Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

No "Blackhawks" izmestais Perijs atvainojas un atzīst problēmas ar alkoholu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No "Blackhawks" izmestais Perijs atvainojas un atzīst problēmas ar alkoholu
Korijs Perijs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" otrdien paziņoja par līguma laušanu ar pieredzējušo uzbrucēju Koriju Periju, lēmumu pamatojot ar hokejista nepieņemamo uzvedību. Perijs paziņojumā atvainojies par nodarīto un paudis, ka jau vērsies pēc palīdzības.

"Gribu atvainoties visai Čikāgas "Blackhawks" organizācijai, ieskaitot īpašniekus, menedžmentu, trenerus, personālu, darbiniekus un manus komandas biedrus. Gribu atvainoties saviem faniem un savai ģimenei. Esmu apkaunots, esmu jūs visus pievīlis," pirmajā paziņojumā pēc līguma laušanas pauda Korijs Perijs.

"Manu darbību rezultātā sākušās spekulācijas un baumas. Man kļūst slikti no tā, kā mana rīcība ietekmējusi citus, tāpēc vēlos pateikt, ka situācija nebija saistīta ar nevienu no maniem komandas biedriem vai viņu ģimenēm. Gribu atvainoties tiem, kurus mana rīcība ietekmējusi negatīvi.

Esmu sācis strādāt ar psiholoģiskās veselības un atkarību ekspertiem, lai diskutētu par manām problēmām ar alkoholu. Esmu gatavs visiem soļiem, lai nekas tāds vairs neatkārtotos. Ceru, ka spēšu atgūt uzticību. Vēlreiz – es ļoti atvainojos par savu rīcību," rakstīja Perijs.

Vasarā vienas sezonas līgumu četru miljonu dolāru vērtībā parakstījušais Perijs pēc pievienošanās "Blackhawks" 16 spēlēs atzīmējās ar deviņiem punktiem, līdz 38 gadus vecais uzbrucējs bez plašākiem paskaidrojumiem pazuda no Čikāgas sastāva.

Pēc līguma laušanas "Blackhawks" ģenerālmenedžeris Kails Deividsons norādīja, ka incidentā iesaistīts kluba darbinieks un ka Perijs pēc notikušā nekavējoties atstādināts.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/corey-perry-rele...

     [+] [-]

, 2023-12-01 09:47, pirms 7 mēnešiem
Ko viņš izdarīja?!
Uzšāva pa seju kluba darbiniekam?!

     [+] [-]

, 2023-12-01 10:07, pirms 7 mēnešiem
oxa rakstīja: Ko viņš izdarīja?!
Uzšāva pa seju kluba darbiniekam?!
Pāli pārgulēja ar Bedarda muteri!

     [+] [-]

, 2023-12-01 11:29, pirms 7 mēnešiem
Nu pēc aptuveni 20 gadiem gaidam jaunu supertalantu Perdārdu. Abiem vecākiem ar gēniem hokeja ziņā visam vajadzētu būt ok

     [+] [-]

, 2023-12-01 12:00, pirms 7 mēnešiem
Mike Modano #9 rakstīja: Pāli pārgulēja ar Bedarda muteri!
Ja ne ar fāteri, tad jau nav tik traki..

     [+] [-]

, 2023-12-01 12:24, pirms 7 mēnešiem
Batman rakstīja: Nu pēc aptuveni 20 gadiem gaidam jaunu supertalantu Perdārdu. Abiem vecākiem ar gēniem hokeja ziņā visam vajadzētu būt ok
Man patīk tava bilde!