājs, kurš vairāk tiecās uzbrukt grozam pats, nekā vadīt komandas saspēli, ko arvien biežāk treneris Riks Kārlails uzticēja Dončičam. Dončičam gan joprojām netrūkst debitanta kļūdu, taču viņa un Porziņģa gaidāmā „pick&roll” sadarbība noteikti jau šobrīd kārdina „Mavericks” līdzjutējus.

Dalasai sastāvā ir arī spēcīgs uzbrucējs, bijušais „Warriors” pamatsastāvā spēlētājs Herisons Bārnss, kuram tagad talkā nāks no Ņujorkas iegūtais Tims Hārdevejs. Interesanti gan būs redzēt, kā Hārdevejam veiksies kopā ar Dončiču, jo Ņujorkā Hārdevejam šosezon lielākoties nācās uzņemties iniciatīvu pašam, kas sniedza viņam 19.1 punktu vidēji spēlē, bet „Knicks” zaudēja 80% spēļu.

Sarežģīta Dalasai izskatās centra pozīcijas aizpildīšana Deandrē Džordana aizmainīšanas dēļ. Džordans ar vidēji spēlē savāktām 13.7 bumbām bija viens no labākajiem šajā rādītājā, bet tagad, kad Porziņģis tomēr vēl ir ārpus ierindas, nāksies daudz vairāk paļauties uz Dvaitu Pauelu un vācieti Maksimiliānu Kleberu, kuriem abiem šosezon gan tipisks rezervistu spēles laiks un statistika. Garo spēlētāju galā Dalasai ir arī vēl tunisietis Salāhs Mežri, kurš gan šosezon spēlējis daudz mazāk nekā iepriekš. Tieši šobrīd Dalasai situācija garajā galā nav spoža, un interesanti, vai ar Porziņģi rēķinās kā ar ceturto numuru kā iepriekš Ņujorkā vai tīru centru, kur šobrīd "Mavericks" komandai ir nosacīta vakance pamatsastāvā.

Jāatzīmē arī, ka „Mavericks” ir divvirzienu līgums ar 21 gadu veco grieķi Kostu Adetokunbo, Milvoki „Bucks” superzvaigznes Jaņņa jaunāko brāli, kurš gan NBA vēl nav debitējis. "Mavericks" sastāvā netrūkst Eiropas spēlētāju, un var argumentēt, ka Dalasas komandā ir šobrīd četri lielākie uzvārdi Eiropas basketbolā.

Dalasas ”Mavericks” sastāvs pēc darījuma ar ”Knicks” (šīs sezonas statistika)

Poz.SpēlētājsValstsSPMin.Punk.
SFLuka DončičsSlovēnija4932.120.4
SGTims HārdevejsASV4632.619.1
SFHerisons BārnssASV4632.217.7
PGTrejs BērksASV3320.911.8
PGHosē Huans BareaPuertoriko3819.810.9
PFDvaits PauelsKanāda4616.38.4
SFDorians Finnijs-SmitsASV5024.47.7
PGDžalens BransonsASV4216.56.4
PGDevins HerissASV3814.76.2
PFMaksimiliāns KlebersVācija4518.86.2
SGKortnijs LīASV1213.34.7
PFDirks NovickisVācija1910.14.3
SGRaiens BrokhofsAustrālija205.82.3
CSalāhs MežriTunisija155.92.2
SGDerils MeikonsASV22.01.0
PFKosts AdetokunboGrieķija---
PFKristaps PorziņģisLatvija---

Dalasas cerības uz ”play-off”, ilggadējs treneris un vēlme izrauties no stabilas viduvējības

Vai pāris mēnešus pēc tikšanas prom no Ņujorkas Porziņģis jau varētu debitēt NBA izslēgšanas spēlēs, ko iepriekš uzsvēris kā vienu no saviem mērķiem? Dalasas komanda pilnīgi noteikti ir pateicīgākā pozīcijā nekā „Knicks”, taču vēl labākā vietā „Mavericks” bija pirms mēneša un diviem. Ar 45% uzvarētu spēļu Rietumos tomēr „play-off” reāli nevar domāt, viss liecina, ka atkal būs nepieciešami vismaz 55%, un atlikusi vēl 31 spēle, 18 no tām pret Rietumu konferences "play-off" pretendentēm. Līdz ar to Dalasai, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, nepieciešams vērā ņemams snieguma uzlabojums jau tagad.

