Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis nepiedalās "Mavericks" mačā, Pols beigās pārspēj Dončiču

Rolands Eliņš

Porziņģis nepiedalās "Mavericks" mačā, Pols beigās pārspēj Dončiču
Luka Dončičs spēlē pret "Thunder". Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis šonakt izlaida Dalasas „Mavericks” NBA spēli, kamēr viņa komanda Oklahomsitijā piedzīvoja sāpīgu neveiksmi ar 101:106 pret „Thunder”. Luka Dončičs guva 35 punktus, taču pēdējā minūtē divreiz neizmantoja iespēju pavērst rezultātu savai komandai par labu, kamēr „Thunder” rindās pēdējās trīs minūtēs Kriss Pols guva 13 punktus.

Par Kristapa Porziņģa nepiedalīšanos mačā tika paziņots tikai īsu brīdi pirms spēles sākuma. Dalasas mediji vēsta, ka viņa nespēlēšana ir labās kājas sāpju dēļ. Jāpiezīmē, ka pirms diviem gadiem Porziņģis smagu ceļgala traumu guva kreisajā kājā. Šī bija Porziņģa otrā izlaistā spēle šosezon, viņš piedalījies 31 no 33 „Mavericks” spēlēm.

Pēc mača Porziņģis medijiem paskaidroja, ka sajutis sāpes iesildīšanās laikā un kluba medicīniskais personāls nolēmis izvairīties no riska. Porziņģis atklāja, ka mačā pret "Lakers" neveiksmīgi piezemējies un vakar vēl sajutis nelielas sāpes, taču viņš bija domājis, ka tas netraucēs dalību šodienas mačā. Savukārt "Mavericks" treneris Riks Kārlails preses konferencē pēc spēles norādīja, ka šobrīd nevar prognozēt, vai Porziņģim būs jāizlaiž vēl kāda spēle.

Dalasai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un 12. kopumā šosezon aizvadītajās 33 spēlēs. Pirms spēles bija apšaubāma arī Lukas Dončiča dalība tajā, taču viņš tomēr bija gatavs doties laukumā, toties malā palika Tims Hārdevejs, līdz ar to Dalasa aizvadīja spēli bez diviem no trim saviem rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Dončičs aizvadīja lielisku mača sākumu un pirmajā puslaikā atzīmējās ar 23 gūtiem punktiem, tiesa, šoreiz neveiksmīgi spēlēja „Mavericks” rezervisti, un „Thunder” otrajā ceturtdaļā ielaida tikai 19 punktus un pārtraukumā devās ar minimālu deficītu (50:51).

Otrajā puslaikā turpinājās līdzvērtīga cīņa, taču labākās pozīcijās sevi prata nostādīt „Mavericks”, trīs minūtes pirms beigām Dončičam ar tālmetienu panākot 99:92. „Thunder” sastāvā pirmajās 45 minūtēs ne pārāk spilgti bija spēlējis Kriss Pols, taču atlikušajā laikā Pols iemeta 13 punktus, un 40 sekundes pirms beigām „Thunder” jau bija vadībā. Dalasu uzbrukumā veda Dončičs, taču pret viņu teicami aizsardzībā nospēlēja itālis Danilo Gallināri, atņemot bumbu, un Deniss Šrēders ar diviem soda metieniem panāca 104:101 „Thunder” labā. Dalasai palika 20 sekundes atspēlēties, taču vispirms tālmetienu neizdevās trāpīt Maksi Kleberam, bet pēc tam laimīgas sakritības dēļ bumba nonāca pie brīvā Dončiča, taču arī viņam neizdevās trāpīt, un „Thunder” svinēja sezonas 18. uzvaru.

Dončičs guva 35 punktus ar 29 metieniem no spēles, taču trāpīja tikai trīs no 16 tālmetieniem. Viņam arī desmit atlēkušās bumbas un septiņas piespēles. 14 punktus pievienoja Klebers, kuram arī 14 atlēkušās bumbas. Savukārt „Thunder” rindās pa 20 punktiem Šrēderam un Gallināri, kamēr Pols izcēlās ar 17+8+7. Jāpiezīmē, ka „Thunder” izdarīja teju divreiz mazāk tālmetienu nekā Dalasa (6/27 pret 15/51).

