Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju
Emīls Ģēģeris. Foto: Bruno Gouvazé/Lisa Gouvazé

Slovākijas hokeja Ekstralīgas klubs ''Nove Zamky'' paziņojis, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Emīls Ģēģeris.

Ģēģeris aizvadītajā sezonā pārstāvēja Francijas augstākās līgas klubu ''Cergy-Pontoise''. 29 pamatturnīra spēlēs uzbrucējs iekrāja 33 punktus (23+10), bet desmit izslēgšanas spēlēs Ģēģerim septiņi punkti (5+2).

Tāpat Francijā latviešu uzbrucējs aizvadīja divas iepriekšējās sezonas, pārstāvēdams ''Anglet'' un ''Mulhouse'' komandas.

Nākamajā sezonā Ģēģeris pārcelsies uz Slovākijas augstākās līgas klubu ''Nove Zamky'', kuras rindās aizvadītajā sezonā spēlēja Latvijas izlases aizsargs Roberts Mamčics.

Aizvadītajā sezonā ''Nove Zamky'' ieņēma 11. pozīciju Slovākijas čempionātā, no izslēgšanas spēlēm atpaliekot par sešiem punktiem.

Ģēģeris pašlaik ir viens no trijiem ''Nove Zamky'' hokejistiem uz nākamo sezonu. Atsaucoties uz ''eliteprospects.com'', līgums ir arī slovāku aizsargam Peteram Novajovskim un uzbrucējam Ričardam Ondrušekam.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/hockey_no...

     [+] [-]

, 2024-05-17 14:40, pirms 2 nedēļām
opā. skaists sasniegums.

     [+] [-]

, 2024-05-17 16:05, pirms 2 nedēļām
Nav skaidrs kāpēc netiek ņemts uz izlasi. Paskatoties kā spēlēja Francijā, tur vairāk kā skaidrs, ka viņam šobrīd bija jābūt čempī.

     [+] [-]

, 2024-05-17 16:38, pirms 2 nedēļām
Dīvaini, ka pat nebija izlases kandidātos

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:02, pirms 2 nedēļām
lays7777 rakstīja: Nav skaidrs kāpēc netiek ņemts uz izlasi. Paskatoties kā spēlēja Francijā, tur vairāk kā skaidrs, ka viņam šobrīd bija jābūt čempī.
Jo viņš spēlē Francijas čempionātā. Tu par Francijas čempionātu runā tā itkā viņš Vācijā vācis punktu spēlē

     [+] [-]

, 2024-05-17 19:59, pirms 2 nedēļām
Bet Kaļķis gandrīz aizbrauca uz čempi no Francijas līgas. Skatoties, bronzinieku sniegumu šogad, arī Kaļķim bija jābūt Ostravā. Pārbaudes spēļu ciklā pat 2 vārtus iemeta.