„Mavericks” ir viena no retajām NBA komandām, kas uzticas savam galvenajam trenerim vairāku gadu garumā – Riks Kārlails komandā ieradās 2008. gadā un joprojām to vada, viņam ir noslēgts līgums līdz 2020. gadam. Tradicionālajā pirmssezonas NBA ĢM aptaujā Kārlails tika pieminēts kā viens no septiņiem labākajiem treneriem līgā, turklāt aptaujā viņš saņēma 10% balsu kā labākais treneris tieši taktikas izvēlē. Kārlails pazīstams ar to, ka sagatavo komandai veiksmīgus uzbrukumus tieši pēc minūtes pārtraukuma un spēles izskaņā, kā arī jāatzīst, ka pirmoreiz savā NBA karjerā Porziņģim pēc Fišera, Rembisa un Hornačeka (Fizdeila vadībā tomēr uzspēlēt nesanāca) ir universāli augstu novērtēts galvenais treneris, kura vārds ir autoritāte ir NBA sabiedrībā.

Taisnība gan, ka Kārlaila rezultāti pēdējos gados Dalasā nemaz tik izcili un pēc 2011. gadā izcīnītā čempionu titula „Mavericks” ne reizi nav pārvarējusi izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Kluba ekscentriskais īpašnieks Marks Kjūbans ilgstoši bija centies uzturēt komandu konkurētspējīgu ar pieredzējušu brīvo aģentu piesaisti, taču tas noveda pie vairākām viduvējām sezonām, kurās ar Dalasu rēķinājās kā „play-off” kandidāti, bet nekādā gadījumā titula pretendenti. Savukārt pagājušajā vasarā Kjūbans no NBA saņēma 600 tūkstošu dolāru lielu sodu par to, ka publiski neslēpa savas komandas taktiku, atzīstot, ka šobrīd būtu labāk zaudēt.

Dončiča negaidīti veiksmīgā spēle tomēr ļāvusi „Mavericks” izvairīties no apkaunojošas uzvaru bilances. Dalasai šosezon ir 13. vieta aizsardzības efektivitātes ziņā, kas gan varētu kristies pēc Džordana un Smita aizmainīšanas, kamēr uzbrukuma efektivitāte ir 20. vietā līgā. Ar Džordanu „Mavericks” bija viena no labākām cīnītājām zem groziem, savācot 51.2% no pieejamajām atlēkušajām bumbām. Uz Porziņģi noteikti īpaši attiecas komandas nostāja pret tālmetieniem, un „Mavericks” šosezon bijusi ļoti aktīva to izpildītāja – vidēji spēlē izmesti 34.7% trejači, kas ir piektais rādītājs līgā, kamēr precizitāte gan bijusi starp sliktākajām (34.5%).

Par spīti veiksmīgajam sezonas sākumam „Mavericks” tomēr arī šobrīd galvenie skatieni ir nākotnē, un pēc veiktā darījuma Dalasas klubam nākamajā sezonā algu sarakstos ir aizņemti 76 miljoni dolāru, pieņemot, ka Bārnss un Pauels izmanto spēlētāju iespējas par attiecīgi 25 un 10 miljoniem. Uz brīvā aģenta ar maksimālo līgumu piesaistīšanu „Mavericks” vasarā neizskatās gatava tēmēt, jo vēl jau jāpagarina arī līgums ar Porziņģi un vairākiem citiem spēlētājiem. Par Porziņģa nākamo līgumu noteikti tiks runāts daudz, un jau tas apstāklis, ka kvalifikācijas līguma iespēja tiek vispār piesaukta, nevar būt patīkams Dalasai. Taču „Mavericks” šobrīd ir devusi skaidru signālu, ka tic Porziņģim kā augstākās klases spēlētājam, kura dēļ bija gatava veikt ātri sagatavotu maiņu un uzņemties lielas finansiālās saistības, pat neskatoties uz to, ka latviešu uzbrucējs turpina atgūties no smagas traumas.