Dalasas nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām pret Rodiona Kuruca pārstāvēto „Nets”.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

1 2 3 72 komentāri

 +19 [+] [-]

, 2020-01-01 05:50, pirms 4 gadiem
Nav Kristapa, nav uzvaras. Par iznākumu neesmu pārsteigts! Jau agrākās spēlēs bija novērots, ka KP ietekme uz spēles rezultātu lielāka kā Lukas.

 +14 [+] [-]

, 2020-01-01 05:53, pirms 4 gadiem
spēli neskatījos, bet pēc boxscora skaidrs, ka luka tik piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis, piļījis...

 +14 [+] [-]

, 2020-01-01 06:08, pirms 4 gadiem
Trijnieku precizitāte izcila-3/16!!!!!! Bet neko nevar darīt,ja nav KP laukumā,tad arī nav pustukšs ceļš uz grozu. Tā ka ir vajadzīgi viņi viens otram.

  +8 [+] [-]

, 2020-01-01 06:11, pirms 4 gadiem
Bez Kristapa arī Dončičam rokas par īsu...

  +9 [+] [-]

, 2020-01-01 06:17, pirms 4 gadiem
Pelmenis tik piļī un cīnās par savu statistiku.
Slēpts komentārs: Robis87

 +17 [+] [-]

, 2020-01-01 06:56, pirms 4 gadiem
Robis87 rakstīja: Es nezinu ko jūs te muldat, bet savus 35 punktus, 7 ast, 10 reb, 1 stl, Luka savāca 😂
Savāca gan - ko tik nesavāksi, ja esi vienīgais, kas met pa grozu pat, ja Tev nekrīt iekšā un izdari 16 metienus no 3 punktu līnijas, bet tev iekrīt tikai 3 no tiem, bet turpini tik mest un mest.
Ir skaidrs tas, ka KP ir Mavericks aizsardzības galvenais bastions, kas ir arī bīstams uzbrukumā, bet Lukam ir viens nelāgs ieradums - pat, ja viņam nekrīt iekšā viņš neko nemaina savā spēles stilā un turpina mest ar ļoti zemu precizitāti - Luka trāpīja tikai 12 metienus no 29 izdarītiem pa visu spēli - tas ir daudz par traku!!!

 +11 [+] [-]

, 2020-01-01 07:00, pirms 4 gadiem
Robis87 rakstīja: Es nezinu ko jūs te muldat, bet savus 35 punktus, 7 ast, 10 reb, 1 stl, Luka savāca 😂
Atceries bija tāds kadrs Golden State Warriors komandai kad vēl Biedriņš spēlēja - Monta Ellis laikam - čalis katru spēli vāca ap 30 pts, bet Warriors pat tuvumā nebīja PO zonai. Tu pat vājākajai NBA komandai atradīsi kādu spēlētāju, kas katru spēli gūst teju 25+ pts, bet tas nemaina faktu, ka šis spēlētājs, lai arī statistikas ziņā ir komandas līderis - tomēr nespēlē par komandas uzvaru, bet tikai dēļ savas statistikas. Dončičam tā MVP lieta izskatās ir sajājusi galvu - nu nebūs viņš MVP šogad vēl kamēr būs tādi spēlētāji, ka Greek freak, vai Anthony Davis - nu nebūs Luka šogad MVP!!!

  +2 [+] [-]

, 2020-01-01 07:06, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Atceries bija tāds kadrs Golden State Warriors komandai kad vēl Biedriņš spēlēja - Monta Ellis laikam - čalis katru spēli vāca ap 30 pts, bet Warriors pat tuvumā nebīja PO zonai. Tu pat vājākajai NBA komandai atradīsi kādu spēlētāju, kas katru spēli gūst teju 25+ pts, bet tas nemaina faktu, ka šis spēlētājs, lai arī statistikas ziņā ir komandas līderis - tomēr nespēlē par komandas uzvaru, bet tikai dēļ savas statistikas. Dončičam tā MVP lieta izskatās ir sajājusi galvu - nu nebūs viņš MVP šogad vēl kamēr būs tādi spēlētāji, ka Greek freak, vai Anthony Davis - nu nebūs Luka šogad MVP!!!
Nu nav neiespējami tas,ka Luka arī saņem to MVP,tikai jānotiek vienam sīkumam-tad Dalasai ir jādabū gredzeni.

