Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Miezis ar labāko statistiku iekļuvis 3x3 Pasaules tūres sezonas izlasē

Agris Suveizda

Miezis ar labāko statistiku iekļuvis 3x3 Pasaules tūres sezonas izlasē
Nauris Miezis. Foto: FIBA

FIBA nosaukusi 2022. gada Pasaules tūres sezonas simbolisko četrinieku, un tajā iekļuvis arī latviešu spēlētājs Nauris Miezis.

Miezis šosezon sakrāja 6,9 spēlētāja vērtības punktus (šo rādītāju nosaka dažādas statistikas ailes) un simboliskajā izlasē iekļuva kopā ar serbu brāļiem Strahiņu Stojačiču (6,4) no finālposma čempiones "Ub" un Stefanu Stojačiču (6,6) no vicečempiones "Vienna", kā arī beļģi Tibo Vervortu (6,7) no "Antwerp". Invidivuālajā rangā Strahiņa ir līderis, Stefans ir ceturtais, Miezis ir sestais, bet Vervorts – septītais. "Riga" finālposmā samierinājās ar piekto vietu, ceturtdaļfinālā ar 17:21 piekāpjoties "Vienna".

"Robins bieži vien bija Rīgas supervaronis un uz saviem pleciem nesa lielu nastu, kad sezonas pirmajā daļā komandā nebija Lasmaņa. Kad Flight KLM [Lasmanis] atgriezās, Miezim bija vairāk atbalsta un viņš kļuva vēl nāvējošāks, jo aizsardzībām nācās koncentrēties vairākiem spēlētājiem.

31 gadu vecais spēlētājs, trāpot vienu lielu metienu pēc cita, palīdzot izcīnīt 27 uzvaras pēc kārtas un kļūstot par Sebu un Rijādas MVP, šosezon bija tik labs kā vēl nekad, tādēļ viņa pirmā vieta spēlētāja vērtības rādītājā nav nekāds pārsteigums. Un pēc tik daudziem spilgtiem brīžiem viņš pelnīti saņem vietu sezonas izlasē," teikts FIBA mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://worldtour.fiba3x3.com/2022/...