Dalasas ”Mavericks” sniegums 21. gadsimta otrajā desmitgadē

SezonaReg. sezonāIzslēgšanas spēlēs
201824-58-
201733-49-
201642-40Izstājās pirmajā kārtā
201550-32Izstājās pirmajā kārtā
201449-33Izstājās pirmajā kārtā
201341-41-
201236-30Izstājās pirmajā kārtā
201157-25NBA čempione
201055-27Izstājās pirmajā kārtā

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Slēpts komentārs: sandis444444

 +14 [+] [-]

, 2019-02-01 12:31, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Diezgan muļķīgi ir likt šādu virsrakstu, jo tu nevari zināt kādi Knicks izskatīsies jau pēc 5-6 mēnešiem. Tiks pie Duranta un vēl kāda TOP spēlētāja + draftā kko labu izvilks un tur jau bilde būs pavisam cita.

Un vēl svarīgi ir tas kāds KP atgriezīsies laukumā pēc ļoti smagas traumas.

Tā ka nevajag skriet notikumiem pa priekšu!
"Tiks pie Duranta un vēl kāda TOP spēlētāja"

Varbūt neskrien notikumiem pa priekšu un pagaidīsim vai tiks pie kāda top spēlētāja vai nē?

  +9 [+] [-]

, 2019-02-01 12:40, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Diezgan muļķīgi ir likt šādu virsrakstu, jo tu nevari zināt kādi Knicks izskatīsies jau pēc 5-6 mēnešiem. Tiks pie Duranta un vēl kāda TOP spēlētāja + draftā kko labu izvilks un tur jau bilde būs pavisam cita.

Un vēl svarīgi ir tas kāds KP atgriezīsies laukumā pēc ļoti smagas traumas.

Tā ka nevajag skriet notikumiem pa priekšu!
Varbuut..
Tas arii vislabaak raksturo Knicks, visu laiku-VARBUUT.
Jo buusim godiigi Fils (Dzeksons) Porzingi arii panjeema-varbuut sanaaks, un sanaaca, bet tagad notreido.
Man protams prieks ka KP ir prom no turienes, bet Knicks atkal ir salaidushi deelii visu ko var.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 12:55, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Diezgan muļķīgi ir likt šādu virsrakstu, jo tu nevari zināt kādi Knicks izskatīsies jau pēc 5-6 mēnešiem. Tiks pie Duranta un vēl kāda TOP spēlētāja + draftā kko labu izvilks un tur jau bilde būs pavisam cita.

Un vēl svarīgi ir tas kāds KP atgriezīsies laukumā pēc ļoti smagas traumas.

Tā ka nevajag skriet notikumiem pa priekšu!
Es tik drošs nebūtu, ka KD baigi dzīsies tagad uz NYK. Kāpēc iet uz tādu riskantu komandu, kur pilnīgi nekas nav skaidrs par nākotni?

  -4 [+] [-]

, 2019-02-01 13:02, pirms 5 gadiem
KillerLoop rakstīja: Es tik drošs nebūtu, ka KD baigi dzīsies tagad uz NYK. Kāpēc iet uz tādu riskantu komandu, kur pilnīgi nekas nav skaidrs par nākotni?
A kapec ne??? Vins titulus jau panemis, tagad var ari meginat pieradit citur sevi, pie tam Nee Yorka vienmer ir ipasa aura un vieta kur spelet!!!

 +10 [+] [-]

, 2019-02-01 13:15, pirms 5 gadiem
Kā tas komentētājs izteicās-maz ticams, ka KD pametīs iespējams labāko organizāciju līgā, lai pārceltos uz diezgan stabili sliktāko. Pietam ilgtermiņā.