  +6 [+] [-]

, 2020-01-01 07:09, pirms 4 gadiem
večukiņš rakstīja: Trijnieku precizitāte izcila-3/16!!!!!! Bet neko nevar darīt,ja nav KP laukumā,tad arī nav pustukšs ceļš uz grozu. Tā ka ir vajadzīgi viņi viens otram.
Tas ir viņa līmenis. Iepriekšējā spēlē 0/6
Slēpts komentārs: chaksis

  +2 [+] [-]

, 2020-01-01 07:11, pirms 4 gadiem
abi labi

  +5 [+] [-]

, 2020-01-01 07:25, pirms 4 gadiem
večukiņš rakstīja: Nu nav neiespējami tas,ka Luka arī saņem to MVP,tikai jānotiek vienam sīkumam-tad Dalasai ir jādabū gredzeni.
Nu Mavericks šogad ir neriāli paņemt gredzenu - lielākais šķērslis manuprāt ir nevis fināls pret kādu Austrumu zonas komandu, bet gan Los Angeles Clippers un Los Angeles Lakers - nu pieredzes trūkums Dallas Mevericks komandai ir pret šīm komandām + Clippers spēlē centīgi aizsardzībā, kas pilnībā neitralizē Lukam gūt 30+ punktus pat sapņos! PO Mavericks izskatās, ka visdrīzāk spēlēs nekā nespēlēs - viņiem paveiktos, ja pirmajā kārtā dabūtu pretīm Houston Rockets (James Harden ir lielākā Rockets problēma - līdzīgi kā ar Luka Dončiču, bet Mavericks ir pārējā komanda, kas var pat uzvarēt Milwaukee Bucks kad spēlē kā komanda - Rockets tomēr ir vairāk viena spēlētāja komanda, kas pilnībā ir atkarīga no tā, vai Hardenam attiecīgajā spēlē krīt iekšā vai nē).
Pirmo kārtu Mavs pārvarētu un tad piecās spēlēs zaudētu Clippers, vai Lakers un ar to arī ir stāsta beigas, lai arī tas Mavericks komandai priekš šīs sezonas pat skaitītos solīds panākums ņemot vērā, ka pirms sezonas sākuma viņiem 90% tomēr teica, ka viņi nav PO zonas kandidāti!

  +3 [+] [-]

, 2020-01-01 07:34, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Nu Mavericks šogad ir neriāli paņemt gredzenu - lielākais šķērslis manuprāt ir nevis fināls pret kādu Austrumu zonas komandu, bet gan Los Angeles Clippers un Los Angeles Lakers - nu pieredzes trūkums Dallas Mevericks komandai ir pret šīm komandām + Clippers spēlē centīgi aizsardzībā, kas pilnībā neitralizē Lukam gūt 30+ punktus pat sapņos! PO Mavericks izskatās, ka visdrīzāk spēlēs nekā nespēlēs - viņiem paveiktos, ja pirmajā kārtā dabūtu pretīm Houston Rockets (James Harden ir lielākā Rockets problēma - līdzīgi kā ar Luka Dončiču, bet Mavericks ir pārējā komanda, kas var pat uzvarēt Milwaukee Bucks kad spēlē kā komanda - Rockets tomēr ir vairāk viena spēlētāja komanda, kas pilnībā ir atkarīga no tā, vai Hardenam attiecīgajā spēlē krīt iekšā vai nē).
Pirmo kārtu Mavs pārvarētu un tad piecās spēlēs zaudētu Clippers, vai Lakers un ar to arī ir stāsta beigas, lai arī tas Mavericks komandai priekš šīs sezonas pat skaitītos solīds panākums ņemot vērā, ka pirms sezonas sākuma viņiem 90% tomēr teica, ka viņi nav PO zonas kandidāti!
Protams,ka nereāli,ar sliktu aizsardzību nekas nesanāks.

