Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sabonim double-double, ''Pacers'' izcīna ceturto uzvaru

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Sabonim double-double, ''Pacers'' izcīna ceturto uzvaru
Domants Sabonis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) agrajā spēlē laukumā tikās divas Austrumu konferences pārstāves, Indiānas ''Pacers'' izcīnīja savu ceturto uzvaru šajā sezonā, kas ar rezultātu 119:99 pārspēja Klīvlendas ''Cavaliers'' vienību. Kārtējā izcilā spēlē lietuvietim Domantam Sabonim.

Spēles rezultātu ar floater metienu atklāja Klīvlendas aizsargs Darijuss Gārlends. Pirmās ceturtdaļas ievadā neviena no komandām nevarēja panākt lielāku starpību par četriem punktiem, līdz kamēr Indiānas ''Pacers'' vienība pateicoties trīs precīziem tālmetieniem ceturtdaļas beigās veica mazu izrāvienu- ceturtdaļu noslēdzot ar 32:21 vadību. Otrās ceturtdaļas sākumā spēle ritēja ar līdzīgu rezultāta starpību kā pirmās ceturtdaļas beigās. Klīvlendas vienība ceturtdaļas vidū spēja pietuvoties līdz mīnus četri, bet Viktors Oladipo ar sešiem gūtiem punktiem pēc kārtas spēja atjaunot Indiānas pārsvaru 51:40. Klīvlenda puslaika beigās vēlreiz spēja nedaudz sadeldēt pārsvaru, ejot komandām puslaika pārtraukumā rezultāts bija 57:51 Indiānas labā.

Otrā puslaika ievadā abas komandas apmainījās ar precīziem metieniem, bet trešo ceturtdaļu ar 18:6 izrāvienu pabeidza ''Pacers'', kas ļāva doties pēdējā ceturtdaļā ar komfortablu 88:68 vadību. Lielisks trešajā ceturtdaļā bija lietuvietis Domants Sabonis, kurš neaizmeta garām nevienu no pieciem izmestajiem, gūstot 11 punktus. Pēdējai ceturtdaļai ejot, Klīvlendas komanda spēja samazināt ''Pacers'' pārsvaru līdz 99:88, bet Indiānas līderi Viktors Oladipo, Mailzs Tērners un Domants Sabonis veica beigu izrāvienu, ko vairs nebija pa spēkam atspēlēt ''Cavaliers'', spēlei noslēdzoties ar 119:99. ''Pacers'' izcīnīja savu ceturto uzvaru sezonā, bet Klīvlendas vienība piedzīvoja savu otro zaudējumu šajā sezonā.

Kārtējā lieliskā spēle Domantam Sabonim, kurš 37 nospēlētās minūtēs guva 25 punktus, savāca 11 atlēkušās bumbas un rezultatīvi piespēlēja septiņas reizes. Dags Makdermots pievienoja 18 punktus, Malkolms Brogdons guva 16 punktus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles. Klīvlendas vienībai 28 punktus iemeta Kolins Sekstons, viņa komandas biedrs Darijuss Gārlends pievienoja 21 punktu. Ar double-double izcēlās Andrē Drammonds- 11 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

Nākamā spēle Indiānas vienībai būs naktī uz svētdienu pret Ņujorkas ''Knicks'' vienību. Klīvlendai nākamā spēle arī paredzēta naktī uz svētdienu pret Atlantas ''Hawks''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/game/cle-vs-ind...

  +2 [+] [-]

, 2021-01-01 01:22, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Sabonis pretendē uz MIP

  +1 [+] [-]

, 2021-01-01 08:38, pirms 3 gadiem
Monstrs, ļoti labi!

     [+] [-]

, 2021-01-01 09:26, pirms 3 gadiem
Bet cik ļoti labi ka vari pilnveidot labu komandu un apkārt ir labi komandas biedri, tad arī lietas notiek... Ja apkārt nav tas kas tevi pilnveido gan jau arī šāds rezultāts nebūtu sabonim, bet nu eiropieši labi! Cerams ka KP pievienosies

  +1 [+] [-]

, 2021-01-01 10:26, pirms 3 gadiem
Fācis laikam ir pastrādājis ar dēlu. Bet ja godīgi leitis iespaidīgi izskatās, pretendē uz labāko centru līgā

     [+] [-]

, 2021-01-01 19:31, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Fācis laikam ir pastrādājis ar dēlu. Bet ja godīgi leitis iespaidīgi izskatās, pretendē uz labāko centru līgā
Nav viņš centrs

     [+] [-]

, 2021-01-01 23:02, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Nav viņš centrs
4 un 5, bet patīk spēlēt par 5, tur, kā zivs ūdenī.