Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbolistes pirmajā pārbaudes spēlē četros setos zaudē Igaunijai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas volejbolistes pirmajā pārbaudes spēlē četros setos zaudē Igaunijai
Latvijas valstsvienības volejboliste Marta Levinska. Foto: Latvijas Volejbola federācija

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase piektdien Tallinā zaudēja pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Igaunijas valstsvienību

Latvietes piekāpās ar 1-3 (8:25, 28:26, 22:25, 23:25) un zaudēja arī papildu setā, par kuru bija vienojušās komandās - 15:25.

Latvijas izlasē rezultatīvākā ar 27 punktiem bija Marta Levinska.

Sestdien komandas aizvadīs vēl vienu pārbaudes maču.

Pirms gada latvietes Igaunijā atzina kaimiņvalsts izlases pārākumu ar 1-3 un 2-3, bet šogad spēkosies ar igaunietēm pēc nepilnām trim treniņu nedēļām.

Eiropas Sudraba līgā spēlēs desmit valstu volejbolistes. Līgas izspēles kārtība šogad ir mainīta, katrai no komandām saskaņā ar rangu tabulu katrā spēlē tiekoties ar citas valsts vienību, taču ne visām.

Sievietēm Sudraba līgā sacensības noritēs četras nedēļas nogalēs pēc kārtas, sākot ar 16.maiju un beidzot ar 9.jūniju. Latvijas valstsvienība mačus aizvadīs pirmajās trīs nedēļas nogalēs. No 24. līdz 26.maijam sacensības notiks Rīgā, Olimpiskajā centrā Latvijai tiekoties ar Gruziju, kā arī Bosniju un Hercegovinu.

Sudraba līgas uzvarētāja tiks noskaidrota divās finālspēlēs abu komandu laukumos.

2023.gadā Latvijas sieviešu izlase Eiropas Sudraba līgā ar divām uzvarām ieņēma trešo vietu grupā, finālčetrinieka mačiem nekvalificējoties.

Eiropas čempionāta kvalifikācija, kas šoreiz norisināsies divu gadu laikā, sievietēm notiks 2024.gada augusta otrajā pusē un 2025.gada vasarā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-11 07:42, pirms 2 nedēļām
Izskatās ka tas itālis neko jēdzīgu nespēj iemācīt!