 +13 [+] [-]

, 2020-01-01 07:43, pirms 4 gadiem
Te arī redzamas abu Mavs līderu vērtības. Kad nebija Lukas, KP samērīgi vairāk uzņēmās uz sevi, bet arī daudz spēlēja uz partneriem, jo saprata, ka viens nav vilcējs. Kamēr Luka Kristapa neesamību redz kā zaļo gaismu plaucēt tik pa grozu 40 reizes, pat ja īsti nekrīt. Principā pietrūka 2-3 rezultatīvu piespēļu no tā duča garām aizmesto trīspunktnieku, lai starpība tiktu sadeldēta. Diemžēl zaudējumi pēdējā laikā sākas krāties ar nepatīkamu regularitāti un arī komandas spēle kaut kur ir pazudusi. Jau šobrīd komanda vairāk izskatās, ka cīnās par 6.-7. vietu, nevis par konferences līderpozīcijām. Un vēl pat ne tuvu nav sezonas puse. Cerams, ka pirmās 30 spēles nebija tikai kaut kāds īslaicīgs uzplaiksnījums pēc kura tagad komanda sāk nolaisties uz citu līmeni.

  +8 [+] [-]

, 2020-01-01 08:02, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Te arī redzamas abu Mavs līderu vērtības. Kad nebija Lukas, KP samērīgi vairāk uzņēmās uz sevi, bet arī daudz spēlēja uz partneriem, jo saprata, ka viens nav vilcējs. Kamēr Luka Kristapa neesamību redz kā zaļo gaismu plaucēt tik pa grozu 40 reizes, pat ja īsti nekrīt. Principā pietrūka 2-3 rezultatīvu piespēļu no tā duča garām aizmesto trīspunktnieku, lai starpība tiktu sadeldēta. Diemžēl zaudējumi pēdējā laikā sākas krāties ar nepatīkamu regularitāti un arī komandas spēle kaut kur ir pazudusi. Jau šobrīd komanda vairāk izskatās, ka cīnās par 6.-7. vietu, nevis par konferences līderpozīcijām. Un vēl pat ne tuvu nav sezonas puse. Cerams, ka pirmās 30 spēles nebija tikai kaut kāds īslaicīgs uzplaiksnījums pēc kura tagad komanda sāk nolaisties uz citu līmeni.
Varu piekrist - izskatās, ka sezonas sākums tika pret citām komandām paņemts uz izbrīnu - es patiesībā gaidīju, ka Mavs jau pēc pirmajām 10 spēlēm praktiski cīnīsies tikai par spēlētāju iespēlēšanu utt. nevis par PO vispār + negaidīju, ka uzbrukuma līderis būs Luka un nevis KP. Bet viss ir sanācis kājām gaisā - KP vāc atlēcošās bumbas un spēlē tālu no groza apakšas, kas galīgi nebīja iekš Knicks, bet Luka savukārt strauji progresējis uzbrukumā, bet Chris Paul šonakt parādīja to ko es biju gaidījis jau no sezonas sākuma, ka Luka ir lēns priekš PG pozīcijas spēlētāja un biju domājis, ka teju pret viņu spēlēs kā Chris Paul pēdējās divās minūtēs šajā spēlē - agresīvi ar presingu spiežot Lukam kļūdīties un nebūt tik efektīvam uzbrukumā.
Nu redzēs kā ies turpmāk, bet te var redzēt cik nozīmīga loma ir KP iekš Mavs komandas pat, ja reizēm ir sajūta, ka viņš vienkārši pa tukšo stāv pie trīspunktu līnijas un neviens no komandas biedriem viņam pat bumbu nav spējīgi iedot priekš metiena!
Slēpts komentārs: teamo
Slēpts komentārs: teamo

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 08:39, pirms 4 gadiem
PAr Luku jūs te muldat pilnīgas muļķības Wanabe experti.
Taču teikšu tā bez KP aizsardzībā Dalasai nebūtu tik daudz uzvaru..