     [+] [-]

, 2019-02-01 13:20, pirms 5 gadiem
kino rakstīja: Kā tas komentētājs izteicās-maz ticams, ka KD pametīs iespējams labāko organizāciju līgā, lai pārceltos uz diezgan stabili sliktāko. Pietam ilgtermiņā.
Nu bet, ja sarunā kko ar Irvingu vai Kembu, tad jau var kaut ko štukot.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-01 13:21, pirms 5 gadiem
Kamer NY tik varbūt varbūt Mavs ņem un dara , tagad komandā ir 2 super spēlētāji , super trenneris un daudz videveji labi spèletàji . Plus uz centru es viņu vietā mēģinātu dabūt Kanteru , domāju tas būtu reāli.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 13:26, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: A kapec ne??? Vins titulus jau panemis, tagad var ari meginat pieradit citur sevi, pie tam Nee Yorka vienmer ir ipasa aura un vieta kur spelet!!!
Jo NY nāk komplektā ar mūžīgu drāmu, intrigām, bardaku vadībā - reti kurš spēlētājs grib to visu pieredzēt, pietam, ja ir vēl rinda ar komandām, kur aiziet.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 13:28, pirms 5 gadiem
Pareizs raksts! Var tikai piekrist!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 13:30, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu bet, ja sarunā kko ar Irvingu vai Kembu, tad jau var kaut ko štukot.
Ja, ja, ja. Jeeesus, kā man besī šitas NBA, kur sarunā nevis naudas devēji, bet špīleri.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 13:42, pirms 5 gadiem
eduards_buss_1642849976044084 rakstīja: Kamer NY tik varbūt varbūt Mavs ņem un dara , tagad komandā ir 2 super spēlētāji , super trenneris un daudz videveji labi spèletàji . Plus uz centru es viņu vietā mēģinātu dabūt Kanteru , domāju tas būtu reāli.
Varētu no Magic dabūt Vuceviču, kas rāda lielisku sezonu.

     [+] [-]

, 2019-02-01 13:46, pirms 5 gadiem
kino rakstīja: Ja, ja, ja. Jeeesus, kā man besī šitas NBA, kur sarunā nevis naudas devēji, bet špīleri.
Nu pie tā jau nu es nejūtos vainīgs, ka tā līgā notiek.

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 14:05, pirms 5 gadiem
Es uzskatu, KP vajadzēja būvēt legacy, kapāt NYK, lai arī tā ir miskaste. Gan nauda, gan uzvaras atnāktu ar laiku. NYK tomēr bija ideāla vieta, lai veidotu stāstu. Protams, NYK vadība arī pie šitā vainīgi visa, bet viņa gadījumā, viņam vnk smagi jāstrādā un jāspēlē basis nevis jākruķī shēmas, lai dabūtu vairāk piķi. Manuprāt, bračkas pa daudz iejaucās un sačakarēja galvu, jo NYK ir pasaules meka, un žēl, ka nenoturēja to komandu.
Ja KP būtu palicis, domāju vasarā noteikti būtu kāds džeks klāt, varbūt pat 2, un komandas būtu viena no labākajām Austrumos.

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 15:21, pirms 5 gadiem
Kurš gan teica, ka būs viegli spēlēt pasaules megapoles komandā? Vājākie padodas.

     [+] [-]

, 2019-02-01 15:56, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Es uzskatu, KP vajadzēja būvēt legacy, kapāt NYK, lai arī tā ir miskaste. Gan nauda, gan uzvaras atnāktu ar laiku. NYK tomēr bija ideāla vieta, lai veidotu stāstu. Protams, NYK vadība arī pie šitā vainīgi visa, bet viņa gadījumā, viņam vnk smagi jāstrādā un jāspēlē basis nevis jākruķī shēmas, lai dabūtu vairāk piķi. Manuprāt, bračkas pa daudz iejaucās un sačakarēja galvu, jo NYK ir pasaules meka, un žēl, ka nenoturēja to komandu.
Ja KP būtu palicis, domāju vasarā noteikti būtu kāds džeks klāt, varbūt pat 2, un komandas būtu viena no labākajām Austrumos.
to mēs redzēsim nākošsezon, paredzu pirmo kārtu ar kkādiem allstar playeriem..

