Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Prognozē Latvijas hokeja izlases spēļu iznākumus un laimē picas!

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Pēc izcīnītajām bronzas medaļām Harija Vītoliņa vīri no jauna atgriezīsies hokeja laukumā, lai piedāvātu līdzjutējiem neticamu ceļojumu bezgalīgā emociju gammā. Kamēr izlases ripas meistari grauzīs ledu, Speletajiem.com ir sagatavojuši krietni gardākas uzkodas - lielās picas. Pie tam - par baltu velti! Nu labi, apmaiņā pret precīzu prognozi un kripatiņu veiksmes!

Kā tikt pie bezmaksas picas?

Tas ir pavisam vienkārši! Dodies uz Speletajiem.com prognožu spēli un iesniedz savu rezultāta variantu nākamajai izlases spēlei. Katru spēles dienu starp visiem precīzo atbilžu autoriem tiks izlozēti divi veiksminieki, kas saņems pa lielajai picai. Prognožu spēlē vari piedalīties ŠEIT. Uzvara ir garšīgāka, ja to pasniedz ar picu!

Katrs dalībnieks drīkst iesniegt vienu prognozi uz katru Latvijas izlases spēli. Sīkāk ar noteikumiem vari iepazīties konkursa mājaslapā. Veiksmi!

Latvijas izlases spēļu kalendārs:

11. maijs plkst. 17.20 pret Poliju
12. maijs plkst. 17.20 pret Franciju
14. maijs plkst. 17.20 pret Kazahstānu
15. maijs plkst. 17.20 pret Vāciju
18. maijs plkst. 13.20 pret Zviedriju
19. maijs plkst. 21.20 pret Slovākiju
21. maijs plkst. 17.20 pret ASV

Kas ir Speletajiem.com?

Speletajiem.com ir tiešsaistes kazino salīdzināšanas platforma. Te vienuviet apkopota informācija par Latvijā iecienītākajām spēļu vietnēm un bonusiem, kas ērti un ātri ļaus izvēlēties sev piemērotāko totalizatoru.