  -4 [+] [-]

, 2020-01-01 09:03, pirms 4 gadiem
"Mavericks" nostājušies uz ZAUDĒJUMU TAKAS... drausmīgi, DRAUSMĪGI...
Slēpts komentārs: Bludnij sin Masķera TAEKWONDO
Slēpts komentārs: Phoenix

  -2 [+] [-]

, 2020-01-01 10:02, pirms 4 gadiem
Domāju Luka mazliet nosēdās fiziski un tādēļ beigās tika nosegts. Tiem, kas te stāsta, ka tik jāieslēdz aizsardzība un Dončičam beigas aizmirst to, ka aizsardzība prasa milzu enerģijas patēriņu. Tās atspēlēšanās no - 20 bieži notiek tādēļ, ka komandas kas dzelžaini kaplējušas pirmo pusi nolūzt fiziski. Patiesībā laba spēle bez diviem pamatsastāva spēlētājiem. Trenerim pareizi izmantojot spēlētājus un uzlabojoties komandas ķīmijai Mavericks gaida spoža nākotne. Lai veicas Lukam un Kristapam! Savukārt troļļiem ieteiktu atrast jēgpilnāku nodarbošanos. Tā jūsu ņemšanās nav interesanta un nav pat kaitinoša. Visiem Laimīgu Jauno Gadu!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 10:09, pirms 4 gadiem
Nemāk treneris izvilkt spēles beigas. Viņam galīgi nav sajēgas kā to izdarīt. Pat no +30 viņš māk pakārst. Galvenais lai pretinieks pārņem iniciatīvu un viss. Ņem pārtraukumu bez tolkas. Neko neiemāca tajā laikā

  +4 [+] [-]

, 2020-01-01 10:10, pirms 4 gadiem
Phoenix rakstīja: Podriņķis nevienam nepietrūka. Pietrūka THJ. Bez Podriņķa (un ar THJ) ir bijusi viena spēle šosezon - to mierīgi uzvarēja. Būtu THJ uzvarētu arī šo.
Bez thj un ar kp arī uzvarētu

  +6 [+] [-]

, 2020-01-01 10:26, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Savāca gan - ko tik nesavāksi, ja esi vienīgais, kas met pa grozu pat, ja Tev nekrīt iekšā un izdari 16 metienus no 3 punktu līnijas, bet tev iekrīt tikai 3 no tiem, bet turpini tik mest un mest.
Ir skaidrs tas, ka KP ir Mavericks aizsardzības galvenais bastions, kas ir arī bīstams uzbrukumā, bet Lukam ir viens nelāgs ieradums - pat, ja viņam nekrīt iekšā viņš neko nemaina savā spēles stilā un turpina mest ar ļoti zemu precizitāti - Luka trāpīja tikai 12 metienus no 29 izdarītiem pa visu spēli - tas ir daudz par traku!!!
precīzi. Diemžēl Kārlails pagaidām visu savu uzmanību velta spēles veidošanai ap Dončiču, bet tā ir liela kļūda - veidot spēli tā, kā tas bija ar OKC. Ja LD no 16 tālmetieniem iemet tikai 3, tad tā vairs nav izcilība bet gan smieklīga vēlme izrādīties, Hārdena versija nr.2

  +4 [+] [-]

, 2020-01-01 10:28, pirms 4 gadiem
un viens stulbs trollis, kurš izmanto divus profilus šeit (tiamo un phoenix) tikai skribelē savas stulbības, acīmredzot SC redakcijas uzdevumā, lai piesaistītu publiku. Man apriebies šis lētais gājiens.

     [+] [-]

, 2020-01-01 10:30, pirms 4 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Porziņģim tomēr vajadzēja piedalīties, palīdzēt komandai - nu, kaut vai lēni pārvietojoties pa laukumu, un vicinot rokas kā vējdzirnavu spārnus!