  +8 [+] [-]

, 2019-02-01 16:05, pirms 5 gadiem
Toties Fizdeils bija ekskursijā uz Liepāju. LOL.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 16:32, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: nevis jākruķī shēmas, lai dabūtu vairāk piķi.
Tieši visslielāko piķi viņš būtu dabūjis paliekot NYK. Ne jau naudas dēļ no turienes aizkratījās.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-01 18:10, pirms 5 gadiem
Uz doto brīdi KP ir pilnīgi kaut kas ap nulli..kāds viņš būs kad sāks spēlēt neviens nezin..tāpēc arī Njujorka no viņa atteicās jo pārāk nesamērīgas ambīcijas..Dalasā arī visādi var būt..Dirks jau ir statists..varētu būt ka vajadzeja atlabt..parādīt sevi un tad kaut ko prasīt..

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 18:17, pirms 5 gadiem
aivo50 rakstīja: Uz doto brīdi KP ir pilnīgi kaut kas ap nulli..kāds viņš būs kad sāks spēlēt neviens nezin..tāpēc arī Njujorka no viņa atteicās jo pārāk nesamērīgas ambīcijas..Dalasā arī visādi var būt..Dirks jau ir statists..varētu būt ka vajadzeja atlabt..parādīt sevi un tad kaut ko prasīt..
tu laikam nesaproti kas ir ACL trauma, ja saki, ka neviens nezina kāds atgriezīsies KP. Nezini varbūt tikai tu, bet visi pārējie zina, ka atgriezīsies tāds pats KP kā iepriekš. Ar 100% tādu pašu saiti kāda bija pirms traumas. Dāvis divreiz pārrāva un ko? Tagad ir savā pīkā un taisa rekordus

     [+] [-]

, 2019-02-01 18:43, pirms 5 gadiem
aivo50 rakstīja: Uz doto brīdi KP ir pilnīgi kaut kas ap nulli..kāds viņš būs kad sāks spēlēt neviens nezin..tāpēc arī Njujorka no viņa atteicās jo pārāk nesamērīgas ambīcijas..Dalasā arī visādi var būt..Dirks jau ir statists..varētu būt ka vajadzeja atlabt..parādīt sevi un tad kaut ko prasīt..
Ko prasīt? Kam prasīt?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 19:31, pirms 5 gadiem
Vienradzi..es ar sportu nodarbojos..palasi cik NBA zvaigznes pēc krustenisko saišu saraušanas vairs nespēlē un cik spēlē trešās lomas..jā ir kas spēlē tikpat labi kā agrāk..par KP neviens nezin kā viņš spēlēs kamēr viņš to nesāks darīt..un tad tikai redzēsim kas viņš reāli ir..vecis vai reiz bij basketbolists..

     [+] [-]

, 2019-02-01 19:36, pirms 5 gadiem
La bos...prasīt? Statusu,attieksmi,līgumu....neviens nezin kas ir uz doto brīdi KP..bet ir ambīcijas kā super mega zvaigznei..līdz mega zvaigznei arī bez traumas bij vēl ļoti tālu.nevajag uzdod vēlamo par esošo..reāli un vēl reiz reāli..

     [+] [-]

, 2019-02-01 20:59, pirms 5 gadiem
Ideālāk vairs nevar būt! Paldies dievam, ar Dončiču kopā viņi dominēs NBA un pieļauju, ka jau ļoti drīz!

     [+] [-]

, 2019-02-02 00:34, pirms 5 gadiem
aivo50 rakstīja: Uz doto brīdi KP ir pilnīgi kaut kas ap nulli..kāds viņš būs kad sāks spēlēt neviens nezin..tāpēc arī Njujorka no viņa atteicās jo pārāk nesamērīgas ambīcijas..Dalasā arī visādi var būt..Dirks jau ir statists..varētu būt ka vajadzeja atlabt..parādīt sevi un tad kaut ko prasīt..
Kaut kāda narkomānija. KP sūdīgākajā variantā varētu stāvēt uz truļa un savus 15 īzī salādēt, a viņam nulle. Nulles nemaina pret pirmajiem pikiem un piedi_stu kapspeisu.