Tas piesaistītu pretinieka spēlētāju uzmanību un atbrīvotu Dončiču, kurš nestu uzvaru!!!
Priekš kam? Bobanam iedeva spēles laiku tik maz, ka vienkārši atliek tikai plecus paraustīt. Kārlails nekādi nespēj novērst savu skatu no Dončiča un citu neko neredz.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 10:35, pirms 4 gadiem
Robis87 rakstīja: Es nezinu ko jūs te muldat, bet savus 35 punktus, 7 ast, 10 reb, 1 stl, Luka savāca 😂
kuru pis punkti. Hārdens vāca 50 un tāpat gredzenu neredzēt.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-01 10:37, pirms 4 gadiem
Kārlaila kļūda - pēc DAL uzvarām sagriezās galva un piemirsās pirmssezonas plāni nepārslogot KP. tā vietā primitīvi - jūties labi? spēlē..

  +4 [+] [-]

, 2020-01-01 10:40, pirms 4 gadiem
večukiņš rakstīja: Nu nav neiespējami tas,ka Luka arī saņem to MVP,tikai jānotiek vienam sīkumam-tad Dalasai ir jādabū gredzeni.
Sākumā Dallasai jātiek PO. Kriss Pols vakar personīgi izskoloja Dončiču un uzskatāmi parādīja, cik tāls ceļš vēl ejams Dončičam. Vakar paskatījos arī LAC spēli un sev jautāju - Kā var runāt par Lukas MVP, kamēr blakus spēlē Kawhi?? Kosmisks līmenis pat pilnībā neiespringstot

  -1 [+] [-]

, 2020-01-01 10:59, pirms 4 gadiem
Varēja izvilkt, bet negribēja papildlaiku dragāt
Jo jaungada cepetis gaidīja un mojotšandon

  +3 [+] [-]

, 2020-01-01 11:04, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Te arī redzamas abu Mavs līderu vērtības. Kad nebija Lukas, KP samērīgi vairāk uzņēmās uz sevi, bet arī daudz spēlēja uz partneriem, jo saprata, ka viens nav vilcējs. Kamēr Luka Kristapa neesamību redz kā zaļo gaismu plaucēt tik pa grozu 40 reizes, pat ja īsti nekrīt. Principā pietrūka 2-3 rezultatīvu piespēļu no tā duča garām aizmesto trīspunktnieku, lai starpība tiktu sadeldēta. Diemžēl zaudējumi pēdējā laikā sākas krāties ar nepatīkamu regularitāti un arī komandas spēle kaut kur ir pazudusi. Jau šobrīd komanda vairāk izskatās, ka cīnās par 6.-7. vietu, nevis par konferences līderpozīcijām. Un vēl pat ne tuvu nav sezonas puse. Cerams, ka pirmās 30 spēles nebija tikai kaut kāds īslaicīgs uzplaiksnījums pēc kura tagad komanda sāk nolaisties uz citu līmeni.
Atceries pagājušo gadu, kad pēc All star Luka nosēdās absolūti. Vispār jau likumsakarība - spilgti nospēlēts spēles sākums beidzas ar zaudējumu spēles izskaņā. Varbūt nespēlēt tik spilgtu solo 1. ceturtdaļā, vācot statistiku??

  +4 [+] [-]

, 2020-01-01 11:12, pirms 4 gadiem
adidzis rakstīja: Priekš kam? Bobanam iedeva spēles laiku tik maz, ka vienkārši atliek tikai plecus paraustīt. Kārlails nekādi nespēj novērst savu skatu no Dončiča un citu neko neredz.
Karlails par Bobana spēlēs laiku atbildēja starp rindiņām, stāstot kāpēc KP ganās ap 3p līniju nevis pustālajā distancē - "Pie mums poustā neviens nespēlē." Ar to arī apsveicu Bobanu DAL sistēmā, liels ķermenis, lai lieliski sildītu benķi

  +6 [+] [-]

, 2020-01-01 11:13, pirms 4 gadiem
Šoreiz uzsvaru likšu uz komandas "ķīmiju". Ar šādu Lukas Dončiča spēli Dalasai nekas nespīd. Basketbols nav tā spēle, kur paejiet visi malā, uzlieciet man bloku, nokapājiet visi aizsardzībā, tad es diiiižaaaais Luka uzbrukumā visu izdarīšu. Rezultāts nebūs!!! Bet droši vien tas nav Lukas Dončiča mērķis. Ceru, ka kļūdos un puisis nolaidīsies no saviem mākoņiem.
1 2 3 72 komentāri